Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts Thanks / Likes

    Default Problem with Old Ird*to-2 Card from Pehla using CCCAM

    Hi Folks,
    i hope some guru here around can give me a helping hand regarding an Old Ird*to-2 Card

    I've a ADD-Pehla subscription and got the card in September 2003 and used it since in an Ird*to Module. It runs fine as loong as i use it in the Modul but once i use CCCAM 2.0.4 or even 2.0.8 no picture whatsoever.

    Strange that the card was well read by Gbox 2.1B and Gbox 2.25 and update regularly

    So it can't be any kind of fault in the card

    Anyone has a clue what i need to change the in cccam.cfg so the card is detected and read properly ?

    Thanx for any helpful advice

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts Thanks / Likes


    in the cccam cfg file you need to have:

    CAMKEY: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMDATA: /dev/sci0 sci0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci0

    pay attention with sci0 or sci1 according to which internal card reader you are using.



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top