Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default SOS de la cei ce stiu

    Ok, am intzeles ca trebuie sa imi schimb receptorul ca sa dus pe p... Nimic nu tzie o vesnicie. Problema e ca eu stau in imputzita de spanie si nu am unde sa il schimb sau sa il repar prea rapid. INTREBAREA mea este daca pot folosi cartela in alt receptor, Samsung. Am intrare de cam si poate cu un program pot configura camul si pot introduce cartela in el pentru a putea vedea programele,cel putzin pana rezolv problema cu receptorul digi. La receptorul Samsung nu am orificiu doar pentru cartela, am doar doua orifici pentru camuri si din alte motive am un cam matrix, se poate face ceva,configura pentru a vedea digi cu cartela originala?

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din pacate nu...o puteai face cu max sau cu focus fiecare cu camu lui...poti doar sa il trimiti in tara si sau sa iei un dreambox cu sau fara un alt card de max sau focus

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce packet urmaresti,max sau?
    daca ai max si ai cam viacces il poti folosi in orice receiver bine inteles daca ai suport de cam

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze digi nu stiu daca matrixul deschide si nagra mai ales acum cu nagra 3,greu de raspuns ,scuze pt postul de mai sus

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pinkopant View Post
    Ok, am intzeles ca trebuie sa imi schimb receptorul ca sa dus pe p... Nimic nu tzie o vesnicie. Problema e ca eu stau in imputzita de spanie si nu am unde sa il schimb sau sa il repar prea rapid. INTREBAREA mea este daca pot folosi cartela in alt receptor, Samsung. Am intrare de cam si poate cu un program pot configura camul si pot introduce cartela in el pentru a putea vedea programele,cel putzin pana rezolv problema cu receptorul digi. La receptorul Samsung nu am orificiu doar pentru cartela, am doar doua orifici pentru camuri si din alte motive am un cam matrix, se poate face ceva,configura pentru a vedea digi cu cartela originala?
    din ce oras(in Spania)esti poate te pot ajuta

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default salut BADBOYSLZJ

    Stau in almeria, dar ma pot deplasa la o adica. Insa sa si merite osteneala. ma refer sa merite sa il repar, ca poate in acelas pretz imi cumpar altul nou. Abonamentul,ori cum mai am 2 luni si imi expira. Si cu ofertele de azi poate imi merita sa-mi iau unul cu doua receptoare. Poate ma si indrumatzi voi cum e mai bine. Apropo, nici macar in alt receptor digi,nu imi este recunaoscuta cartela? salutare la totzi, sunetzi de treaba.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pinkopant View Post
    Stau in almeria, dar ma pot deplasa la o adica. Insa sa si merite osteneala. ma refer sa merite sa il repar, ca poate in acelas pretz imi cumpar altul nou. Abonamentul,ori cum mai am 2 luni si imi expira. Si cu ofertele de azi poate imi merita sa-mi iau unul cu doua receptoare. Poate ma si indrumatzi voi cum e mai bine. Apropo, nici macar in alt receptor digi,nu imi este recunaoscuta cartela? salutare la totzi, sunetzi de treaba.
    te-am intrebat pentru ca un var de-al meu vine acasa duminica dar din pacate el sta in lleida,da poti sa cumperi unul dublu dar poti sa il schimbi pe asta stricat(din pacate numai in tara)si sa iei al doilea receiver,dupa noua oferta,cand vii acasa aduci rec. cu tot cu cartela (altfel nu ti-l schimba)si predai cartela existenta si iti dau 2 cartele Nagra3+1 rec pe langa cel care il ai(chestia asta se poate face numai personal din pacate)nu este recunoscuta cartela pentru ca sunt imperechiate
    Last edited by badboylszj; 16th May 2008 at 00:55.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, sincer nu cunosc nici un roman cu profil in antene si chesti apropiate.
    Daca suntetzi prin zona si ma putetzi ajuta, spunetzim cum putem lua contact.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pinkopant View Post
    Nu, sincer nu cunosc nici un roman cu profil in antene si chesti apropiate.
    Daca suntetzi prin zona si ma putetzi ajuta, spunetzim cum putem lua contact.
    eventual de nu cunoaste @spaniolul pe cineva trimite-i PM

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu receptorul il am cumparat, nu e inchiriat si il am de 4 ani, crezi ca aia din romaina mi-l schimba? Sau trebie sa mi-l repare contra cost?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pinkopant View Post
    Eu receptorul il am cumparat, nu e inchiriat si il am de 4 ani, crezi ca aia din romaina mi-l schimba? Sau trebie sa mi-l repare contra cost?
    da o sa-l schimbe nu prea se tine cont daca e cumparat sau in custodie in plus s-a stricat de la un soft nou,presupun

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca tot ma ajutatzi in tema asta, v-as intreba,ca nu stiu cum este cu abonamentele acuma. Ca sa imi cumpar altul acuma (lasand deoparte pe cel ce il am si il am degeaba ) receptoarele trebuie sa le platesc separat de abonament? Daca da, cat ar costa oferta ce e acuma cu 2 receptoare?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pinkopant View Post
    Ca tot ma ajutatzi in tema asta, v-as intreba,ca nu stiu cum este cu abonamentele acuma. Ca sa imi cumpar altul acuma (lasand deoparte pe cel ce il am si il am degeaba ) receptoarele trebuie sa le platesc separat de abonament? Daca da, cat ar costa oferta ce e acuma cu 2 receptoare?
    este oferta cu receptor dublu,rec te costa 250-260RON+abo,se plateste un singur abo.la 2 tel cel mult

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de ajutor, cred ca trec la varianta cu cumparaul. E foarte complicat sa il schimb,sa il trimit acasa, eu nu sunt acolo personal, nu stiu daca vre-un prieten imi este bagat in seama, findca nu e proprietarul,etc. mersi ca mi-atzi fost alaturi.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pinkopant View Post
    mersi de ajutor, cred ca trec la varianta cu cumparaul. E foarte complicat sa il schimb,sa il trimit acasa, eu nu sunt acolo personal, nu stiu daca vre-un prieten imi este bagat in seama, findca nu e proprietarul,etc. mersi ca mi-atzi fost alaturi.
    ma bucur ca te-am putut ajuta macar cu sfaturi daca cu altceva nu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top