Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce CAM pentru cardul TVR?

    Ce CAM face AU pentru cardul Via de la TVR?
    Nu stiu ce sa cumpar: Diablo,Matrix,...ce?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai ieftin iesi cu un Zetacam. Sau un Cam Viaccess rosu. Pe Matrix merge dar nu face AU. Daca mai vrei si alte canale, Diablo.

  3. #3
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Viaccess rosu!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ma intereseaza CAM-ul Viaccess, evident.
    Diablo face AU?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Tzara Mioritzei
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca numai via rosu si alte camuri dedicate via.
    UFS-910 Prime focus 1,5m Al 0.3dB Inverto si altele.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zildan_ View Post
    Se pare ca numai via rosu si alte camuri dedicate via.
    Si pe mine mă interesează dacă merge configuraţia Kathy+Diabolo+ să zicem card TVR dar si altele oficiale sau mai puţin oficiale. <Dacă are cineva această configuraţie?
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bajomedia View Post
    Nu ma intereseaza CAM-ul Viaccess, evident.
    Diablo face AU?
    Al meu face. Il am de anul trecut si nu am avut probleme cu AU la cardul TVR.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe T-REX a incercat cineva?Parca n-as mai da banii si pe un viacces.

  9. #9
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bajomedia View Post
    Nu ma intereseaza CAM-ul Viaccess, evident.
    Diablo face AU?
    S-ar putea sa te intereseze...si eu faceam pe "jmecherul" si uite ca mi-am cumparat pana la urma...

    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge perfect cu Reality Cam
    VA MAI AMINTITI ?


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    T-Rex cu Predator 3.66 nu functioneste... poate cu Predosaurus sau alte cele..

    cam-ul viacces red e la 35 euro acum si e singurul care face Au corect in afara de gbox fireste

    p.s. poate ne spune @ maestrul Kroky ce sa punem pe ZetaCam..caci la mine cu nici un soft de joker nu merge..

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe ZetaCam merge viaccess cu AU chiar si cu softul original. Poti sa-i pui Joker117.
    In menu-ul cam-ului trebuie sa fie bifat "All" sau "Viaccess".
    Deci pe ZetaCam ci Joker117 merg carduri originale de ird***(Nova), neagra (Prem.), via (Max). Nu este implementat NDS si Conax.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe ce frecventa si care satelit mai transmit update pt.viacess rosu V483 la V484 .
    multumesc
    this is new

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am cam zeta albastru ,sky crypt pe ambele am pus joker117 si negru ecranul am bifat via am bifat all si tot negru am diablo 2.3 nimic am pus soft UNDERWORLD 1.15 ;pe matrix la fel nu am reusit sa vad decit negru dar pe echosmart 791 am reusit sa vad tvr1,2 cu acelasi card DE TVR ,UNDE AM GRESIT?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by monalisa View Post
    am cam zeta albastru ,sky crypt pe ambele am pus joker117 si negru ecranul am bifat via am bifat all si tot negru am diablo 2.3 nimic am pus soft UNDERWORLD 1.15 ;pe matrix la fel nu am reusit sa vad decit negru dar pe echosmart 791 am reusit sa vad tvr1,2 cu acelasi card DE TVR ,UNDE AM GRESIT?
    Nici mie nu mi-a mers cu Underwold, am pus ultimul Stealth si imediat a facut AU.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top