Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Strong 4401 Evolution

    Am o intrebare ptr cunoscatorii in ale Strong-ului. Detin un 4401 si as dori sa stiu, de la cineva care cunoaste acest STB mai bine, daca e posibil cu softul ultim din 2006 de pe crosat sa pun cheile mai noi, de anul acesta de pilda. Este posibil? Iar daca nu mai exista suport ptr acest tip de STB, exista ceva compatibilitati cu alt tip de soft si de chei? Am auzit ca ar merge softul si cheile ptr Strong 61xx Evolution. Multumesc tuturor ptr efortul depus pe site ptr binele nostru, al celor multi.
    Catalin

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate pentru acel receptor nu mai exista de mult suport tehnic ! updatarea keylor se face folosind utilitarul KeyMaker dar ... exista mai multe versiuni ale acestuia ... si o sumedenie de incompatibilitati intre ele relativ la continutul Softcam.key. Solutia ... cauta o versiune compatibila cu patchul si editeaza softcam.key eliminind sectiunile pe care KeyMaker nu le intelege !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari la toti:
    Am primit de la cineva un Strong 4401 care a fost candva Patchuit dar intre timp a fost la reparat si este virgin acum.
    Nu gasesc nimic, sau mai nimic, pt el.
    Stie cineva unde as putea gasi un HowTo, si de ce as avea nevoie pt al Patchui? Ca sa fiu mai explicit! Am cate ceva despre el dar de cate ori incerc sa fac Downloading, ajunge pana la sfarsit si scrie" This firmware is not Right. Please Turn off STB". Am incercat cu mai multe firmware, acelasi rezultat. Ma gandesc ca eu fac ceva gresit. Ma poate ajuta cineva?
    Multumesc anticipat.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default 4401

    Quote Originally Posted by eugenc View Post
    Salutari la toti:
    Am primit de la cineva un Strong 4401 care a fost candva Patchuit dar intre timp a fost la reparat si este virgin acum.
    Nu gasesc nimic, sau mai nimic, pt el.
    Stie cineva unde as putea gasi un HowTo, si de ce as avea nevoie pt al Patchui?
    Multumesc anticipat.
    Firmware , loader si cam tot ce ai nevoie : http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ro&p=10 . Exista si un how-to dar este in rusa ; mai degraba foloseste functia Search de pe forum si vei vedea ca subiectul a fost dezbatut din plin la vremea respectiva .
    Succes !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut val.
    Mersi de ajutorul rapid.
    Intre timp am reeditat mesajul.
    Ceea ce reusesc este: "This firmware is no Right. Please Turn off STB."
    Nu stiu de ce nu merge sau ce fac gresit.
    Multumesc anticipat.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default 4401

    Ce loader folosesti : Itlink339 sau DnUpMan ? Am mai bine de un an de cand nu am mai umblat cu 4401 ; sper sa nu te incurc mai rau , eu am folosit DnUpMan v 5.31 , tot ce mai tin minte este ca la acest loader trebuia la STB Type bifat : LSI .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Eu Am O Intrebare La Voi : Ptr Nu A Face Up-date De Unde Trebuie Dezactivat? Dupa Ce Pun Key (manual)merge Pana Schimb Programul
    Nu stiu de procedura pt dezactivarea AU , dar nu ai mentionat : chestia asta este generala sau pe anumite canale (pachete) ?
    Daca problema este generala executa procedura de resetare CAS Sys : Menu , Config , CAS Sys , OK ,
    apasa butonul volum + (al telecomenzii) , apasa butonul albastru (al telecomenzii) dupa care butonul OK .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa vre-o 50 de incercari si 5 ore am reusit.
    Am introdus si key pt brumi manual (nu am reusit cu KeyMaker) si merg chiar si "direct".Pentru orf nu stiu ce sa fac inca, srt 4401 nu are loc de Cryptoworks.
    Multumesc oricum.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eugenc View Post
    Dupa vre-o 50 de incercari si 5 ore am reusit.
    Am introdus si key pt brumi manual (nu am reusit cu KeyMaker) si merg chiar si "direct".Pentru orf nu stiu ce sa fac inca, srt 4401 nu are loc de Cryptoworks.
    Multumesc oricum.
    Ai resetat CAS Sys ca mai sus ?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default 4401

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    val am facut cum ai spus si e ok
    acum as vrea sa te intreb dc nu se mai conecteaza prin 232 este un cod de siguranta care trebuie dezactivat parca? da nu mai stiu sigur de unde
    Cred ca ai activat sharing-ul , activeaza la loc emulatorul : Menu , Config , System Setup , OK , 2004(tastat din telecomanda) ,EMU , Enable , Exit . Jucariile astea merg ori pe emulator ori pe CS.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo,mai merge ceva cu acest receiver?Ultima data cand am vazut mergea rai si srg de pe hot bird.Am inteles ca srg suisse nu mai merge deci pentru acest receiver a ramas doar rai?

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul are un EMU rudimentar ! de la incputurile cu N2 ...asa ca uneori merge PW si chiar DG ! dar asta numai daca te grabesti ....

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar,merge pw cu acest receiver!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top