Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default DIABLO CAM update 2.2 to 2.3 ce gaoaze de oameni

    duolabs a scos updateul care transforma diablo cam rev 2.2 in rev 2.3.
    care e treaba.pe rev2.3 merge conaxu spart.
    cand userii au cerut sa le explice de ce pe rev 2.3 merge conax si pe rev 2.2 nu merge duolabs a raspuns ca camurile sunt diferite ca hardware si o conversie nu e este posibila deoarece 2.2 are pre putzina memorie.

    dar iata ca acum acesti hotzi(a se citi duolabs) reusesc printrun update de firmware sa modicfice si partea hardware.
    cea mai mare prostie.toate camurile sunt la fel ceea ce nu e la fel e bootoloaderul.


    pentru aceasta operatziune ei cer 30 de euro.
    ce rushine.si eu care credeam ca sunt oameni serioshi.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi se pare normal !
    daca tu vinzi gogosi cu 5 lei si vine lumea si incepe sa-ti ceara gogosi cu gem tu vinzi la acelasi pret ? sau pui pret pe gogoasa 5.50 sau cat o fi alea 10 grame de gem ?
    E un exemplu cam ciudat dar cam asa sta treaba din punctul lor de vedere .

    Din punctul meu de vedere cumpar gogoasa si imi pun gem acasa .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post

    Din punctul meu de vedere cumpar gogoasa si imi pun gem acasa .
    Sau cumperi gogoasa si acasa gemi?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    LiSbOa,Portugal
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Sau cumperi gogoasa si acasa gemi?
    SSUPER ,KROKYbvbvbvbv!
    PixxPlus,Opentel DCS3000V,PowerboxTVcabo

  5. #5
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Si daca pui gem acasa pe gogoasa aia ... chiar daca nu are acelasi gust ... ! Lasand guma la o parte ... daca nu este iar o "gogoase" .... a aparut pe crosat update de 2.2 la 2.3 ... !
    Last edit : ... se pare ca e pe bune ... functioneaza !
    Last edited by cipaul66; 15th May 2008 at 09:58.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Habar n-am de subiect, dar intreb si eu sa ma aflu in treaba: oare cu jtag-ul nu se poate copia 2.3?

  8. #8
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Habar n-am de subiect, dar intreb si eu sa ma aflu in treaba: oare cu jtag-ul nu se poate copia 2.3?
    nu prea.trebuie sa ai o scula profesionale care citeste epromul de la 2.3 si cu aceiasi scula scrii epromul la 2.2

  9. #9
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu este jtag la cam-uri. atat depanarea lor cat si scrierea firmware-ului se poate face cu interfata cas3. unele cam-uri mai permit si update de pe card.

  10. #10
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    nu este jtag la cam-uri. atat depanarea lor cat si scrierea firmware-ului se poate face cu interfata cas3. unele cam-uri mai permit si update de pe card.
    depinde de camuri.nu pe tate potzi scie cu cas-ul.

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Kroky ....Bun si gemul de acas ! ieftin si la fel de dulce

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De exemplu de aici: http://www.dvb-upload.com/
    Cauti "stealth254"

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    bacau
    Posts
    632
    Posts Thanks / Likes
    FOCUS-UPC;RCS-digital cablu;Digi Net;Digi mobil;BAYERN MUNCHEN &ACMILAN;
    .de

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default 2,2 to 2,3

    cu soft crosat arata in menu boot1,41 si atit conax nefunctional!Nu arata nici o versiune la cam! Platind dupa 3 luni la ei 30 euro card de debit la intrare in cas2 nu mai apare mesaj atentie 2,2 faceti update ci 2,3 la hw si in menu in receiver ! Merge alb 16 gr e si nordici 1 gr v conax!
    merita banu!
    ps n-am reusit updatareab cu cas 6 am incarcat programul lor 1,1 de pe net a mers din incercareab 5 m-am speriat de 4 rateuri dupa ce plata a fost facuta dar nota bene sarea peste pasii de plata programelu lor si a 5 -a oara afost cu noroc ! in m posta mea am gasit un mesaj in enleza sa nu fiu suparat daca s-a intrerupt si sa reincerc!Totul e bine cind se termina cu bine!
    succes!

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb Humax pr HD 1000

    Sepoate face ceva cu Humax pr HD 1000 pt a vedea programe CAS? Cu ajutorul unui CAM, sofware update ...
    Multumesc de ajutor.
    cu respect

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top