Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Intrebare

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare


    ieri am cumparat un nfusion . am scanat sat (dish, bell,gc) . gc nu isi face autoroll, dish,bell isi fac autoroll.Cum pot sa adaug gc la sat. care isi fac autoroll?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nfusion nu cred ca stie autoroll pe GC, trebuie sa adaugi cheile manual. le gasesti in sectiunea de chei
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    Pierdut in America
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la ora actuala nici un receiver nu isi face autoroll pe GC din cite stiu eu.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am Nfusion si NU am bagat cheile manual...merge pe IKS (autoroll)
    P.S.
    tunerul este foarte slab mai ales pe plasma sau LCD

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Terente1 View Post
    Ce e aia ,,tunerul este foarte slab,,?
    imaginea este de proasta calitate

  6. #6
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tunerul n-are legatura cu reproducerea imaginii pe TV, ci cu calitatea receptiei (un tuner mai sensibil receptioneaza si in conditii de semnal mai scazut).
    Nu poti cere nici unui monitor HD (fie el si un LCD TV la 720p) sa reproduca cu claritate si acuratete o transmisie EDTV la 480 x 576 (NTSC). Receiverul o fi el digital, dar tot semnal analogic scoate (RGB, scart, S-video, coaxial, de care-o fi). Un semnal true-digital este scos, actualmente de receiverele dotate cu mufe destinate conexiunii digitale (DVI, HDMI). Dar nu va asteptati la calitate pe programele obisnuite, non-HD: rezolutie mica si bitrate mic (secretul american, care arunca in joc cantitatea impotriva calitatii, inghesuind o sumedenie de canale pe un transponder).

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Canada/Edmonton
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Salut ,
    Am shi eu un Nfusion ( sau am avut ) care dupa update s/w 146.2 la reboot nu mai "mishka" nimic , e aprins doar ledul roshu , am incercat sa fac update din nou dar nu merge de niciunfel ( cu cablu rs232 sau prin retzea ) mai am fro shansa sau tre sa iau un ciocan mai mare?
    daca shtitzi ceva sau avetzi vreo idee.... TKS!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top