Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor pentru a monta 2 receptoare

    Salutare tuturor, si scuze daca s-a mai scris. Am urmatoarea problema pentru care as vrea sa ma ajutati :

    2 receptoare (Dolce si FTA) un cablu coaxial pana pe acoperis, 2 antene, una fixa pentru dolce si una cu montura hh. Care este cea mai simpla solutie sa folosesc ambele receptoare si antene, pe acelasi cablu coaxial. Nu vreau sa folosesc receptoarele in acelasi timp.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by larry_bml View Post
    Salutare tuturor, si scuze daca s-a mai scris. Am urmatoarea problema pentru care as vrea sa ma ajutati :

    2 receptoare (Dolce si FTA) un cablu coaxial pana pe acoperis, 2 antene, una fixa pentru dolce si una cu montura hh. Care este cea mai simpla solutie sa folosesc ambele receptoare si antene, pe acelasi cablu coaxial. Nu vreau sa folosesc receptoarele in acelasi timp.
    De ce nu mergi cu antena cu montura HH si cu recep FTA separat pe alt cablu coaxial? E cel mai simplu, fara a mai monta un Diseq. Oricum pe Hellas nu ai ce programe FTA sa vezi, iar recep Dolce este blocat doar pe transponderele lor.
    nicholas08 - Opticum 7700 HD CXCI HDTV

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai, unde stau eu, nu exista cablu, asa ca am ales Dolce pentru programele romanesti, dar cum pasiunea nu imi da pace, mi-am luat si un alt receptor si o montura hh, dar nu as vrea sa mai trag alt cablu pana la receptoare, deoarece cel deja existent este tras prin pereti, acoperis, etc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by larry_bml View Post
    Tocmai, unde stau eu, nu exista cablu, asa ca am ales Dolce pentru programele romanesti, dar cum pasiunea nu imi da pace, mi-am luat si un alt receptor si o montura hh, dar nu as vrea sa mai trag alt cablu pana la receptoare, deoarece cel deja existent este tras prin pereti, acoperis, etc.
    nu cred daca merge H-Hprin diseq,

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai simplu e sa lesi fta-ul la antena h-h si sa legi dolcele in loop . Antena fixa o lasi de rezerva sau o dai jos .

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Cel mai simplu e sa lesi fta-ul la antena h-h si sa legi dolcele in loop . Antena fixa o lasi de rezerva sau o dai jos .
    Yep, adevarat, e cea mai simpla solutie, doar ca o sa forjez mai mult montura hh ca dupa fiecare plimbare pe alt satelit, sa o pun sa readuca antena pe helas.
    Multumesc pentru ajutor.

    P.S. eu ma gandeam si la o solutie cu un diseq undeva in pod din care sa plece un cablu la antena fixa si unu la hh, dar ... nu stiu daca merge si nici cum ar trebuii facut.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti incerca , nu cred ca va merge , nu am incercat dar nu mi se pare corecta solutia . Mai bine gasesti o solutie pentru a mai aduce un cablu in casa .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top