Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default firmware AAF 1.5 pentru kathrein UFS910

    http://www.aaf-board.com/wbb2/thread.php?threadid=9760

    later edit: am vazut ca era deja linkul pe discutia cu firmware 1.05 original. sorry

    cine l-a incercat?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default AAF 1.5 14W pus direct peste AAF 1.4a

    Am folosit metoda clasica, USB stick, si nu am avut probleme.

    Cu SatChannelListEditor 2.4.0 am repus lista de canale pe care o aveam inainte de reprogramare.

    Din interfata web am instalat prin download de pe server ceea ce imi mai lipsea, iar apoi prin DCC pentru Kathrein restul.

    Nu am ajuns sa merg mai departe cu BA si diseq1.2, sper sa ajung in zilele urmatoare.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar daca link-ul a fost postat si in thread-ul cu fw 1.05 - putem discuta aici despre AAF 1.5 - deci e bine ca s-a creat thread-ul.

    Eu am instalat AAF 1.5 BA pe stick - avand in flash 1.04 original - si am constatat urmatoarele:

    Plus:
    + merg canalele DVB_S2 8PSK (a trebuit sa modific unele transpondere din lista DrHans si sa specific 8PSK)
    + Kathy comuta automat 1080i, 720p in functie de content
    + Nu se mai blocheaza pe unele canale HD
    + menu si mesaje in mai multe limbi (insa unele mesajele nu sunt traduse - cel putin in engleza)

    Minus:
    - nu merge auto diseqc; asteptam fix pentru /data/bin/curchan care nu returneaza canalul corect (selectat) in unele cazuri
    - bug-uri in unele scripturi


    EnF

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu acum am pe Kathi fw.1.04 si Ba , iar pe stick AAF 1.4. M-am gandit sa fac in felul urmator :
    1. Pun Notfallimage1.04 (6fisiere) si fac update 1.05 de pe siteul Kathrein.
    2.Pun BA4.02 si AAF 1.5 pe stick

    sau
    1.Pun direct 1.05 (6 fisiere) pe Kathi
    2.Pun BA 4.02 si AAF 1.5 pe stick

    Cum credeti ca este mai bine ?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana apare o noua versiune de /data/bin/curchan - incercati-o pe asta pentru auto_diseqc pe AAF 1.5:

    http://ufs910.hdtvinfo.eu/component/...start,12/#3922

    EnF

  6. #6
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by EnF70 View Post
    Pana apare o noua versiune de /data/bin/curchan - incercati-o pe asta pentru auto_diseqc pe AAF 1.5:

    http://ufs910.hdtvinfo.eu/component/...start,12/#3922

    EnF
    da man, multzam: functioneaza ok
    am vazut ca si pe forumul site-ului de mai sus sunt feedback-uri pozitive
    whitesnake.com

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am o problema de cand am pus 1.5: la fiecare pornire imi apare meniul de first install.
    are cineva idee care e cauza?

  8. #8
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta am gasit eu pe alt forum dar nu am testat ca ma dispera si pe mine imaginea AAF 1.5.
    found this solution by Sofatester:
    -> Settings -> EPG Konfig -> EPG Update switch-ON

    Then switch programme and the next start should be no more assistant.

    Poti sa incerci sa vezi daca merge. Eu astept alta imagine de la nemti mai buna. Pina atunci polonezii eu zic ca sunt mai in fata. Pacat de meniul in limba poloneza care e cam greu de inteles.
    Digi - Humax , Kathy 910

  9. #9
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by solver View Post
    Asta am gasit eu pe alt forum dar nu am testat ca ma dispera si pe mine imaginea AAF 1.5.
    found this solution by Sofatester:
    -> Settings -> EPG Konfig -> EPG Update switch-ON

    Then switch programme and the next start should be no more assistant.
    solutia functioneaza - in schimb s-ar putea sa-ti porneasca noaptea receiverul pt. EPG update

