Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Gbox&Conax

 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2008
  Location
  40km NW de Bucuresti
  Posts
  499
  Posts Thanks / Likes

  Default Gbox&Conax

  Salutare tuturor.

  Exista posibilitatea de a crea o lista cu provider-ii preferati de conax pt ca programele sa se deschida cat mai rapid pe DB500? Deci, in cwshare am setat linia X: { 0A }, ca sa imi vada cate 10 carduri pt fiecare id, si totusi nordicii de pe 1W si albanezii intra rar sau dupa un restart. Cardurile exista dar nu intra mereu in cele 10 setate la linia X. Pe un SS2 cu aceeasi peeri, programele din cele doua pachete se deschid instantaneu deoarece SS2 vede toate cardurile de la toti peerii. Pentru 1W si pt 16E am cate 5-6 carduri in dist2, pe care gbox-ul de pe dream nu le vede tot timpul.


  Numai bine si rau la nimeni

 2. #2
  Târnacopist Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  /home/satwien/
  Posts
  6,001
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Problema e ca sunt multe DTH-uri care folosesc Conax pentru codare iar CAID sunt la toate 0B00. Diferentierea intre pachete se face prin Provider ID, care pentru Focus este 1010. Pentru a forta gboxul sa primeasca carduri si de la nordici/albanezi, ar trebui sa identifici gboxurile care au asa ceva si sa le pui cu linie G: in cwshare.
  Pentru a face asta, blocheaza provizoriu toate cardurile Focus (pune linia G: { 0B001010 }# FocusSat 1W in ignore.list), da un reboot si ar trebui sa intre toate celelalte carduri conax cu exceptia Focus. Identifica-le pe cele care merg bine si eventual deschid tot pachetul si il pui cu G: in cwshare.
  Dupa asta, scoate din ignore.list linia care blocheaza Focus, da reboot si ar trebui sa-ti intre si albanezii/nordicii pe care i-ai pus cu G: in cwshare in detrimentul cardurilor Focus.

 3. #3
  Târnacopist Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  /home/satwien/
  Posts
  6,001
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ce am scris mai sus nu merge, am testat acum (a dracului teorie, de ce trebuie sa o verificam si in practica? ).
  Cardurile Focus nu sunt blocate de comanda G: { 0B001010 }# FocusSat 1W pusa in ignore.list. Se pare ca gboxul citeste numai CAID (0B00) si nu ia in calcul si Provider ID (1010).
  In situatia asta nu-ti ramane decat sa maresti si mai mult valoarea lui X: sau, cel mai bine, sa cauti linii cu albanezi/nordici pe local.

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2008
  Location
  40km NW de Bucuresti
  Posts
  499
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @SatWien, mersi de ajutor.

  Am pus linia de focus in ignore.list si vad ca apar mai putine carduri pt acest dth. Am mai pus in cwshare cateva linii cu provider-ii preferati si vad ca raman printre cele 10 carduri, deci nu se mai pierd dupa cateva minute.
  Urmeaza sa mai testez.

 5. #5
  Dreambox member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2004
  Posts
  1,389
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Eu asa am triat niste linii de conax...am pus varianta de gbox care accepta multe cards/provider (nu mai stiu cum se numeste da nu era buna de nimic) si la cele care m-au intersat le-am pus g line, dupa care am revenit la gbox-ul si valoarea x pe care le-am avut inainte.

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  298
  Posts Thanks / Likes

  Default

  O cat mai buna configurare o poti face numai prin tatonari succesive, marind valoarea lui "x" pentru a avea mai multe carduri si eliminand prin linii "y" cardurile testate. La fiecare test notezi ce e bun si ce e rau. Si asta pana epuizezi toate cardurile de la prov. respectiv, ce-ti vin de la partenerii de share.
  La sfarsit tragi linie si aduni (si scazi evident cardurile slabe).
  Refaci cwshare-ul cu liniile "g" si "y" necesare si revii la o valoare a lui "x" acceptabila (5-7 de exemplu).
  Cu toata valoarea lui x (5 sau 7) vei putea avea totusi 10-15 carduri coanx valide si cu full sub. de la toti cei cu 0B00...

  Cu respect,
  dolby
  For a better world!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top