Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi+Boom pe o antena Digi?

    hello!

    Stie cineva daca montez pe o antena reglata pe DIGI, al doilea LNB orientat pe 4 gr West, pot receptiona BOOM?

    a incercat cineva combinatia? am receiver boom, dar mi e lene sa instalez o noua antena, adica sa o mut de la bloc la casa, la parinti.
    E mai simplu sa cer al doilea receiver si sa raman cu Boom in 2 locatii.

    Am un suport de 3 lnb uri. Nu mi trebuie diseq ca o sa fie recevere independente.

    MERCI.

  2. #2
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default Boom

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    hello!

    Stie cineva daca montez pe o antena reglata pe DIGI, al doilea LNB orientat pe 4 gr West, pot receptiona BOOM?

    a incercat cineva combinatia? am receiver boom, dar mi e lene sa instalez o noua antena, adica sa o mut de la bloc la casa, la parinti.
    E mai simplu sa cer al doilea receiver si sa raman cu Boom in 2 locatii.

    Am un suport de 3 lnb uri. Nu mi trebuie diseq ca o sa fie recevere independente.

    MERCI.
    DA MERGE,DAR LNBURI DIN ACELEA CU bot SUBTIRE-ALPS.Posibil daca este semnal si pozitie buna sa ti intre si cu lnburi normale,dar destul de greu...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand, cat de mare este antena? Daca este peste 120 cm, atunci poti pune doua LNB-uri normale. Daca este pana in 100 cm, iti trebuie 2 LNB-uri Alps, cum scria bebelsat mai sus.
    Daca antena este reglata pe Digi, atunci al doilea LNB (Boom) va fi in stanga (cum stai in spatele antenei).

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    In primul rand, cat de mare este antena? Daca este peste 120 cm, atunci poti pune doua LNB-uri normale. Daca este pana in 100 cm, iti trebuie 2 LNB-uri Alps, cum scria bebelsat mai sus.
    Daca antena este reglata pe Digi, atunci al doilea LNB (Boom) va fi in stanga (cum stai in spatele antenei).
    MM, n am vazut ce ai scris, si am incercat aseara in graba, dar am pus lnb ul in dreapta cum stai in spatele antenei si nu intra nimic.

    Maine incerc cu el in stanga si va zic daca reusesc.
    MERCI.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    MM, n am vazut ce ai scris, si am incercat aseara in graba, dar am pus lnb ul in dreapta cum stai in spatele antenei si nu intra nimic.

    Maine incerc cu el in stanga si va zic daca reusesc.
    MERCI.
    Am incercat ieri, am prins satelitul, am semnal 80% pe boom.
    se face lacatul ala verde, dar nu mi vede posturile.
    cum am pus inapoi receptorul pe antena de la boom a mers in 30 secunde.

    E vreo problema ca lnb ul e alps din acela subtire de la max?

  6. #6
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te omori cu detaliile. E posibil sa fi prins alt satelit care are aceiasi frecventa ca la Boom, de acea ai semnal dar nu imagine.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default



    In poza lnb ul principal ii de la boom si cel secundar ii de la digi (cel din partea dreapta daca te uiti din spatele antenei ), la tine cel de boom trebuie sa fie in stanga cum a spus si Kroky . Depinde si de suportul de lnb uri pe care il ai , la astea clasice care se vand pentru astra - hotbird trebuie sa improvizezi un pic sa ti dea voie sa mai apropri lnb urile .
    De incercat nu am incercat dar cred ca aici ar fi bun suportul de lnb uri de la max, eu zic sa incerci prima data fara suport , doar sa ti lnb ul in mana si sa l misti usor pe langa cel de Digi
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  8. #8
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in poza Sx trebuie sa fie DIGI si Dx Boom ca altfel nu are cum


  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @costinitalia
    Mai gandeste-te.

  10. #10
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    in poza Sx trebuie sa fie DIGI si Dx Boom ca altfel nu are cum
    ... cu condiţia să renunţe la lighean şi să îndrepte LNB-urile direct spre sateliţi.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Peti sat View Post

    In poza lnb ul principal ii de la boom si cel secundar ii de la digi (cel din partea dreapta daca te uiti din spatele antenei ), la tine cel de boom trebuie sa fie in stanga cum a spus si Kroky . Depinde si de suportul de lnb uri pe care il ai , la astea clasice care se vand pentru astra - hotbird trebuie sa improvizezi un pic sa ti dea voie sa mai apropri lnb urile .
    De incercat nu am incercat dar cred ca aici ar fi bun suportul de lnb uri de la max, eu zic sa incerci prima data fara suport , doar sa ti lnb ul in mana si sa l misti usor pe langa cel de Digi

    Salutare!
    Am alaturat lnb urile la maxim.
    Imi intrau cele de pe 7.2 grade W.
    Se pare ca nu e loc cu un lnb normal si unu ascutit, trebe sa gasesc inca unu ascutit sa pot prinde 1-4 grade W.
    Folosesc un suport pe sina pt 3-4 lnb, daca nu o sa iau unu de max ca e fix la 3 grade.

    MERCI DE AJUTOR.

  12. #12
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default digi/boom

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Salutare!
    Am alaturat lnb urile la maxim.
    Imi intrau cele de pe 7.2 grade W.
    Se pare ca nu e loc cu un lnb normal si unu ascutit, trebe sa gasesc inca unu ascutit sa pot prinde 1-4 grade W.
    Folosesc un suport pe sina pt 3-4 lnb, daca nu o sa iau unu de max ca e fix la 3 grade.

    MERCI DE AJUTOR.
    incearca unul de la max mere sigur.centralul pe amos si alaturatul pe 1002.alps.bafta

  13. #13
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce semnal are Digi pe Ro il mai recomandati si in focar secundar, foarte inteligent.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    incearca unul de la max mere sigur.centralul pe amos si alaturatul pe 1002.alps.bafta

    salutare!
    un magazin in Bucuresti unde gasesc un suport de max?
    care stie va rog; multumesc

  15. #15
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default digi/boom

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    La ce semnal are Digi pe Ro il mai recomandati si in focar secundar, foarte inteligent.
    probabil ai montat destul de putine antene ca sa vorbesti de semnalul digi in f.secundar.eu am pus digi si pe un multifeed cu hotbird in centru,deci al 3 lea lnb si merge perfect.daca la configuratia max receptionezi favorit tv,cred ca si la digi -unde e semnalul oricum mai bun fata de national/favorit-e ok.dar ma rog,lipsa ta de experienta...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top