Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default hss-1160na am sunet nu am imagine

    Din pacate pentru mine a umblat fiicamea la cutie sau la telecomanda si nu mai am imagine, am doar sunet - asta inseamna ca nu pot sa intru in meniu sau sa vad altceva. Cum se poate reveni la setarile din fabrica fara sa intru in meniu sau cum se poate repara ca aia de la digi sunt bata si nu stiu nimic .Multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LACHE View Post
    Din pacate pentru mine a umblat fiicamea la cutie sau la telecomanda si nu mai am imagine, am doar sunet - asta inseamna ca nu pot sa intru in meniu sau sa vad altceva. Cum se poate reveni la setarile din fabrica fara sa intru in meniu sau cum se poate repara ca aia de la digi sunt bata si nu stiu nimic .Multumesc anticipat
    Eu cred ca mai repede problema este de legatura intre decodor si tv- vezi daca la actionarea butoanelor ch+ sau - se schimba progr.(sunetu de la ele). Sa ne spui ce tip de aparat ai .
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tipul de aparat e in titlu. nu e de la cabluri. daca schimb programul se schimba si sonorul. alte idei ?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vrea. exista vreo combinatie de taste care face reset?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LACHE View Post
    nu vrea. exista vreo combinatie de taste care face reset?
    nu cred cel mai simplu e sa scoti rec.din priza si bagi inapoi

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca directia caserie pt schimbat receptor. e al doilea in 3 ani. acum nu se mai aude nici sunetul.

  7. #7
    Member of Shadow! Master
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LACHE View Post
    Din pacate pentru mine a umblat fiicamea la cutie sau la telecomanda si nu mai am imagine, am doar sunet - asta inseamna ca nu pot sa intru in meniu sau sa vad altceva. Cum se poate reveni la setarile din fabrica fara sa intru in meniu sau cum se poate repara ca aia de la digi sunt bata si nu stiu nimic .Multumesc anticipat

    Ce mai simplu este sa mergi la ceea mai apropiata casertie sa ti-l schimbe...inainte incerca asta...Apesi simultan cele doua butoane de channel de pe receptor simultan, si le tii apasat vreo 4 secunde! P-orma incepe sa faca upgrade, lasa-l sa-si termine damblaua... poate merge....desi nu cred..merita incercat...
    Sa fi Domn este o intamplare...Sa fi OM este lucru mare!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-a aparut software update progres 0% si dupa 5 min s-a degradat imaginea si iar nu se mai vede nimic. pe ecranul receptorului au ramas niste litere OEA .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LACHE View Post
    Mi-a aparut software update progres 0% si dupa 5 min s-a degradat imaginea si iar nu se mai vede nimic. pe ecranul receptorului au ramas niste litere OEA .
    imi pare rau sa-tzi spun dar e bulit receptorul,schimba-l

  10. #10
    Member of Shadow! Master
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by LACHE View Post
    Mi-a aparut software update progres 0% si dupa 5 min s-a degradat imaginea si iar nu se mai vede nimic. pe ecranul receptorului au ramas niste litere OEA .
    Mda...da-i o fuga pana la caserie cu el...asa te informezi si de unul dublu...imi pare rau dar trebuie sa intalegi au si "ele o viata determinata".De exemplu cunosc pe cineva care avea pus pe rec o boxa ,zicea el arata mai misto asa...normal rec daca este acoperit se incalzeste...si multe altele.Imi pare rau trebuie schimbat.
    Sa fi Domn este o intamplare...Sa fi OM este lucru mare!

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta e al doilea pe care il schimb si facea 1 an in iunie

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LACHE View Post
    asta e al doilea pe care il schimb si facea 1 an in iunie
    eu am schimbat3 intr-un an ,ultimul merge de 2 ani,cum ti-e norocul

  13. #13
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default 3 intr un an...

    Quote Originally Posted by badboylszj View Post
    eu am schimbat3 intr-un an ,ultimul merge de 2 ani,cum ti-e norocul
    -prosti ar fi cei de la digi sa ti l dea pe al IV lea...

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-au schimbat-o si acum merge,...ne vedem la anu...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top