Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum sa conectez Gbox si Cccam astfel incat Ccam sa nu transmita cartelele mai departe

    Vreau sa Testez Gbox+Cccam fara sa fac trafic mare din cauza cccam si sa imi pierd din peersi.
    As vrea sa leg Gbox la CCCam doar cu {sens unic} > cartelele sa plece din CCCam catre Gbox dar nu si Invers, adica ccam sa nu faca trafic mare in Gbox.



    Se poate asa ceva?
    Nu vreau ca sa ma sterga peersi cat testez pt trafic mare...
    Apreciez orice raspuns pertinent
    Multumesc
    Last edited by Alextm; 13th May 2008 at 00:56.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io unul nu am reusit.....iar sub Dream 500S nu te vad bine, nu te tzin rami:P)
    nu e important daca ai sau nu peeri in ccam , procesele odata pornite oricum iti papa tati rami.
    sa intelegi gbox =4 procese / cccam =10 procese =14 procese =>undeva la aia 20 de rami sau cati mai raman liberi dupa pornirea enigmei....

    chiar daca faci sens unic , tat ala trafic il ai .
    nu hai sa zicem ca l-ai folosi pe cccam pe post de offline emu , gen mgcamd sa faci update la tps sau sa vezi premiere...imagineaza-ti ca pui pe premiere si stai ca fraeru ca nu stie ce sa deschida , sau iti ia din key , desi ai peer de premiere...si iti mai taie ceva...

    oricum ... io te las sa incerci ....

    uite-te la posturile mele din gbox+mgcamd , schimba eventual pune in lok de mg , cccam sa porneasca el primul.... daca nu te descurci zi-mi si iti fac un script....

    bafta.. poate gasesti ceva ... ce nu stim inca:P))))

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    Vreau sa Testez Gbox+Cccam fara sa fac trafic mare din cauza cccam si sa imi pierd din peersi.
    As vrea sa leg Gbox la CCCam doar cu {sens unic} > cartelele sa plece din CCCam catre Gbox dar nu si Invers, adica ccam sa nu faca trafic mare in Gbox.



    Se poate asa ceva?
    Nu vreau ca sa ma sterga peersi cat testez pt trafic mare...
    Apreciez orice raspuns pertinent
    Multumesc
    Nu se poate ceea ce vrei tu! CCcam stie doar sa ia din reteaua gbox, nu vrea sa si dea!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu inteleg de ce se vrei sa functioneze ambele simultan ,daca vrei stabilitate treci pe cccam ,daca vrei viteza ramai pe gbox asa k.........
    Dreambox_82

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu porni ccamul primul ! ar trebui sa-l scoti din priza...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nu se poate ceea ce vrei tu! CCcam stie doar sa ia din reteaua gbox, nu vrea sa si dea!
    gresit ! testat pe un win_gbox cu o singura linie inside, se vad zero carduri din cccam dar deschide tot...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nu se poate ceea ce vrei tu! CCcam stie doar sa ia din reteaua gbox, nu vrea sa si dea!

    MUltumesc mult SatWien.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vladro2 View Post
    gresit ! testat pe un win_gbox cu o singura linie inside, se vad zero carduri din cccam dar deschide tot...
    Te rog poti sa ne dai mai mute detalii ?
    As dori sa testez pe Gboxul din dream...
    Multumesc mult.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vladro2 View Post
    gresit ! testat pe un win_gbox cu o singura linie inside, se vad zero carduri din cccam dar deschide tot...
    Ce versiuni de gbox si cccam ai folosit? Esti sigur ca nu ai testat numai pe FTA-uri?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gbox 2.1b si 2.1b de 2048 carduri cu cccam2.0.8

    puneti sa verificati in gbox doar linia D: dinspre ccamul propriu sau semnul # inaintea fiecarei linii de peersi din gbox. restartati dreamboxu.

    bineinteles in cccam sa aveti linia G: catre gbox si... peersi.

    important este sa aveti in router nu numai port de tcp pentru cccam deschis respectiv udp pentru gbox ci veti deschide si tcp si udp porturilor aferente intre cele doua linii (unele routere suporta aceasta sau manual cite un port similar pe tcp si altul pe udp).

    verificati ca aveti conexiune intre cele doua emulatoare si liniile sint scrise corect. deschideti pentru gbox softul "gbox share control" iar pentru cccam "cccamcc.exe"

    in caz ca ambele sau doar unul sint "pe zero" surfati putin pe canale tv sa "se stringa carduri" si neaparat sa fie amindoua emulatoarele pornite.

    se misca ceva la voi !?
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    Nu vreau ca sa ma sterga peersi cat testez pt trafic mare...
    "trafic mare"... in fond e doar o linie banala...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default deci...

    am incercat inca o data aceasi combinatie si culmea... nu a mai mers. am pastrat linia (unica proprie) in gbox din partea cccam. nu mai deschidea nimic. cu toate ca in "gbox share control" la "net stats - ecm/pids" arata ca postul tv ar fi decodat prin share de un peer cccam, pe televizor nu vedeam nimic.

    rezultat=din cccam nu iese nimic si nu intra in gbox

    intrebare: de ce nici cccamul nu-mi decoda nimic caci functiona ?

    concluzie=(cind merg ambele in paralel) in gbox nu-ti mai recunoaste cardul local iar cccamul blocheaza traficul catre gbox.

    nedumerire: am repus liniile la loc in gbox si a revenit la normal dar imi arata ca fiind decodate de catre cccam. e aiurea...

    .................................................. .................................................
    ori s-au vorbit intre ei (autorii softului emulator) sau este bug de compatibilitate...
    sau poate decodeaza doar la ore fixe de trafic intens...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... si ce frumos era aseara cind in gbox aveam linie albastra si 270 de "virtuale" din partea cccam... nu-mi amintesc daca si vedeam ceva la tv dar parca am mai reusit sa vad si in trecut in varianta cu o linie.
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MERGEEEEEE ... iar ceva...

    am taiat iar tot din gbox si am lasat doar linia de la cc. gboxul este 2.1b simplu (ci). se vad programe dar dupa mult timp de asteptare. intradevar decodeaza in functie de pachetele peersilor din cccam dar

    FUNCTIONEAZA
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top