Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    bombastik
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default humax 5400 in PAL mode

    my reciever is in PAL mode i cannot configure it on my TV because in on rolling what shall i do, can i fiix this by downloading certain software? i have zeta cam and fun card, what can i do this card. i want to configure my reciever for dream tV 146. thank for any info, hoping for any help.

  2. #2
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: humax 5400 in PAL mode

    Quote Originally Posted by bombastik
    my reciever is in PAL mode i cannot configure it on my TV because in on rolling what shall i do, can i fiix this by downloading certain software? i have zeta cam and fun card, what can i do this card. i want to configure my reciever for dream tV 146. thank for any info, hoping for any help.
    Dream TV 146E is NTSC and the receiver is PAL so you need a convertor.

    The Humax 5400 is a PAL output only and as Dream is NTSC you will have rolling black and white image.

    Or you could also just buy an Emetabox 3 which can AU Dream TV and has PAL NTSC settings in the receiver.
    If Evolution works, why so many idiots?


  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you may enable NTSC mode AUTO in system setting>A/V tuning
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  4. #4
    bombastik
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    thanks,but promblem is my screen keeps on rolling my tv is not multi system, is it really possible to change the video format? i try to look a multi system tv. thank, by the way i try ti use the software in the toolbox but i coudnt find that option in the AV setting only pal/k pal/d etc.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    It is hard to watch NTSC movies on that TV,doesn't support NTSC
    format
    You need to replace with multi-system TV.
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    The Humax 5400 with software TOH has no problems with NTSC or PAL
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5400 Plus
    By Kroky in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 14th November 2006, 22:25
  2. HUMAX 5400
    By christo in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th November 2005, 17:15
  3. Dreamweaver? Design Mode VS Code Mode
    By majidpsh in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 8th October 2005, 20:24
  4. HUMAX 5400
    By belloabubakar in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 11th July 2005, 04:08
  5. Un Humax 5400
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 28th January 2005, 12:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top