Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox500 - cartela de max

    cu ce emu face au 100% la carte



    PS:

    nu am receptor orig. ci doar dreamu !



    am incercat cu gbox.... ca stiu ca mergea .....dar astazi na vrut de nici o culoare....
    mai era un camd3 dar nu mai stiu exact care

    multzumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca CCcam 2.0.8
    Dreambox_82

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aaa...gbox merge f bine la mine ...nici o problema
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cccam 2.0.8, gbox2.1b si camd3.880 parcä

    cel putin de astea stiu eu
    dar este posibil sä mai facä si pe altele
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mimsi1 View Post
    cu ce emu face au 100% la carte



    PS:

    nu am receptor orig. ci doar dreamu !



    am incercat cu gbox.... ca stiu ca mergea .....dar astazi na vrut de nici o culoare....
    mai era un camd3 dar nu mai stiu exact care

    multzumesc
    Ce card e, via sau conax?

  6. #6
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu mä refeream la via
    adevärul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gbox face AU pe Max fara probleme asta daca nu ai umblat tu la linia A din gbox_cfg.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Smile max au

    poti sa faci au la cardul de max (viacces) cu Camd3.900/NewCS1.50 dai pe tvr1 lasi 2-3 minute si gata

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multzumesc la totzi pt. ajutor ,,

    dar din pacate nu vrea

    cardul este de via.........linia A este in au la 2.......


    trebuie sa sun luni la baietzi s-a vad carei problema !

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am max de 2 ani .. si merge gbox au fara probleme ! subscriptia se incarca pe data de 9 pe programu tvr 1 ! poate nu o ai platit si ti l-a taiat !

    la suma de 80 ron ... au revoir semnal
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De 3 ani imi merge cu gbox 2.1b fara probleme. Doar abo platit si merje.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca nu este abo platit !

    cartea initzial nu este a mea....este a unor cunostintze.....

    ei platisera in avans pe trei ani la cineva din tzara.....dar persoana respectiva (curvar,bätzic si rau de lucru) platea lunar abonamentul !

    si in aces moment nici nu mai comunica ,ce este mai grav.


    asta este

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mimsi1 View Post
    multzumesc la totzi pt. ajutor ,,

    dar din pacate nu vrea

    cardul este de via.........linia A este in au la 2.......


    trebuie sa sun luni la baietzi s-a vad carei problema !

    Nici POIMARTZI nu iti va merge cu A: { 02 } trebuie sa pui A : { 01 } si vei vedea ca va face AU instantaneu pe orice canal de la MaxTv.

  14. #14
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    päi dacä nu-i plätit abo, de ce ne mai agitäm atat ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    päi dacä nu-i plätit abo, de ce ne mai agitäm atat ?
    Voi va agitati.
    Eu i-am dat un sfat concret cu privire la AU pe gbox.
    Oricum daca nu a platit doar luna trecuta nu i-au blocat ei cartela asa repede, singura problema pentru care nu merge AU pe gbox e ca nu are setata bine linia A in gbox_cfg.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top