Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Reparare Kaon100 Focussat "No card inserted"

    Am un abonament pe care l-am prelungit la Focussat pe 12 luni dar dupa cum spun cei de la service de la Focus receptorul Kaon 100 ar fi stricat (Smartcardul? sau cititorul?) si tb sa il trimit la Service in Ro pt a se putea reactiva.

    Sintomele:
    Sistem AC: CAS Slot1: Initializare..... No card inserted

    Locuiesc in Germania si ma gandeam ca poate reusesc cu patch cumva sa repar receptorul.

    Acum daca bag patch mai pot folosi cartela de Focus? Service Focus: "Cartela si Kaonul sunt imperecheate"!

    Model KSF-100SCONV,
    Info 20.05.22-D3BA,
    S/W: V03.00.16,
    H/W: V12.C0.A5,
    Loader: V6.1.9

    Am incercat update direct de la satelit dar nu se intampla nimic. E cardul de la la Focus stricat sau receptorul?

  2. #2
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinkn View Post
    Am un abonament pe care l-am prelungit la Focussat pe 12 luni dar dupa cum spun cei de la service de la Focus receptorul Kaon 100 ar fi stricat (Smartcardul? sau cititorul?) si tb sa il trimit la Service in Ro pt a se putea reactiva.

    Sintomele:
    Sistem AC: CAS Slot1: Initializare..... No card inserted

    Locuiesc in Germania si ma gandeam ca poate reusesc cu patch cumva sa repar receptorul.

    Acum daca bag patch mai pot folosi cartela de Focus? Service Focus: "Cartela si Kaonul sunt imperecheate"!

    Model KSF-100SCONV,

    Info 20.05.22-D3BA,
    S/W: V03.00.16,
    H/W: V12.C0.A5,
    Loader: V6.1.9

    Am incercat update direct de la satelit dar nu se intampla nimic. E cardul de la la Focus stricat sau receptorul?
    nu sunt imperecheate cartela cu receptorul
    dar s-ar putea sa nu mai citeasca cardul daca pui un patch
    doar anumite softuri citesc corect cardul

    PS: mai poti pune cardul si in alt receptor care citeste carduri conax

    trebuie sa mearga si de pe satelit , dar poate nu faci ceva tu corect
    suna la cei de la focus si spunele sa iti spune exact la tel ce trebuie sa faci
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinkn View Post
    Am un abonament pe care l-am prelungit la Focussat pe 12 luni dar dupa cum spun cei de la service de la Focus receptorul Kaon 100 ar fi stricat (Smartcardul? sau cititorul?) si tb sa il trimit la Service in Ro pt a se putea reactiva.

    Sintomele:
    Sistem AC: CAS Slot1: Initializare..... No card inserted

    Locuiesc in Germania si ma gandeam ca poate reusesc cu patch cumva sa repar receptorul.

    Acum daca bag patch mai pot folosi cartela de Focus? Service Focus: "Cartela si Kaonul sunt imperecheate"!

    Model KSF-100SCONV,
    Info 20.05.22-D3BA,
    S/W: V03.00.16,
    H/W: V12.C0.A5,
    Loader: V6.1.9

    Am incercat update direct de la satelit dar nu se intampla nimic. E cardul de la la Focus stricat sau receptorul?
    trimite in romania doar cardul de focus.acesta este defect,se pare ca durata de viata este de 2 ani a cardului.nu are rost sa pui soft pe receptor
    boy2good

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci ce sa inteleg ca unde ar fi problema la card sau la Kaon?

    Ideea nu e rea sa incerc pe alt receptor Kaon de la un prieten sa pun cardul Focus si sa vad daca face update!


    "trimite in romania doar cardul de focus.acesta este defect,se pare ca durata de viata este de 2 ani a cardului.nu are rost sa pui soft pe receptor"

    Daca e cardul defect cred ca cel mai simplu ar fi sa cer alt card, daca se poate .... ar merge mai repede.

