Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 71
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Ciudata

    Am cumparat un sistem de receptie MAX TV cel cu 3 LNB-uri de la cineva care nu il mai folosea.Receiverul este un Opticum 7000 CR care merge cu un Connax Card.
    Am fost la un dealer din Pitesti (unde locuiesc) si am incheiat un abonament.
    Pana aici totul Ok.Am instalat antena am reglat LNB-urile, paraboloica, etc...... (stiu cum se face-am mai facut).Am si noroc si gasesc o pozitie favorabila de instalare a antenei (I:80 - Q:60)
    Normal, fara card se vedeau canalele free.
    Am cumparat cardul l-am intodus in receiver si am constatat ca nu se vad in continuare canalele cu "$"-cele romanesti de pe Sirius-evident-ce platisem.Pe Sirius mai sunt si alte canale fara "$" care merg fara probleme
    Sun la dealer-imi spune ca este activata cartela.Iau receiverul cu tot cu card si ma duc la ei. Acolo -surpriza- mergea.Nu ma ating de setari vin acasa - culmea-nu merge!
    Intrebarea este cum se poate sa mearga receiverul la dealer si la mine nu?
    La mine persista sa imi dea mesajul "Program codat sau inexistent"
    Antena e bine orientata, caliate am......... sunt in ceatza!

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu fi introdus smartcardul corect in receptor

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Sa nu fi introdus smartcardul corect in receptor
    ....sau sa nu-l fi bagat in priza........
    serios...... ce ar putea fi?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune sirius direct fara diseq,mai incearca sa mai reglezi antena.

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ok... te-ai uita cum ai bagat smartcardul? Ca nu e de ras... Daca nu mergi si da-l inapoi...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa n-ai probleme cu diseq...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica sa nu fie LNB-ul rotit cu 90 de grade,si-ti dea peste cap verticalu' cu orizontalu'.
    .

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Verifica sa nu fie LNB-ul rotit cu 90 de grade,si-ti dea peste cap verticalu' cu orizontalu'.
    Are de-a face cu canalele codate? Ca cele necodate se vad beton!(vorbim de Sirius)
    Repet mi imi spune "Program codat sau inexistent DOAR la cele codate -alea cu $- in rest imi merg beton cu caliate ok!
    O sa pun niste poze...
    Last edited by goopescup; 15th May 2008 at 19:28.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by goopescup View Post
    Are de-a face cu canalele codate? Ca cele necodate se vad beton!(vorbim de Sirius)
    Repet mi imi spune "Program codat sau inexistent DOAR la cele codate -alea cu $- in rest imi merg beton cu caliate ok!
    O sa pun niste poze...
    O.K. Dar la cele necodate pe care le vezi,sunt exact cele care trebuie sa fie .De exemplu,daca ti-e rotit LNB-ul si in loc de vertical ai orizontal,si ai de ex. 12.222 V pe care nu-l vezi dar il vezi pe cel cu sa zicem 12.225 H.
    Dar mai bine verifica exact ce ai in receptor si ce trebuie sa fie de ex, pe Lyngsat.Eu merg rar pe 5 grade asa ca nu stiu ce se poate prinde,dar ca idee ti-am spus sa verifici.La dealer daca a mers,trebuie si acasa sa-ti mearga daca e totul in regula si se pare ca ceva nu ai in regula.Spor la cautare in continuare.
    .

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by goopescup View Post
    Are de-a face cu canalele codate? Ca cele necodate se vad beton!(vorbim de Sirius)
    Repet mi imi spune "Program codat sau inexistent DOAR la cele codate -alea cu $- in rest imi merg beton cu caliate ok!
    O sa pun niste poze...

    ai antena prost reglata pe sirius . parca mai sus scriai ceva de calitate 60 % . mai ridic-o si o sa mearga .

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    O.K. Dar la cele necodate pe care le vezi,sunt exact cele care trebuie sa fie .De exemplu,daca ti-e rotit LNB-ul si in loc de vertical ai orizontal,si ai de ex. 12.222 V pe care nu-l vezi dar il vezi pe cel cu sa zicem 12.225 H.
    Dar mai bine verifica exact ce ai in receptor si ce trebuie sa fie de ex, pe Lyngsat.Eu merg rar pe 5 grade asa ca nu stiu ce se poate prinde,dar ca idee ti-am spus sa verifici.La dealer daca a mers,trebuie si acasa sa-ti mearga daca e totul in regula si se pare ca ceva nu ai in regula.Spor la cautare in continuare.
    Ai un messenger sa pot pune niste poze, ca io tot nu pricep ce se intampla!

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    ai antena prost reglata pe sirius . parca mai sus scriai ceva de calitate 60 % . mai ridic-o si o sa mearga .
    Am ridicat-o dar pierd semnalul. Max am obtinut I:69 Q:65.
    Chiar nu se vede nimic?Trebuie mai mult?

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite ce semnal am in Resita,la acest canal free :


    Restul canalelor probabil tot asa or fi,eu nu "servesc" acest satelit.
    Normal ar trebui sa ai mai bun semnal.Regleaza antena la mare fix,poate vei avea noroc sa vezi tot ce vrei.
    .

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poze poti sa pui aici,dupa ce-ti faci cont e free :http://photobucket.com/
    Pozele tale sunt,astea :





    Na acuma poate cei care vad pot sa-si spuna parerea.
    Last edited by Mayerling; 15th May 2008 at 20:54.
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top