Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default NET.Framework 1.1

    Am luat deunazi Media Portal de pe un dvbskystar si imi cere NET.Framework 1.1. Cand incerc sa fac download de pe Microsoft acesta incrmeneste la 3,66 Mb. Cum draq sa fac sa-l pot lua. Am mai incercat si de pe alte siteuri. Vreo sugestie?Pls!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @skycleaner
    eu l-am descarcat simbata si a mers.Trebuie sa fie ceva legat de conexiune .
    mai incearca !
    descurca-te singur

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si de pe calcu meu si pe cel de la servici. aceeasi chestie. sa fie de la firewall ptr ca in momentul cand salvezi fisierul se redenumeste dotnetfx...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel am patit si eu de vreo 2 ori si dupa aia am gasit iute rezolvarea : Media Portal Delete!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gasiti NET.Framework 1.1 in kit-ul de XP cu Service Pack 2.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atunci cum darq ca eu pe calcu de acasa am SP2 si totusi imi cere framework. sa dea naiba daca mai inteleg ce se intampla. fac si eu ca cineva de pe forum "sa-i multumim lui nea Vasile Gates". Sic!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Framework nu se instaleaza automat odata cu SP2 ci manual dupa instalarea SP2 dar se afla ca director separat (DOTNETFX) in kitul SP2

    Salutari...
    Teach me...please !

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ahaaaaa! OK!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top