Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default help speedtouch + linksys wrt54gl (gbox) port frw

    am pus speedtouch-ul st585 in bridge pt ca nu facea cu tb dhcp
    +legat un linksys...am reusit dupa 1000 ani sa fac conexiunea intre ele ...port forward +upnp reusit lpt utorret si strongdc
    dar pt dream port forw nu mai merge, e mortus
    am dat sa isi faca update dyndns.prin linksys...e to0tul in regula pana la vederea liniilor verzi in gbox (adica sunt cam rosii toate )...
    portu n u e deschis.

    daca se pune adresa de dns in browser apare wrtul..in loc sa apara dreamu
    activat upnp si al dream

    idei ceva ?

    Firmware: DD-WRT v24 RC-7 ( 04/24/08 ) min

    p.s.: netu in rest merge pe dream ( radioul -dreamcast functioneaza)
    uittati ce am gasit: cica frw pe 80 ? si apache activat ?
    http://www.sat-industry.net/forums/t...-internet.html
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    combinatia speedtouch si linksys este o nebunie . eu am avut mari probleme cu ele folosite normal pe internet fara dream . mergeau o saptamana dupa care o luau razna . de fiecare data trebuia reinstalat modemul . se pare ca exista incompatibilitati intre cele doua .am renuntat si am luat modemul wireless de la rtc .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai este wireless... sam reusit am gasit bubca..
    pt dd-wrt la soft nu merge port range de la pana la..tb bagate manual frumoas toate de care ai nevoe )))
    acu sa vedem cum tine configuratia
    spedu 585 este wi-fi nu la luat linksysu pt asta..ci pt a da calumea cu dhcp..ca de speed ma saturat
    p.s. :hai ca este chiar distractiv mere tot gbox, merge cs2 dar mai putin linia mea de legatura gbox cs2 )))
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    porturi : gbox 5588,5589,5590
    cs2: 5569


    toate tb puse in router : 5588 to 5588
    5589 to 5589
    5590 to 5590
    (pt ca nu vrea de la 5588 to 5590) - aici pana la urma am deslusit si le ia...porneste gbox

    a pus pana la urma si range dar aceasi siuatie cs2 in continuare mor
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    combinatia speedtouch si linksys este o nebunie . eu am avut mari probleme cu ele folosite normal pe internet fara dream . mergeau o saptamana dupa care o luau razna . de fiecare data trebuia reinstalat modemul . se pare ca exista incompatibilitati intre cele doua .am renuntat si am luat modemul wireless de la rtc .
    nu este nici o nebunie, este o combinatie de milioane
    am fäcut zeci de linksys lan/wlan care merg färä probleme de ani de zile
    pe majoritatea am pus thibor si ultimul timp pun wrt
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cumva ai firewall pe dream? Pune o imagine "pe curat" si incearca sa reinstalezi gboxul fara DrTic si Inadyn si vezi cum merge. La mine (si nu numai!) merge combinatia asta (SpeedTouch + Linksys, pe net ADSL de la RTC) de mai bine de un an, fara cea mai mica problema.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gemini si nu cred a avea vreun firewall..inainte merge far prob
    daca ar fi sa repun imaginea pird setarile de movent motors.. aveti idee care e fisieru sa le salvez?...
    dar repet ca cs2 cu gbox functiona ....nush ce sa mai zic...e singura legat care nu merge 5569 to 5588 les cs2 gbox.. potu 5588 de gbox merge
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca porneste dar crapa dupa un anumit timp, e clar ca e din configurile camurilor, deci problema nu e la router!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    porneste newcs k..porneste gbox ..
    dar nu se leaga cs2 cu gbox nu vrea legatura aceea de linii ...
    de subliniat..cu celalt router nu erau probleme,...
    si cand am schimbat rouyter nu am modificat config
    am incercat si cu alte porturi intre linii si ni8mic
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    # My dbox2 password
    M: { alsta.dyndns.org { EVVNN799 }}
    # Internet Friends port range password cod
    D: { alsta.dyndns.org { 5569 5588 { 8XXX62Y2 { 3 3 }}}}





