Romtelecom lansează ClickNet Express - Internet īn bandă largă pentru persoanele fizice

Tehnologie ADSL, trafic nelimitat, 1024 kbps download, 35 euro/lună fără TVA, disponibil īn 7 oraşe.

Īncepānd de vineri 15 iulie 2005 ROMTELECOM lansează un nou serviciu de acces Internet prin ADSL pentru clienţii persoane fizice. ClickNet Express oferă trafic nelimitat şi cea mai mare viteză de descărcare de pe piaţă, de pānă la 1024 Kbps. Pentru clienţii care comandă ClickNet Express pānă la 31 august 2005, ROMTELECOM oferă instalarea gratuită a serviciului.

ClickNet Express, noul serviciu ROMTELECOM dedicat persoanelor fizice, oferă acces Internet permanent, de mare viteză, folosind tehnologia ADSL.

ClickNet Express asigură cea mai mare viteză de pe piaţa produselor de acces de bandă largă destinate persoanelor fizice, de aproximativ 20 de ori mai mare decāt o conexiune dial-up, ajungānd la o viteză de descărcare de pānă la 1024 Kbps, la un preţ de numai 35 de euro/lună fără TVA.

Clienţii ClickNet Express se pot bucura de adevărata experienţă pe Internet, prin ascultarea online a posturilor de radio sau vizionarea online a programelor de televiziune, prin folosirea cu uşurinţă a webcam-ului īn timp real. De asemenea, se pot juca online, pot trimite poze digitale celor dragi sau pot descărca filme, muzică şi programe.

Serviciul ClickNet Express include şi 30 MB pentru căsuţa de e-mail, precum şi un spaţiu de 30 MB pentru găzduirea unui site web.

Prin ClickNet Express, utilizatorii pot transfera săptămānal un volum de date de pānă la 2,5 GB. Īn momentul īn care se atinge această limită, viteza de descărcare scade la 256 Kbps. Contorul de trafic este resetat şi viteza restabilită la finalul fiecărei perioade, astfel īncāt weekend-ul să fie la īnceputul perioadei de contorizare, ceea ce-i asigură viteza maximă.

Pentru īnceput, ClickNet Express este disponibil numai īn oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Timişoara, Oradea, Constanţa şi Sibiu, dar va fi extins treaptat şi īn alte zone ale ţării.

Serviciul ClickNet Express poate fi comandat sunānd gratuit la 930 sau la orice magazin ROMTELECOM, precum şi īn reţeaua partenerilor noştri (Best Computers şi Ultra Pro). O echipă de tehnicieni urmează să testeze disponibilitatea serviciului şi să realizeze instalarea la domiciliul clientului. Mai multe detalii despre serviciul ClickNet Express sunt disponibile pe site-ul www.clicknet.ro.

Categoria: Ultima oră
Autor : [email protected]ŢII Mobile
Data: 2005-07-15 00:00:00