Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor strong 6155!

    salutare!
    M-am apucat sa patch-uiesc un srt6155 si am dat peste o problema pe care n-am mai intalnit-o pana acum la efectuarea acestei operatii:Am inceput cu primul pas :Bootloader-operatiunea a decurs normal,fara probleme. pasul 2 aplication loader-incarcarea fisierului urt. -operatiune incheiata cu succes,scot aparatul din priza,apas chanel down si introduc din nou aparatul in priza pentru urmatorul pas dar surpriza! Aparatul nu mai porneste
    Ce e de facut? a mai patit cineva asa ceva?O fi o coincidenta,sa-i fi murit sursa de alimentare exact acum?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    afisajul nu indica nimic,alimentarea pare in regula,dar la un moment dat,cand am introdus in priza receiver-ul s-a auzit o mica pocnitura si am vazut o mica flama sub un condensator de filtrare a tensiunii de retea(nu electrolitic) totusi sursa de alimentare pare ca functioneaza(nu stiu in ce masura)dar am tensiune pe placa. A mai patit cineva ceva similar?Aveti vreao idee ceva?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica sursa fara sa desfaci aparatul masurand tensiunea de alimentare a LNC ului (eventual cu Sat Finderul)
    Parerea mea....

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lnb-ul nu este alimentat,aparatul l-am desfacut si sursa pare in regula.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clasix, condensatorul ala _garantat_ nu e pus degeaba acolo. Si deobicei nu se arde singur, adica prolly mai ai ceva busit in jurul lui.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6155?
    By twetty in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 16th September 2006, 19:08
  2. CAUT AJUTOR pentru STRONG 6155
    By VirtualG in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 13th July 2006, 19:12
  3. CAUT AJUTOR pentru STRONG 6155
    By VirtualG in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 13th July 2006, 09:07
  4. strong 6155 fta
    By mirtom in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 1st April 2006, 23:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top