Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default mount HDD extern USB -> DM800 (enigma2) HELP!!

    Nu reusesc sa fac mount la HDD`ul extern..
    Unde esti blano cand lumea te cauta?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca e mai jos un tutorial facut de try2learn .

    De ce nu ai luat o cutie externa cu eSATA ?

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Vezi ca e mai jos un tutorial facut de try2learn .

    De ce nu ai luat o cutie externa cu eSATA ?
    E la un prieten de-a meu care si-a luat cutia de capul lui, e o cutie Canyon..
    Ma rog.. dupa tutorialu ala degeaba fac ca nu am part1 decat disc!

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum vad ca acel tutorial e pt SCSI .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ,si, la cutie externa cu esata?

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cutia externa cu eSATA merge fara mari probleme. Doar trebuie sa initializezi hardiskul din meniul respectiv si gata .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai,exact asta te rugam sa-mi spui.Cum se initializeaza ca eu unul nu i-am dat de cap.Mersi.

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai legi cutia externa la Dreambox , mergi la Meniu > System > Harddisk > Initialisation iar apoi dupa ce il initializeaza si formateaza , dai un Check si gata , trebuie sa mearga .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eeee,asta as fi stiut si eu.Problema era in maruntaie acolo ca nici macar nu-mi aparea optiunea de harddisk in meniu.Dar acum s-a rezolvat..
    Numai ca sta de aproape o ora la initializare.E normal?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Message

    Unable to initialize harddisk
    Error:Mount failed

    MA DUC CU CAPU'

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se rezolva ca aceasi prob. am si eu?
    Un HDD extern pe USB, WD de 640GB.

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici al meu nu a mers la initializat
    il vedeti in sistem ?

    atunci bagäti-l in computer, formatati-l cu fat32 ( acronis ) si creeati un dosar movie pe el si gata
    sä vedeti cum o sä meargä....
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate va ajuta manualul comenzii mount


    http://linux.die.net/man/8/mount
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    nici al meu nu a mers la initializat
    il vedeti in sistem ?

    atunci bagäti-l in computer, formatati-l cu fat32 ( acronis ) si creeati un dosar movie pe el si gata
    sä vedeti cum o sä meargä....
    Am facut si merge. DAR nu pot pune fisiere de peste 4GB in el. Am un incercat cu NTFS sa pornesc addon-ul si urmatorul tutorial:
    1. Blue panel/Devices manager//OK/Input-2 Mount.../green mount - added ''Mountpoint: /media/hdd''
    2. then blue - to fstab
    3. Exit
    4.Blue panel/Devices manager//OK/Input-4 Initialize (Format) ..... let him to erase, this will take lot of time ... at the end OK/Exit
    5. Menu/Setup/System/Harddisk/Initialization/OK/red-Initialize ... let him finish to the end & Exit

    Dar nu merge.

    A reusit cineva ?

  15. #15
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cde34 View Post
    Am facut si merge. DAR nu pot pune fisiere de peste 4GB in el.
    atunci incearcä sä-l formatezi cu acronis in alt format: ntfs sau linux
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top