Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: 1w HD....

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 1w HD....

    Am Khathrein ufs 910 cu imag. AAF 1.05,mgcamd 1.29 . Am inteles din comentariile de pe forum ca se vad canalele de pe 1 w(HD)pentru ca la mine nu merg.
    Cu ce configurare se pot vedea?
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ded_cky View Post
    Am Khathrein ufs 910 cu imag. AAF 1.05,mgcamd 1.29 . Am inteles din comentariile de pe forum ca se vad canalele de pe 1 w(HD)pentru ca la mine nu merg.
    Cu ce configurare se pot vedea?
    Multumesc!
    Ai semnal pe canalele respective?
    Daca nu, modifica transponderul cu SatChannelEditor in DVB_S2 / 8PSK

    EnF

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnal am.De cand s-a trecut pe Thor 5 vad toate canalele cu semnal foarte bun(antena pe 1w de 1.45).Nu-mi pleaca canalele HD,restul ok.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa un telnet de pe calculator pe kathrein si porneste mgcamd-ul de acolo. vezi ce-ti zice si la un post HD si la unul SD. Daca ai key pentru HD atunci inseamna ca o fi ceva de la imagine.

    Vezi ca mai e o imagine de la polonezi pentru 1.05 si pe aia sigur merg.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ded_cky View Post
    Semnal am.De cand s-a trecut pe Thor 5 vad toate canalele cu semnal foarte bun(antena pe 1w de 1.45).Nu-mi pleaca canalele HD,restul ok.
    Cand zic "semnal" - ma refer la "signal quality" nu "strength".
    Ai quality la 95% pe alea HD ?

    EnF

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EnF70 View Post
    Cand zic "semnal" - ma refer la "signal quality" nu "strength".
    Ai quality la 95% pe alea HD ?

    EnF

    Bine te-ai intors sanatos ENF70 Nici eu nu prind canalele HD din 1W_THOR , signal qulity = 0 , si am antena 3 m , locatie Bucuresti...Este normal ? Doar Kanal 5 HD are Q=95%
    Te rog expica unde modifici denumirea satelitului in lista DrHans ? Trebuie scris DVB_S2 / 8PSK ?
    Last edited by bobbob; 13th May 2008 at 19:19.

  7. #7
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimbarea se face in Sat Channel List Editor. Dupa ce incarci (download) canalele mergi la:
    transpoders (sus al 3-lea tab)-> gasesti transpoderele care te intereseaza 11341, 11434 (frequency) de exemplu dai click dreapta si alegi edit -> jos o sa gasesti campurile "DVB Type" si "FEC" si le schimbi din DVB_S si Automatic in DVB_S2 si 8PSK 3/4 -> apoi upload la canale.
    Cam asta e desi eu tot n-am semnal. Dar antena mea e mica mica.
    Digi - Humax , Kathy 910

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Te rog expica unde modifici denumirea satelitului in lista DrHans ? Trebuie scris DVB_S2 / 8PSK ?
    Pai eu asa am scris, "denumirea satelitului" ?
    Transponder-ul pe care e canalul trebuie modificat cu "Edit transponder".

    In SatChannelListEditor, te pozitionezi pe canalul care nu merge, dai right-click la mouse si alegi "Go to transponder".
    Apoi din nou right-click, de data asta pe transponder, apoi alegi "Edit".
    Ultimele 2 proprietati "DVB type" si "FEC" trebuie sa fie la fel cu cele publicate pe http://www.kingofsat.net sau http://www.lyngsat.com.

    Atentie: SatChannelListEditor (chiar si ver. 2.4) nu arata schimbarea, daca se da din nou Edit la transponder va apare tot "QPSK 1/2" la FEC - dar salveaza corect in fisierul XML.

    EnF

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnal 95%.Cred ca poate fi din imagine sau config.sateliti.De acea am intrebat daca mai are cineva pusa ultima imag. de la AAF(1.05)si-i merg canalele de pe 1w.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ded_cky View Post
    Semnal 95%.Cred ca poate fi din imagine sau config.sateliti.De acea am intrebat daca mai are cineva pusa ultima imag. de la AAF(1.05)si-i merg canalele de pe 1w.
    Mie-mi merg, cu AAF 1.5
    Daca ai signal quality 95%, atunci poate-s probleme cu decriptarea lor.

    EnF

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    despre ce canale e vorba? ca parca alea sunt pe thor 5 dar pe spot T1 care nu se prinde pe la noi, sau ma insel eu ....
    pai poza aia din topicul despre primul combo rom hd cam de acolo e .

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lamuriti-ma si pe mine, merg simplu cu emu sau doar cu card preparat?
    Ca biscoiti nu am prea vazut ....
    Alf

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Canalele de pe Thor spot T1 merg la Cluj cu L=65% Q=65% ... cu card original sau sh..oping ! ( antena 1.5 )

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa fie oare ceva HD in DVB-S pe care se transmite CE? Sa vada si ochiu meu cu ss2-u
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    E vorba despre poza de aici? http://www.rdi-board.com/showpost.ph...0&postcount=35 am crezut ca este vorba de discovery hd de pe astra. Curios ca este semnal de pe T1 tre sa incerc si eu desi dupa harta nu ar trebui sa fie. Sau sunt gresite hartile....
    Da , despre aia e vorba .
    Numai 11421 nu intra cu parabola de 2.1 la Buc
    Cnor Ok cu diablo 2.3 si mai nou (de ieri) si Di**alb
    2.3 se poate lua de la duolabs cu card (plata) si ajunge in 24 h (testat)
    transport 60 euroi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top