    M: { alsta.dyndns.org { 8XXX62Y2 }}
    I: { 02 }
    N: { 01 01 01 30 1500 2500 }
    X: { 0A }
    D: { alsta.dyndns.org { 5588 5569 { EVVNN799 { A3 A3 }}}}

    pana la urma pornesc toate si cs2 si gbox,dar linia mea nu este k

    o fi vorba de dns ca est5e acelasi la m ? nush , dar pana acuma mergea )
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thx to all... am rezolvat dilema

    rezolvarea

    # My dbox2 password
    M: { ip local { EVVNN799 }}
    # Internet Friends port range password cod
    D: { ip local { 5569 5588 { 8XXX62Y2 { 3 3 }}}}





    M: { alsta.dyndns.org { 8XXX62Y2 }}
    I: { 02 }
    N: { 01 01 01 30 1500 2500 }
    X: { 0A }
    D: { ip local { 5588 5569 { EVVNN799 { A3 A3 }}}}

    si schimbare gbox.cfg
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  12. #12
    GOLAN Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nu cumva ai firewall pe dream? Pune o imagine "pe curat" si incearca sa reinstalezi gboxul fara DrTic si Inadyn si vezi cum merge. La mine (si nu numai!) merge combinatia asta (SpeedTouch + Linksys, pe net ADSL de la RTC) de mai bine de un an, fara cea mai mica problema.
    Intrebare ..Inadyn sa fie problema din cauza careia nu imi mai merge gbox-ul ?
    Am schimbat routerul cu unul care nu stie DynDns si am pus activ Inadyn ...Si de atunci nu mai merge Gbox-ul
    Dreamboxúl e in DMZ deci are toate porturile deschise in toate directiile ...Nu cred ca aici ar fi problema ...
    #N#
    #N# ( : EU sînt ca şi tine ... inventez.eu ...sînt de fapt chiar TU : )

    Stii, am fost crescuţi să credem că toţi sunt egali, că nu eşti mai bun decât altcineva.
    Bineînţeles că asta e o minciună.
    Unii sunt mai buni decât alţii şi cei ce recunosc ce-i face mai buni şi învaţă să exploateze asta, sunt cei ce reuşesc.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nanok® View Post
    Intrebare ..Inadyn sa fie problema din cauza careia nu imi mai merge gbox-ul ?
    Am schimbat routerul cu unul care nu stie DynDns si am pus activ Inadyn ...Si de atunci nu mai merge Gbox-ul
    Dreamboxúl e in DMZ deci are toate porturile deschise in toate directiile ...Nu cred ca aici ar fi problema ...
    #N#
    verifica in principiu daca si-a facut update dyndns-ul..
    Dreambox_82

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea mai stabila solutie este de pus modemul Speedtouch in mod bridge si routerul Linksys pe PPPoE. Merg asa de mai bine de un an (cu dd-wrt) si nu am avut probleme deloc. Un singur lucru nu merge, QoS, care nu se impaca deloc cu serverul DHCP.

  15. #15
    GOLAN Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a fost primul lucru pe care l-am facut sa vad daca face actualizarea ..o face ..
    Acum am scos din DMZ dreamul si am forward-at porturile alea trei 5588,5589,5590 am lasat inadyn-ul ..si am pus si in spate routerul wechi care are soft de dindns ...sa fac asi ala actualizare ..
    Imprtant e ca merge : )
    las ca e bine asa ca nu prea mai am timp de hobby si nu mai bergea babycanalul ...
    Acum am altfel de problema ..püoate ca o aveam de mai demult dar nu am descoperito decat acum ... subtitrarea pe digi film ..dupa un timp imi ingheatza dreambox-ul si se repara doar cu reset de la butonul din spate ...

    #N#
    #N# ( : EU sînt ca şi tine ... inventez.eu ...sînt de fapt chiar TU : )

    Stii, am fost crescuţi să credem că toţi sunt egali, că nu eşti mai bun decât altcineva.
    Bineînţeles că asta e o minciună.
    Unii sunt mai buni decât alţii şi cei ce recunosc ce-i face mai buni şi învaţă să exploateze asta, sunt cei ce reuşesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top