Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    252
    Posts Thanks / Likes

    Default Help for inset 4B


    please tell me what is dish size for inset 4B in uae.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    252
    Posts Thanks / Likes

    Default please

    Quote Originally Posted by lalu iqbal View Post
    please tell me what is dish size for inset 4B in uae.
    pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    goto lyngsat and see the coverage map.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    252
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    goto lyngsat and see the coverage map.
    Brother boknoy.

    But how to know what is size dish we kept so take a good signal & quality.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AOA,
    U must use minimum 120cm dish for insat 4B ku band channels.
    Best regards.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    252
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rajadada View Post
    AOA,
    U must use minimum 120cm dish for insat 4B ku band channels.
    Best regards.
    Thanksssssssssssssssssss RRRRRRRRRRRRRajadada

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Need 210 cm dia, in Bahrain & East of Saudi.
    Need prime focus Ku lnb.
    For UAE 120 good ,180 will be excellent

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default Dish Size For Insat-4B KU Band Signal


    Need 210 cm or 240 cm dia,Hunter brand dish for Central of Saudi.
    Need prime focus Ku lnb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top