Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default S**A2 mere acu si pe ssII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    15 martie 2004 ora 23 a aparut noul y*k*e cu suport s*c**II, din pacate numai pt paketul sky italia!
    ..........iN p**A cU sATeL|tU! !_!_!_!_!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default y*k*se s*k*a?

    Unde gasesc eu "yakseul" asta te rog sa-mi spui!
    multumesc!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default confirm seca2

    functioneaza tot ce e cu 0070,chiar daca nu stiu inca pe cata vreme.
    ss1 nexus,amdxp1800+

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    242
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Neata.
    Fratilor,poate sa-mi dea cineva un setting pt.Prog DVBcu sky si cu Prog..Romanesti.
    eventual un Link.
    mersi.
    swat.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default seting?

    eu te ascult dar sincer nu stiu exact ce iti trebuie!
    Daca imi explici cum sa fac iti trimit bucuros tot ce ai nevoie.
    La mine merge pe,dar numai 0070 pana acum

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    242
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Ai PM.
    swat.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default Eu am SS2 si probleme de sunet pe programele Sky...

    Are cineva idee???Poate pcr nu e egal cu vpid cum ;le scneaza progdvb?

    Please are cineva astfel de probleme? Sau daca nu zicet-mi vpid, apid si pcr la Milan Channel de ex. sa-l mai incerc?

    De decofdat decodeaza perfect dar sunetul se aude sacadat...

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default Pt.DronB

    Stimate domn, daca sustii ca a aparut ceva, spune si unde a aparut, nu de alta dar poate gresim noi si credem ca numai in visele dumitale a aparut.
    In rest.....numai de bine!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @albertino_bigon
    La mine nu apare problema cu sunetul chiar ca am multe programe din pachetul skyitalia la limita de semal.
    Milan Channel 12054 H SR27500
    apid108
    pvid 167
    PCR 167
    ECM 1293(seca)
    SID 11516
    TID 6700
    NIT 64511
    Sper sa te ajute :P
    Folosesc ProgDVB4.31. 2 si un nexus-s in hardmod
    f11

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine OK cu Smart TVSatellite si cu DVB Prog + fisiere Seca II

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin
    pentru cei ce nu vad prima fila schimbati ECM dupa cum urmeaza:
    Pri*a Fi*a 01 ECM Pid = 1284
    Pri*a Fi*a 02 ECM Pid = 1285
    Pri*a Fi*a 03 ECM Pid = 1286
    Pri*a Fi*a 04 ECM Pid = 1287
    Pri*a Fi*a 05 ECM Pid = 1288
    Pri*a Fi*a 06 ECM Pid = 1280
    Pri*a Fi*a 07 ECM Pid = 1281
    Pri*a Fi*a 08 ECM Pid = 1282
    Pri*a Fi*a 09 ECM Pid = 1284
    Pri*a Fi*a 10 ECM Pid = 1285
    Pri*a Fi*a 11 ECM Pid = 1288
    Pri*a Fi*a 12 ECM Pid = 1283
    Pri*a Fi*a 13 ECM Pid = 1289
    Pri*a Fi*a 14 ECM Pid = 1290
    Pri*a Fi*a 15 ECM Pid = 1325
    Pri*a Fi*a 16 ECM Pid = 1300
    Pri*a Fi*a 17 ECM Pid = 1304
    f11

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru cei care au probleme cu deschiderea programelor (din acelasi pachet, bineinteles), setati Yankse-ul astfel: 'Read PMT' --> Always; si activati 'Auto-ECM' si 'Force CA in PMT' ('Auto PID' e activat).
    Ar trebui sa se faca lumina pe toate (inclusiv prima fila) fara introducerea manuala a ECM-ului.
    Am uitat sa specific porgramul cu care am incercat aceste setari si anume ProgDVB-ul.

    Noroc!

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default unde a disparut sky?

    azi ecmurile nu mai erau aceleasi(cele de la prima fila).
    Dupa ce le-am bagat manual a reinceput sa mearga.
    Dar au reaparut intreruperi pe fox si jimmy.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @f11

    Eu am SS2 deci soft mode. Cred ca e o problema de filtre pentru ca utilizand Ezdvb si Mytheater imi merge perfect...

    Pe SS1 hard mode merge cred ok cu orice Progdvb.

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cerbul
    merge cum ai zis
    mersi

    Noroc
    CU
    TransWarp

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TECHNOSAT TS55000 SSII-DOWNLOAD LINK
    By patooh in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 19th June 2006, 08:59
  2. TECHOSAT ST5500 SSII -Key Update
    By patooh in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2006, 19:29
  3. Old Technosat 5500 SSII software
    By rishi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th June 2006, 08:43
  4. Polsat mai mere?
    By cabal in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 9th July 2005, 23:39
  5. Conaxu mere?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 20th April 2005, 13:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top