Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme MAX-TV/Activare

    Salut am primit acum citeva zile zece cartele de La MAX-TV si nici in ziua de azi nu merg, bagate in Dragon, D-Box cu camd3 si in Matrix 108. cei de la Max-tv spun ca cica cei de la care am cumparat cartela trebe sami dea informatii daca este sau nu activata cartela. dupa ceva imp ma suna un alt individ de la max-tv nr. cel. 0040723210000 care mia dat info despre max-tv cerute acum doua saptamini,
    intrebarea mea, cum pot sami dau suta la suta seama daca este sau nu activata?
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cite stiu eu si la MAX trebuie sunat pt activare. Ca sa vezi daca e activata sau nu baga cardul in dreambox, selecteaza newcamd ca emu si fa telnet pe dream pe portul de Entitlements (default e 14001)...asa o sa vezi daca cardul e activat si cit e valabil abo.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OVEX.
    O intrebare de normal consumator,daca nu ai DREAMBOX unde afli s-au unde o bagi (in cur)?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru activare ... trebuie sunat la MAX, dar acestia o activeaza numai dupa ce vad contractul semnat si plata pe o luna, lucru pe care-l confirma omul lor din teritoriu ... care si aduna de la pravali si chioscurile de ziare (vanzatorii mititei ), contractele completate si copiile dupa buletinele de identitate ... Asa se lucreaza la mine in zona ...

    ovex

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc de informatii, chiar acum am dat iara tel. la max si din nou au spus ca distribuitorul trebe sami dea informatiile necesare, sau sa faca din nou o activare. asteptind si asteptind, se duc banii pe zece contracte.
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it`s time to change the provider.
    Un call center este necesar pt. orice operator,daca nu atunci sa preactiveze cardurile din server ca si la Focus de exemplu.
    Oricum un nr. de telefon disponibil pt. problemele de carduri trebuie sa existe-este vorba de imaginea operatorului.Ce are dealerul cu activarea cartelei.Dealerul trebuie sa trimita prin mail ori fax situatia cardurilor vandute si tipul de abonament si atat,restul depinde operator.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La capitolul ACTIVARI puncte PLUS pentru FOCUS si DIGI.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca episoadele urmatoare sint de genul, "nu se poate domne, va garantez ca cartelele sint activate!" asta este dulcea si bine cunoscuta romanie.
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gigi-sat

    FOCUS ii cel mai tare la capitolul asta. Seriile cardurilor sunt bagat toate in server. Cand bagi prima data card-ul virgin in receiverul care are semnal de la unul dintre canalele din pachet, activarea se face automat in max. 5 minute, fara telefoane si alte contactari. In acest fel vanzatorul poate prezenta serviciul potentialului beneficiar si abonat fara a face un contract.

    Mi se pare o chestiune de FAIR-PLAY ... "ARATA-MI SA VAD INAINTE SA CUMPAR ... "

    ovex

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default In Romania nici in ora exacta nu mai am incredere!!!

    Nu apare o problema la concurenta , ca sa nu apara unul care sa traga clopotul : LA NOI E MAI BINE!
    PROBLEMA E CLARA:CEL DIN TERITORIU E HABARNIST! ASTA NU INSEAMNA CA MAXUL AR AVEA EL CA SI PACHET CEVA IN MINUS(in afara de citeva canale compensate cu calitattea)
    ASTA E PROBLEMA! LASATII PE TOTI SA TRAIASCA! E LOC PENTRU TOATA LUMEA! NU MAI TRAGETZI CU PRIMA OKAZIE SPUZA PE TURTA VOASTRA!
    PS: nu am incredere totala ca problema e reala ! e posibil ca problema sa fie la utilizator! sau poate nu are o problema ci doar vrea sa atraga atentia " nenorocitii astia ce ne faq daca ne vom abona"
    Eu oricum nu vad de ce nu s-ar putea rezolva ...exista fax....email+scaner...n posibilitati de activare cu ajutorul bucurestiului...asat fiindca avetzi in zona un .....
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PS: nu am incredere totala ca problema e reala ! e posibil ca problema sa fie la utilizator! sau poate nu are o problema ci doar vrea sa atraga atentia
    @Marian
    daca esti inconjurat doar de mincinosi si atragatori de atentie asta nu inseamna ca si restu de oameni sint lafel!
    miam postat pur si simplu problema sperind ca exista o solutie rapida.si atita timp cit modulu imi spune clar "NO Right" inseamna ca problema este de la validitatea cartelei.(parerea mea)
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat
    OVEX.
    O intrebare de normal consumator,daca nu ai DREAMBOX unde afli s-au unde o bagi (in cur)?
    in cur iti bagi tu creierul de maimutza. In CAM Viacces primesti aceleasi informatii, dar din cite a scris omul nu am vazut sa aibe un asemenea CAM.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gigi-sat & @ALL

    OFFTOPIC

    Invatati si voi sa cititi ca lumea un nickname. Eu si cu @onyx suntem prieteni buni si impartasim idei si concepte comune, dar suntem 2 indivizi aflati in locatii diferite, la distanta de 300 km.

    Multumesc pentru intelegere ...

    ovex

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovex
    OFFTOPIC
    nu te bucuri de calificarea Clujului?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yang

    Inca beau pastile de inima ... Era sa chem SMURDU

    ovex

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AXN Sci-fi AXN Crime <ACTIVARE>
    By spoealar in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 8th October 2006, 01:22
  2. Cod de activare Satcodx?
    By satelescu in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 4th June 2006, 06:25
  3. taxa de activare de Max TV
    By Sica in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 3rd December 2005, 20:18
  4. Canal pt Activare Max?
    By acidutzu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 16th November 2005, 15:42
  5. Activare card
    By Kroky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 26th February 2005, 15:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top