Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: AB Sat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Question AB Sat

    Cu ce se mai poate decoda buchetul AB Sat?
    Am un DM7020 dar nici cu Mgcamd-1.30a nici cu CCcam2.0.9 nu mai pot decoda ABSat.
    TPS functioneaza.
    Stie cineva?
    Merci
    Niky

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine cu cccam 2.0.9 merge...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mers un timp cu CCcam 2.0.6 dar de ieri nu mai merge.
    Am incercat si cu Mgcamd 1.30c dar merge doar TPS nu si ABSat.
    Stie cineva?
    Merci
    Niky

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cu cccam 2.09 , peeri hop 2 noah tat e ceva

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu cccam 2.0.9 dar nu merge nici tps nici ABSat.
    Unde gresesc?
    Niky

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    fa peeri " cardsharing" :-d
    sau ....

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=68601

    altfel stai dejeba , macar stai pe un canal gen france 5 poate mai face AU-AU

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am inteles unde trebuie configurat.
    Pina ieri a mers cu CCcam 2.0.6 AU pe tps,absat si premiere
    De azi merg toate minus absat doar cu MGcamd 1.30C
    Tps si absat nu mai merg de loc cu CCcam ci doar premiere.

    Niky

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Niky View Post
    Nu am inteles unde trebuie configurat.
    Pina ieri a mers cu CCcam 2.0.6 AU pe tps,absat si premiere
    De azi merg toate minus absat doar cu MGcamd 1.30C
    Tps si absat nu mai merg de loc cu CCcam ci doar premiere.

    Niky
    numai in s**re mere..........
    Dreambox_82

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Canalele de film ABsat merg cu cccam2.06

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A aparut mgcam1.30d

    Merge TPS din nou

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine a mers pina ieri cu CCcam 2.06 dar acum nu mai merge!
    De unde Mgcamd 1.30d ?
    merci
    Niky

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am probat...nu sunt acasa.ti-am trimis PN

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai merge nimic nici TPS nici ABSat.
    Stie cineva cu ce emulator mai merge TPS fara scharing?
    niky

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Niky View Post
    Nu mai merge nimic nici TPS nici ABSat.
    Stie cineva cu ce emulator mai merge TPS fara scharing?
    niky
    Momentan nu merge, asteptam.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top