    numai bine
    whitesnake.com

  10. #10
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu mai inteleg nimic. Ma termina psihic imaginea AAF 1.5. Am in kathy firmware original 1.04 si am pus AAF 1.05 pe stick cu BA versiunea 4.0.2. Am incercat pe 2 stick-uri diferite pe care inainte am avut AAF 1.4 si PKT1.0 si au mers fara probleme. Dupa ce instalez imaginea pe stick nu reusesc sa fac update la canale nici in modul RAW nici XML. Adica fac update imi apar noile canale si la primul restart dispar toate canalele. Am incercat in toate felurile si nu reusesc. Mentionez ca nu sunt chiar incepator si am pe stick-uri imaginile PKTv1.0 si PKTv1.05 perfect functionale la care pot sa fac orice. Dupa ce fac update la canale daca intru cu telnet pe kathy si dau ls pe folderul cu fisierele *.dat in care se afla canalele imi arata fisierele cu eroare "input/output error". Daca intru cu client ftp nu le vad deloc dar nici nu pot sa copiez altele peste. Am instalat zilele astea imaginea de vreo 10 ori si nu am reusit sa trec de faza asta. Mai are cineva probleme astea In plus la mine transparenta nu merge si dupa ca am facut ceva setari in meniu la VFD mi-au disparut optiuni din meniu. Doar la mine sunt SF-urile astea? Si de ce AAF1.4 si PKT1.0 si 1.05 merg fara probleme
    Digi - Humax , Kathy 910

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au recunoscut si cei de la aaf ca au probleme cu imaginea din cauza schimbarilor facute de kathrein. deja a aparut 1.5.1 si poate n-ar fi rau sa updatezi si BA la 4.2. eu am aaf 1.5 in flash si e ok. inca n-am pus BA.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sorry, m-am grabit. n-a aparut nici o imagine noua. doar BA e la 4.2.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si totusi... exista o imagine "AAF_1_5_1w_Ba.tar.gz vom 17.05.08"
    - Sprachfiles ständige Überarbeitungen
    - Sprachfile croatisch hinzugefügt
    - Webif rectimer (language.cfg, template.cfg)
    - HDD-Standby (init.sh, hdd_sleep.sh etc.)
    - Sync auf Stick beim beenden (Problem mit aufgeblendeter Infoleiste) emustop.sh
    - defekte Propertytabel wenn EPG-Update ausgeschaltet wurde (pt-set.sh)
    - vfdclock.mnu, Symbole An/Aus hinzugefügt

    iar pe 18.05:
    - curchan 052 hinzugefügt

    probabil ca tre' sa faci download direct pe kathy de la serverul lor, ca altfel n-am gasit-o.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nflorinrom View Post
    au recunoscut si cei de la aaf ca au probleme cu imaginea din cauza schimbarilor facute de kathrein. deja a aparut 1.5.1 si poate n-ar fi rau sa updatezi si BA la 4.2. eu am aaf 1.5 in flash si e ok. inca n-am pus BA.
    Atentie cu BA 4.2! Cei care sint dependenti de "online update" nu puneti BA 4.2 pt ca nu mai functioneaza download de pe serverul lor.
    Asta era aseara cind am pus eu BA4.2 si nu cred ca s-a remediat problema.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by solver View Post
    Eu nu mai inteleg nimic. Ma termina psihic imaginea AAF 1.5. Am in kathy firmware original 1.04 si am pus AAF 1.05 pe stick cu BA versiunea 4.0.2. Am incercat pe 2 stick-uri diferite pe care inainte am avut AAF 1.4 si PKT1.0 si au mers fara probleme. Dupa ce instalez imaginea pe stick nu reusesc sa fac update la canale nici in modul RAW nici XML. Adica fac update imi apar noile canale si la primul restart dispar toate canalele. Am incercat in toate felurile si nu reusesc. Mentionez ca nu sunt chiar incepator si am pe stick-uri imaginile PKTv1.0 si PKTv1.05 perfect functionale la care pot sa fac orice. Dupa ce fac update la canale daca intru cu telnet pe kathy si dau ls pe folderul cu fisierele *.dat in care se afla canalele imi arata fisierele cu eroare "input/output error". Daca intru cu client ftp nu le vad deloc dar nici nu pot sa copiez altele peste. Am instalat zilele astea imaginea de vreo 10 ori si nu am reusit sa trec de faza asta. Mai are cineva probleme astea In plus la mine transparenta nu merge si dupa ca am facut ceva setari in meniu la VFD mi-au disparut optiuni din meniu. Doar la mine sunt SF-urile astea? Si de ce AAF1.4 si PKT1.0 si 1.05 merg fara probleme

    Am patit si eu aceeasi problema . dar am rezolvat-o :

    Dupa ce faci upload deschide lista de canale apasand OK. si intra pe doua trei canale pe sateliti diferiti...,bineinteles le deschizi, si apoi poti sa faci restart si nu-ti mai dispare lista...Sa confirmi daca a mers...Bafta !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top