    Acum daca tot am ajuns aici cu intrebarile....pot vedea Focusul folosind cardul original si alte canale tip Pre....re sau D... folosind pach-ul? Si daca da care patch?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa pui un soft de Focus la care a disparut imperecherea card-receptor. Este o varianta de soft folosita "in interior", ca sa zic asa.... Este identic cu ala original, doar ca accepta orice card.
    http://www.filebox.ro/download.php?k...c00f80ad36dc2f
    Schimba si bootloaderul si pune-l pe asta de aici: http://www.filebox.ro/download.php?k...39e73218300b81
    Le pui in ordinea asta: intai bootloaderul si pe urma firmware. Daca nici asa nu merge este cardul defect si trebuie inlocuit (gratis) de catre Focussat.
    Last edited by edisitaru; 20th May 2008 at 12:35.

  6. #6
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate am inteles cartela se imperecheaza cu receptorul.Daca o folosesti cu CAM nu se imperecheaza.Chestia respectiva la Conax se numeste mandatory -
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mandatory_Access_Control
    Daca bagi patch - hasta la vista Focus
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trimite cardul in romania.si vezi sa fie platit ceva pe el ca sa-l poata inlocui.vei primi un card nou care se va imperechea cu receptorul tau.daca incerci cardul defect in alt receptor focus o sa-ti dea acelasi mesaj"citire cartela inteligent".
    boy2good

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Din cate am inteles cartela se imperecheaza cu receptorul.Daca o folosesti cu CAM nu se imperecheaza.Chestia respectiva la Conax se numeste mandatory -
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mandatory_Access_Control
    Daca bagi patch - hasta la vista Focus
    monser,la focus e inversa treaba:ei imperecheaza receptorul cu cartela.de aceea cardul poate zburda liber pe alte receptoare.
    ps:ai grija cate beri bei cu @nic_v data viitoare ca sa intelegem si noi ce e cu power wu si ce nu e.ne-am dat de ceasul mortii cu dan ca sa intelegem ce vrea tvr cu power wu.noroc ca am sunat un prieten
    boy2good

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela e deja platita pe 12 Luni! O trimit azi prin plic, doar ca de la Service-ul din Romania mi-a cerut contractul pe care nu il mai gasesc. Sper sa mearga si fara!
    Multumesc pentru sfaturi!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Din cate am inteles cartela se imperecheaza cu receptorul.Daca o folosesti cu CAM nu se imperecheaza.Chestia respectiva la Conax se numeste mandatory -
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mandatory_Access_Control
    Daca bagi patch - hasta la vista Focus
    Ba nu e adevarat Va merge in continuare cardul de Focus pe softul postat de mine! De retinut ca acest soft NU este patch Este ORIGINAL Focussat

  11. #11
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://rapidshare.com/files/69426839...rd_oficial.rar
    nu garantez succes la nimeni dar si la mine dupa ce l-am patchuit cu diferite variante de soft imi spunea no card inserted.
    dupa ce am testat din nou cateva zeci de softuri am gasit softul de mai sus si cu asta vede si cardul si ia si chei (manual sau cu key uploader).
    eu am pe al meu softul asta si functioneaza...l-am pus unui amic si la fel vede si focus si digi cu acelasi decodor si pe cineva de aici de pe forum l-am ajutat prin mess sa o faca si a reusit.
    inca odata nu garantez dar mie mi-a mers

    ps neaparat se modifica intai bootloaderul(e inclus in fisier)

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate.dar nu recomand la nimeni mai ales daca receptorul e luat in custodie
    boy2good

  13. #13
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    grija mare la ce vorbiti , ca se pot crea probleme mai sus
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara contract nu faci nimic,trebuie contractul ca sa modifice seria in server.
    La mine sa bulit 5 cartele si la toate a trebuit contractul,plus probleme cu activarea, cel de la sistem sat timisoara nu a trimis modificartea cu seria noua siu au fost numai nervi si telefoane GERMANIA -TIMISOARA-BUCURESTI.
    Multa bafta.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default focus card

    stie cineva pot vedea cardul de focus cu camul matrix reloade 1080?
    daca nu ce versiune de soft se poate pune pe matrix ca sa mearga si conax?
    multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top