Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Truman 1.3.96 & telecomanda....

    Am instalat si eu ultimul soft de la Truman "globo_EMU_1.3.96_AMSTAR" dar nu mai merge telecomanda originala a receptorului ( Comag SL 35).Am gasit niste coduri functionale pe doua telecomenzi de la "38.000", dar nu sunt toate comenzile si sunt foarte incurcate pe butoane.
    Stie cineva ce telecomanda ar trebui sa caut?
    GLOBO, SAU AMSTAR?
    Nu as renunta la patch pentru ca face un AU nemaipomenit!
    HELP!

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nuschu View Post
    Am instalat si eu ultimul soft de la Truman "globo_EMU_1.3.96_AMSTAR" dar nu mai merge telecomanda originala a receptorului ( Comag SL 35).Am gasit niste coduri functionale pe doua telecomenzi de la "38.000", dar nu sunt toate comenzile si sunt foarte incurcate pe butoane.
    Stie cineva ce telecomanda ar trebui sa caut?
    GLOBO, SAU AMSTAR?
    Nu as renunta la patch pentru ca face un AU nemaipomenit!
    HELP!
    telecomanda gasesti aici http://digitalsatelit.ro/shop/index....3228c462e2227c

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, dar nu au decat 2 telecomenzi acolo!
    Sugerezi sa-mi iau de Opticum?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nuschu View Post
    Da, dar nu au decat 2 telecomenzi acolo!
    Sugerezi sa-mi iau de Opticum?
    telecomanda de de globo sau opticum se potrivesc, de fapt sunt oceleas receptoare ,dor la seriile de globo care sunt cu 6000,6100,6010cr nu merge. pentru tine este buna dupa cum ai spus ca ai la receptorul softul globo_EMU_1.3.96_AMSTAR ,aceasta telecomanda http://digitalsatelit.ro/shop/produc...products_id=94 se potriveste la toate receptoarele de globo sau opticum care sunt cu 7000CR/7010CR/7100CR 4000/4100TS(CR)/7000CX/7100Cx

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nuschu View Post
    Am instalat si eu ultimul soft de la Truman "globo_EMU_1.3.96_AMSTAR" dar nu mai merge telecomanda originala a receptorului ( Comag SL 35).Am gasit niste coduri functionale pe doua telecomenzi de la "38.000", dar nu sunt toate comenzile si sunt foarte incurcate pe butoane.
    Stie cineva ce telecomanda ar trebui sa caut?
    GLOBO, SAU AMSTAR?
    Nu as renunta la patch pentru ca face un AU nemaipomenit!
    HELP!
    Baga soft de Truman,nu de Globo.La 6100 cr am observat ca merge telecomanda de la seriile 7xxx daca bag soft deTruman nu deGlobo. http://www.tmsatsw.com/
    Not Me!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks man,
    O sa caut pe plan local ( Valcea).
    Revin cu informatii dupa ce o iau.
    Oare sunetul nu merge din cauza ca nu am " Mute" sau de la patch?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top