Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default Technotrend S2-3600 HDTV-S2 USB 2.0

    Daca ma poate ajuta cineva sa achizitionez o astfel de placa Technotrend S2-3600 HDTV-S2 USB 2.0, as fi suuper recunoscator.
    In ro nu am gasit la nici un shop.
    - Eventual cu un site care stiti ca trimite si ajunge in timp util.
    - Sau daca are cineva din Bucuresti comanda si poate sa imi puna si placa mea sa platim mai putin taxele de transport ar fi ceva.
    - Sau alte optiunii care se ivesc ...
    Merci.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    www.dvbshop.net - ajunge in ro in cca 2 saptamani.
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu mi-am cumparat Technotrend TT 3650 S2 CI si mere super pret 132.29 euro +transport 18 euro de aici:

    http://www.token.at/shop/product_inf...cts_id=9527026

    daca te intereseaza......






  4. #4
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    k, toate ca toate dar cu ce configuratie merge aceasta placa, e cineva din bucuresti care are placa asta si e dispus sa ma lase sa vin cu laptopul sa vad daca functioneaza si la mine. Sau sa vina cu ea la mine. Nu gratis, ofer un cont de gbox pentru un pachet care are cele mai multe canale HD(am carte local).

    Thanks
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    k, toate ca toate dar cu ce configuratie merge aceasta placa, e cineva din bucuresti care are placa asta si e dispus sa ma lase sa vin cu laptopul sa vad daca functioneaza si la mine. Sau sa vina cu ea la mine. Nu gratis, ofer un cont de gbox pentru un pachet care are cele mai multe canale HD(am carte local).

    Thanks
    configuratia mea este : procesor, intel pentium quad de 2.4 GHz grafica ATI de 256 MB ram 2 GB Ram,hard 250 GB daca vrei sa iti fac proba si cu un procesor intel core 2 duo de 2.14 GHZ la aceeasi configuratie

  6. #6
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vreau sa vad pe laptopu meu cum merge daca este posibil
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    vreau sa vad pe laptopu meu cum merge daca este posibil
    daca poti ca calatoresti pina in Cluj il poti proba la mine , dar spune tu ce configuratie ai la laptop ?

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune o inregistrare la un canal 1080i si vedem in functie de cit ocupa procesorul cit mai ramane pentru playerul DVB si softcam .

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cpu-ul este pe undeva pe la 20 %.....


  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai nu la tine
    Daca pornim un player cu streamul inregistrat de tine pe PC noastre eu zic ca o ocupare a CPU de 66% ne-ar indreptatii sa speram ca restul de 33% este suficient pt PlayerDVB + softcam
    trecem astfel peste diferentele hw intre calculatoare .

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci am inregistrat pe astra hd si redat cu vlc-ul nu mi-a depasit 30 % apoi am pornit símultan vlc+ dvbviewer si nu a depasit 46 % acum ramine sa vezi tu daca este okay








    nu merge sa se vada si imagine daca imprim direct si poze nu am chef sa fac deci nu depaseste 44 % procesorul (la 44 % este pornit dvbviewer si vlc-ul simultan) si la inregistrare pe HD nu depaseste 28 % restul ..... spune tu

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!

    merge sa pui gbox si mgcamd pe jucaria de 119 euro?

    si sa mearga de exemplu pachetele HD de pe 13 gr E?
    sky italia HD, eurposrt HD, Discovery HD, Nat Geo HD, MGM HD,etc..

    La pretul asta devine tare interesanta...
    Eu folosesc la laptop un tv tuner extern pt DVB-T si prin ProTV HD,
    si sper in curand tvr HD..

    La meciurile din Ch League, se vede ok si la filmele de la pro tv hd.

    Am core 2 duo 1,6, dar din pacate placa video onboard.
    Ooare o sa mi mearga si cu jucaria de mai sus?
    MERCI.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai de ce sa nu mearga? La fel ca la SS2 intern, softurile le pui in calculator, nu pe decodor.

  14. #14
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merg destul de bine pe vista64( gboxu si dvbdremu).Asa ca merg garantat.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai vrea careva S2-3600 HDTV-S2 USB 2.0 , pentru ca am sa incerc sa comand mai multe!
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top