Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Image Enigma pt. dbox2

    Salutare la toti,.... A incercat cineva o image bun si stabil gen enigma pentru dbox2, Va rog recomandati-mi si mie un image ... daca se poate cu subtitrare in Ro *(ma intereseza pt. Discovery Sc), si pt. motor HH. Am primit deja urmatorul image: 2x_squashfs_5.1.08.img,... multumesc viking7691, e super,... dar nu am stiut cum sa-l configurez... mai ales pt. subtitrare si pt. "virtual server", in schimb pt. motorul HH, si pt. satfinder este the best image, ... un image enigma configurat ar fi pt. mine mana cereasca....., dar sa nu exagerez cu cersitul,...
    Please Help sunt incepator... si nestiutor,...
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu ma ajuta nimeni?
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  3. #3
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu draga inima te-as ajuta daca as sti mai multe decat tine....www.ump2002.net
    www.pb-powerboard.com
    www.turk-dreamworld.com
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti recomand o imagine DreamTeam (Bozkurt1) cu gbox inclus ce mi se pare stabila:
    http://www.ump2002.net/index.php?PHP...s-dbox2-Enigma
    Daca ai nevoie de ajutor suplimentar, trimite PM sau adresa de mail si-ti dau si liste de canale cu Digi si Max configurate in favorite.
    Bafta!

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pe un Nokia2xAMD PowerBoard 4.4-lite. Nu am probleme cu subtitrare (cu PB5.06 probleme cu subtit.DVB ), motor HH nu am... Loui.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, multumesc de ajutor, dar inainte de a pune acest image, te rog sa-mi spui daca merge pe dbox-ul meu 2x Nokia?
    [email protected] *(si mess)
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea de la powerboard are si subtitle dvb pe una dintre tastele colorate nu mai stiu exact
    care culoare dar acolo apare daca este transmis si in alta limba decit originala si mai jos apare ceva de genul "no subtitle" dai cursorul acolo si din tastele stinga ,dreapta sau vol+,vol- se modifica.
    "Server virtual" vrei sa spui Gbox? Acesta se intaleaza manual din blue panel.

    Salutari!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are PB "subtitle-DVB" cu buton galben... dar la vers. PB5.06, la mine (Nokia flash-2xAMD) dupa 10-20 de min. se blocheaza daca pornesc subtitrarea; cu PB6.01 apar probleme cu lista-canale (dispar PID-uri la citeva canale); PB4.4-lite merge foarte stabil...
    Loui.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loui-dbox View Post
    Are PB "subtitle-DVB" cu buton galben... dar la vers. PB5.06, la mine (Nokia flash-2xAMD) dupa 10-20 de min. se blocheaza daca pornesc subtitrarea; cu PB6.01 apar probleme cu lista-canale (dispar PID-uri la citeva canale); PB4.4-lite merge foarte stabil...
    Loui.
    Salut, din cate stiu eu nu merge subtitrarea pe dbox2. Sau poate am ramas eu in urma cu dbox2-ul . Poti sa-mi spui daca iti merge subtitrarea in RO pe Fish&Hunting si pe Digi Film 1 si 2 . Eu folosesc GLJ img. (neutrino ) si nu merge !?!?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Flavius
    Nu stii bine. Merge numai pe enigma.
    Tu ai neutrino. Asa ca ...

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sa incerc si eu o enigma si o sa vedem cum merge subtitrarea !?! ) Enigma nu mi sa parut asa stabila pe Dbox2 , in comparatie cu neutrino.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici ai dreptate. Neutrino se misca mai bine (stabil). GLJ este foarte buna la ora actuala. Ai facut upgrade la cea din 17.05.2008?
    Folositi cu incredere. O recomand.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am facut upgrade inca la ea , eu o am pe cea anterioara .Si mie mi se pare GLJ o img. buna. Nici nu am stiut ca a aparut una noua ) THX . Am sa o testez .

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce stiti de gbox pe PBenigma ? Cum activez, trebe vreun script ceva, ca nu are decit pentru mgcamd, cccam etc ?
    Thx de orice info in acest sens...

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge gbox pe PB-Enigma dar trebuie facut "manual", nu exista "script" pt el (la PB-update).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top