Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Incepator- Maxtv -technomate 1000ci

    Am cumparat o cartela MAXTV si vreau sa o folosesc sa receptionez in Olanda posturile romanesti.

    Sistem cumparat este: receiver TECHNOMATE 1000CI, antena 80cm, LNB Universal Monobloc (0.2DB), cablu coaxial 20m. Am un adaptor PCMCIA pentru VIACCESS ca acesta: http://www.hm-sat-shop.de/cica-modul...-ci-modul.html.

    Problemele sunt:
    1) Semnalul este foarte prost si nu receptionez canalele libere (Realitatea TV, Etno TV);
    3) Nu-mi este recunoscuta cartela

    Terasa este la ultimul etaj si nu am obstacole in fata. Am folosit o busola si un indicator de semnal la instalare. Desi aud sunetul semnalizator de receptie, in meniu sub satelitul Sirius imi apare un nivel de 25%. Receptionez anumite programe dar nu intreaga lista, in special nu cele care ma intereseaza (romanesti).

    Multumesc de ajutor
    Last edited by angel_ro; 22nd May 2008 at 01:10.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce canale receptionezi mai exact ?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt sa poti receptiona Maxtv in Olanda ai nevoie de o antena mai mare.

    http://www.flysat.com/sirius-beam.php

    Cred ca ai nevoie de 100-120 sa poti recioptiona fara probleme

  4. #4
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default maxtv

    Quote Originally Posted by angel_ro View Post
    Am cumparat o cartela MAXTV si vreau sa o folosesc sa receptionez in Olanda posturile romanesti.

    Sistem cumparat este: receiver TECHNOMATE 1000CI, antena 80cm, LNB Universal Monobloc (0.2DB), cablu coaxial 20m. Am un adaptor PCMCIA pentru VIACCESS ca acesta: http://www.hm-sat-shop.de/cica-modul...-ci-modul.html.

    Problemele sunt:
    1) Semnalul este foarte prost si nu receptionez canalele libere (Realitatea TV, Etno TV);
    3) Nu-mi este recunoscuta cartela

    Terasa este la ultimul etaj si nu am obstacole in fata. Am folosit o busola si un indicator de semnal la instalare. Desi aud sunetul semnalizator de receptie, in meniu sub satelitul Sirius imi apare un nivel de 25%. Receptionez anumite programe dar nu intreaga lista, in special nu cele care ma intereseaza (romanesti).

    Multumesc de ajutor
    in mod sigur se receptioneaza pachetul max in olanda.acu'depinde de pozitie,obstacole daca sunt.ar trebui barem o antena de 0,9m.ar trebui sa receptionezi free ,Taraf,etno,max info,u music,teleshop.din ce stiu maxul are 2 tipuri de cartele viacces si conax.daca ai conax nu cred ca e compatibila cu acel cam.Si totusi ce programe iti intra,k in mod normal ar trebui sa intre ceva rusesti/ucrainiene...

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper sa nu fie atat de mare diferenta intre 80cm si 90cm la antena ...
    Stau la ultimul etaj si nu am nimic in fata terasei. Terasa este orientata ideal spre Est.

    Am cartela Viaccess de la MaxTV (cartela de activare). Nu mi-a aparut nici o cerere de parola, si nu inteleg daca este recunoscuta sau nu... (Nu am chiar deloc experienta in domeniu) Cum se poate verifica ca o recunoaste?

    Prind in jur de 150 de canale, mai mult de jumatate sunt codate, dar nu prind nici un canal romanesc.
    Cred ca PROTV este transmis in format HD. As putea sa receptionez cu TECHNOMATE 1000CI in HD?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu se pot vedea canalele hd cu tm 1000ci dar sigur poti sa vezi max tv in olanda pe acest aparat ( cartela merge in tm 1000ci). antena se orienteaza spre sud...probabil ai prins ceva canale de pe hotbird sau astra 1.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa bagi manual (advance search) coordonatele;12149 H
    MPEG-2
    27500 3/4spune ce canale la liber vezi?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu un Televes de 75cm semnal 70 pe un tm 7600 2va in londra deci nu cred ca esti pe satelitul corespunzator...

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum in londra se prinde siriusul shi cu antena de sky zona 1.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de ajutor, am reusit sa setez sitemul pe Sirius si prind MaxTV complet fara probleme.

    Sfatul sa introduc informatia TP este excelenta, in cautarea simpla semnalul imi apare 27% ; in cautare avansata pe TP-ul specificat apare 70% calitate. Puteam sa invart la antena o saptamana cu tot cu sistemul ajutator "satellite finder". De asemenea, o deviatie imperceptibila de 2-3 grade a stativului reducea semnalul cu peste 30%.

    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top