Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor probleme dvb-s2

    Am o placa sky hd2 si nu am semnal pe nici un transponder care emite in dvb-s2 cu toate ca placa stie de acest standard. Folosesc altdvb+vplug.Restul programelor HD in dvb-s sunt ok.Mentionez ca stau in Bucuresti

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu driverele de mai jos

    http://www.dvbsupport.net/download/i...ownload&id=143

    Bafta.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vrea nici cu astea

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai ionut pai standardul dvb-s2 e insasi standardul "hd" ce mai vrei altceva, pt. a te convinge vezi pe lyngsat.com satelitul/transporderul/frecventa/programele in hd pe care le receptionezi sau alte prg. hd fiindca nu sant foarte multe sau vezi in numarul 3 din info-satelit pag.51 unde ai lista cu programe hd complecta.

  5. #5
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ionut: Cauta parametrii la frecventele care te intereseaza, asigura-te ca ai semnal, schimba modulatia in 8PSK si rescaneaza.Sau instaleaza ultimul progdvb versiunea pro (poti sa le scanezi dar numai cu acesta iti permite sa vizionezi canalele HD).
    Naturally born racer




  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms pentru sfaturi dar problema e ca nu am semnal pe trasponderele dvb-s2 ex(eurosport HD) . Are placa ceva? Sistem core2duo 3Ghz ram 2Ghz ddr3 video Ati radeon HD 3870

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms stailus am reusit, ma chinuiam cu altdvb si nu cred ca merge dar am instalat prog dvb si am semnal acum sa vad unde gasesc o versiune pro pt progdvb ca sa se faca si lumina

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top