Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 115
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR HD a reinceput transmisia test

    Acum 15 minute.Adica Sambata 31 Mai orele aproximativ 3.Sa-i uram noroc si sa se vada "sticla".Momentan pe satelit in pachetul TVR.
    Hai noroc
    Nicu
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da daca io am numa LCD-uri ...si n-am sticla decat cu palinca...va merge ? sa traiesti Nicusor ! SE cheama TVR HD si emite o mira ... super !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    298
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca a fost o proba, acum vad ca nu mai e!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Da . Merge . Deocamdata, test bare color. abia astept ziua de maine... si cred ca multi dintre voi asteapta..

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Da merge bare deocamdata, dar am si eu o problema Am vazut in terval de vreo ora ca au 2 setari sau nu stiu cum sa le zic poate stie @satenicu cum se numesc una cand apare TVR HD si una cand nu apare. Acum problema cand este TVR HD TVR 1 e codat, TVR 2 nu e codat, si desi am card nu vrea sa imi deschida TVR 1 Cand nu apare TVR HD in lista TVR 1 si TVR 2 sunt codate si se deschid cu cardul. Precizez ca problema asta o am doar pe calculator cu un phoenix si cu mai multe softuri (softuri cu care cardul merge in configuratia fara TVR HD), am probat cardu in echosmart 791 si deschide TVR 1. CE ar putea fi?

    P.S. Am probat si cu gbox si cu NewCS si tot la fel ...

    Mersi de orice idee
    Si pe gbox 2.1b face la fel. Am card local, cu AU valid pana in 27.02.2009 dar pe TVR1 am ecran negru.
    Tare mi-e frica ca vor folosi alta metoda de codare pentru TVR HD iar cardurile existente vor ramane valabile numai pt SD.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Opticum 7700 HD ... merge perfect ! TVR1 codat ( se decodeaza cu cardul TVR) timp in care TVR HD merge fara probleme nefiind codat.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Euro 2008

    Salutare tuturor!

    Sunt un proaspat posesor al unui tunner tv cu dvb. Marea majoritate a informatiilor despre dvb le-am citit de pe forumul vostru.
    Multumesc tuturor pentru mesajele postate aici.

    Ps. Tocmai am vazut si eu o stire pe tvr: http://www.tvr.ro/articol.php?id=38456

    O veste super, abia astept...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Ciudata treaba. Nu prea cred ca, vor schimba cardurile, totusi e ciudat ce se intampla. Repet in Echosmart 791 cardu merge perfect pe TVR1 si in phoenix cu orice plugin NU, insa pana nu a aparut TVR HD a mers si in phoenix. Ceva pareri @satenicu sau mai bine domn derector @nic_v daca ne poate ajuta...
    nu am studiat foarte in amanunt problema sub phoenix, dar am asistat la o premiera, cel putin pentru mine: cardul tvr functioneaza sub CCcam

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Acum 15 minute.Adica Sambata 31 Mai orele aproximativ 3.Sa-i uram noroc si sa se vada "sticla".Momentan pe satelit in pachetul TVR.
    Hai noroc
    Nicu


    pe ce transponder transmite, ca pana acum am gasit 3 variante pe net si pe nici una nu am gasit inca nimic. din cate stiu inca este FTA,nu? eu am o placa skystar hd, sper sa il pot prinde. multumesc.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Question Am gasit TVR HD pe 11471 la pachet cu celelalte TVR uri

    ...Am gasit TVR HD pe 11471 V, dar nu am nicio imagine nici sunet... n-ar trebui sa aiba si ei o sigla ceva?

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by ibudeanu View Post
    ...Am gasit TVR HD pe 11471 V, dar nu am nicio imagine nici sunet... n-ar trebui sa aiba si ei o sigla ceva?
    Adevaratele teste incep abia de maine. Acu sunt doar bare color, fara sigla.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Pe Opticum 7700 HD ... merge perfect ! TVR1 codat ( se decodeaza cu cardul TVR) timp in care TVR HD merge fara probleme nefiind codat.
    Cum se activeaza cardul TVR?

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EPOXNTH View Post
    Cum se activeaza cardul TVR?
    Lasa-l pe TVRi

  14. #14
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bucuresti AREA 51
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am facut prostia sa cumpar inainte sa ma interesez daca este compatibil cardul tvr cu diablo cam , uw 1.11 si humax hdci2000 . Am intrat in meniul camului si am gasit ceva referitor la valabilitatea cardului dar nu se face lumina pe tvr 1 . Cardul l-am cumparat acum 2 ore . Stie cineva daca trebuie sa se faca activarea la cardul de acces sau este deja activ atunci cand il cumperi .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sursa: http://www.tvr.ro/articol.php?id=38456


    TVR HD va emite în sistem HDTV-1080i (codec video H.264) în reteaua terestră DVB-T din Bucuresti (deocamdată) si Sibiu (un pic mai târziu), si pe satelit, DVB-S. În functie de dezvoltarea retelei terestre DVB (din releu în releu) care apartine Societătii Nationale de Radiocomunicatii S.A., TVR HD va putea emite si în alte regiuni si localităti. Emisia terestră, DVB-T, în Bucuresti si Sibiu este \"în clar\" (necriptată) si complet gratuită. În schimb, emisia pe satelit este criptată datorită regimului drepturilor de autor (exclusive pentru teritoriul României) ale programelor difuzate. Pentru decriptare, este necesară achizitionarea unei cartele Viaccess al cărei pret nu include nicio suprataxare (de tip abonament sau altceva): este vorba doar de costul fizic al cartelei. Deci, până în decembrie a.c., când se va decide viitorul proiectului (în functie de rezultate, audientă etc.) receptia emisiunilor TVR HD este gratuită. • dan


    Quote Originally Posted by maxx24 View Post
    Si eu am facut prostia sa cumpar inainte sa ma interesez daca este compatibil cardul tvr cu diablo cam , uw 1.11 si humax hdci2000 . Am intrat in meniul camului si am gasit ceva referitor la valabilitatea cardului dar nu se face lumina pe tvr 1 . Cardul l-am cumparat acum 2 ore . Stie cineva daca trebuie sa se faca activarea la cardul de acces sau este deja activ atunci cand il cumperi .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top