Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default card sky italia AU

    Cu ce emu face AU cardul de Sky Italia in DM 500?
    Rapidist pur singe...

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sisi cam .

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modelul nou de card n*d*s nu merge ; este alimentat in 3,3V .
    Daca bagi cartela in dm in cateva minute se prajeste .

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa asta...se seteaza frecventa corespunzatoare si se rezolva...
    Problema este daca un card de Sky original cu setarile corespunzatoare face sau nu AU...
    Rapidist pur singe...

  5. #5
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cte ştiu eu, pe nimic nu face AU, numai pe decodorul original...

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WebMan View Post
    Din cte ştiu eu, pe nimic nu face AU, numai pe decodorul original...
    face au pe ccam

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    face au pe ccam
    Nu face auto update cu nimic. Nici macar cu receptorul original. Trebuie sunat la serviciul clienti si se actualizeaza de acolo. Din pacate nu se poate suna din afara italiei. E cam enervant ca toata manevra asta trebuie facuta cam la o luna si jumatate.

  8. #8
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciuband View Post
    Nu face auto update cu nimic. Nici macar cu receptorul original. Trebuie sunat la serviciul clienti si se actualizeaza de acolo. Din pacate nu se poate suna din afara italiei. E cam enervant ca toata manevra asta trebuie facuta cam la o luna si jumatate.
    bine ai dreptate tu.

    ps:treaba cu telefonatul e pentru reactivare sau pentru modificare pachete

  9. #9
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci, pentru cine foloseste ALTE APARATE decat decodorul de la Sky, cardul nu face AU....
    Mai nou, ieri mi s-a intamplat, nu mai trebuie sa vorbesti cu nimeni, activarea se face direct pe baza cod client, apasand anumite taste, in 30 de secunde...

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @picollo08

    Ai tu mare dreptate, dar trebuie sa duc discutia in Offtopic... ce-i cu semnatura asta frate? Ai intrat in Liga de Nord cumva? Nici aia n-au curajul...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    picollo de ce esti asa de ru si te bagi in discutie ?
    nu vezi c vorbeau meseriasii intre ei ?
    adevrul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    card sky , face update pe cccam/dream7020, de aproape doi ani, fara probleme, am blocat eu update in decembrie ptr ca aveam full ptr cateva zile, si am profitat o luna juma'
    @webman :
    vino bre sa vezi, berea o dau io

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    prostii...


    acum sa gandesc si eu dupa mintea ta precum te-ai exprimat pe aici pe undeva....fassssssss


    Daca-l imperechezi cu cardul sigur ca vor face update "only togheter"






    Aproape exact....



    Mare e DOAMNE....
    POC!
    A facut poc...

    1.E destul sa faci cont web la sky sa activezi ce vrei si ce nu vrei
    2.Plata se face :luar,o data la 2 luni,anual
    3.Factura se livreaza si E-mail sa nu mai platesi 0,7
    4.Se activeaza orice si seplateste pe baza de card (chiar si cu optiune automatica) direct de pe NET...
    Gresit ; am scris noul card nu 0919 sau 093b . Se vede clar ca nu ai auzit
    de el . La ce aparate se da si ce CaID are te las pe tine sa afli .

  14. #14
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valerica View Post
    Gresit ; am scris noul card nu 0919 sau 093b . Se vede clar ca nu ai auzit
    de el . La ce aparate se da si ce CaID are te las pe tine sa afli .
    pai 0919 este nds2 si 093b nds3

    093b are 2 versiuni...093b normal si 093b (k) (se da la abonament full+hd)

    @picollo aici lumea vorbeste civilizat si calm...nu inteleg ce te strefoci atata

    daca omul greseste nu trebuie sa sari la gatul lui pentru ca a gresit, trebuie sa-i explici clar si la subiect unde a gresit

    ca sa faci un abonament la ei nu trebuie sa ai vila cu piscina si mertzan ultra bengos sau un ferrari in garaj...si tiganii din "campo nomani" pot sa-si faca un abonament, important ca plateste abonamentul la 2 luni altfel ii taie macaroana si plateste pana la 200euro pentru costuri de intretinere.


  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cele cu litera k langa chip se alimenteaza in 3,3V .
    Se prajesc in slot de dm ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top