Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream 500 x 2 pentru DOLCE

    Salut.

    Am urmatoarea problema.
    Am un abonament DOLCE cu 2 recivere.
    Vreau sa imi instalez al -3 lea TV in casa, si pentru asta in mod normal ar trebui sa imi iau un al 3- lea reciver de la DOLCE. Singura problema cu DOLCE este ca al -3-lea reciver , si echipamentul aferent + taxa de instalare ma costa 120 Euro fara TVA + abonamentul lunar.

    In cazu asta ma gandeam sa imi iau 2 X Dream 500 , si in unu din ele sa bag cartela de abonament pe care o am acum in unu dintre cele 2 recivere de la dolce. Iar al 2-lea Dream sa il configurez sa foloseasca cartela din primu Dream.

    Intrebare : ajunge doar sa bag cartela in Dream ? Trebuie sa introduc in dream si codu reciverului dolce ? (din cate am inteles cartelele de la DOLCE sunt facute sa functioneze doar cu respectivul reciver )

  2. #2
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by drakishar View Post
    Salut.

    Am urmatoarea problema.
    Am un abonament DOLCE cu 2 recivere.
    Vreau sa imi instalez al -3 lea TV in casa, si pentru asta in mod normal ar trebui sa imi iau un al 3- lea reciver de la DOLCE. Singura problema cu DOLCE este ca al -3-lea reciver , si echipamentul aferent + taxa de instalare ma costa 120 Euro fara TVA + abonamentul lunar.

    In cazu asta ma gandeam sa imi iau 2 X Dream 500 , si in unu din ele sa bag cartela de abonament pe care o am acum in unu dintre cele 2 recivere de la dolce. Iar al 2-lea Dream sa il configurez sa foloseasca cartela din primu Dream.

    Intrebare : ajunge doar sa bag cartela in Dream ? Trebuie sa introduc in dream si codu reciverului dolce ? (din cate am inteles cartelele de la DOLCE sunt facute sa functioneze doar cu respectivul reciver )

    ce emu vrei s pui pe el ?
    iti trebuie boxkey
    uite aici: http://rdi-board.com/showthread.php?...t=dolce+boxkey
    adevrul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ce emu vrei s pui pe el ?
    iti trebuie boxkey
    uite aici: http://rdi-board.com/showthread.php?...t=dolce+boxkey
    Sincer habar nu am cu ce se papa DREAMU exact. Stiu doar ca poate fi folosit sa emuleze card keys.

    In principiu ma interesa daca solutia cu 2 DREAMURI e functionala sau nu ? Functionala in sensu sa imi permita sa vad si pe al -2 lea Dream +TV posturile care le vad pe primu , toate astea in ideea de a avea 3 tv-uri in casa.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by drakishar View Post
    Sincer habar nu am cu ce se papa DREAMU exact. Stiu doar ca poate fi folosit sa emuleze card keys.

    In principiu ma interesa daca solutia cu 2 DREAMURI e functionala sau nu ? Functionala in sensu sa imi permita sa vad si pe al -2 lea Dream +TV posturile care le vad pe primu , toate astea in ideea de a avea 3 tv-uri in casa.
    merge. dar mai studiaza pe aici .

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur că merge. S-a mai discutat, aşa că dă-i cu search.
    Singura problemă este cea financiară, dar dacă te ţine, dă-i bătaie.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Sigur că merge. S-a mai discutat, aşa că dă-i cu search.
    Singura problemă este cea financiară, dar dacă te ţine, dă-i bătaie.
    Perfect. Ma rog e mai scump, dar momentan sunt foarte revoltat de solutia oficiala propusa de cei de la DOLCE. Nu e vorba de pret, ci e o chestie de principiu. Ma rog, la dreacu cu ei iau 2, si poate pe unu mai prind si alte chestii .

  7. #7
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi place cum gndeşti.
    O să ai satisfacţii mari. Vei putea prinde pe ambele multe "alte chestii", aşa că, dacă financiar nu sunt probleme, ţi recomand acest model, iar dacă "stai bine pe caşcaval" (vorba reclamei), poţi opta şi către un DM800HD + DM500.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM800HD stie sa faca play la .mkv-uri ? de pe retea de exemplu ? Ma gandeam ca as putea rezolva si problema cu HDDVD si BluRays , ma rog astea sunt planuri de viitor .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top