Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default Dynamite + Cartela MaxTv

    doar pentru ce-i care stiu! intrbare, pot folosii scula asta Dynamite ca un emulator de Cam Viacces 2.5? Vreau MaxTv pe PC, is perfect de acord sa platesc abonamentu'! da' cum mama dracu' sa ii dau drumu pe PC? Care are habar.. sa-mi zica ce emulator imi trebuie, si daca imi merge pe suport USB sau tre sa fac o vizita la Metro sa caut cablu mini usb->serial.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu unul dintre emulatoarele Via de aici:

    http://www.dvbsoft.net/download.php?list.21

    Vezi ca la Dyna tre sa ai un cablu serial-serial
    Daca reusesti ceva sa ne spui si noua

    Aurel

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Testat! Perfect functional! Era si cazu sa imi pot inregistra Mythbusters pe romaneste

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz
    Testat! Perfect functional! Era si cazu sa imi pot inregistra Mythbusters pe romaneste
    poti da detalii ,ce emulator si ce interfata folosesti ,face AU ?
    sint interesat

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rascolit orashu sa caut o interfatza Phoenix, nu am gasit! asa ca m-am hotarat sa incerc cu Dynamite, ca tot am vazut ca stie emula Phoenix. Mi-am luat un cablu serial-serial. Am legat Dynamite`u atat pe usb cat si pe serial. Am pornit emulatiru de Phoenix, am instalat Universal Viacceass Emu pentru ProgDVB. Cateva mici setari simple la emulator, cartela MaxTV in Dyna! si boom! Telesport on my PC!

    PS: STIE CAREVA UNDE GASESC PHOENIX`uri DE VANZARE?
    VINDE CAREVA?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumim pentru informatie

    Aurel

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PS: STIE CAREVA UNDE GASESC PHOENIX`uri DE VANZARE?
    VINDE CAREVA? [/quote]
    cel mai ieftin e sa o construiesti singur
    un MAX232,citiva conzi,etc
    scheme gasesti pe net,sau iti pot trimite un mail

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz
    am rascolit orashu sa caut o interfatza Phoenix, nu am gasit! asa ca m-am hotarat sa incerc cu Dynamite, ca tot am vazut ca stie emula Phoenix. Mi-am luat un cablu serial-serial. Am legat Dynamite`u atat pe usb cat si pe serial. Am pornit emulatiru de Phoenix, am instalat Universal Viacceass Emu pentru ProgDVB. Cateva mici setari simple la emulator, cartela MaxTV in Dyna! si boom! Telesport on my PC!

    PS: STIE CAREVA UNDE GASESC PHOENIX`uri DE VANZARE?
    VINDE CAREVA?
    poti sa-mi sa-mi explici ceva mai detaliat pt. ca eu am phoenix si nu reusesc nicicum

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Dynamite+cartela Max tv

    Sunt si eu interesat de Max tv.De unde pot procura aceasta interfata+cartela,cat costa atat iterfata cat si abonamentul.Multumesc.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi o problema daca face autoupdate pluginul?
    Sper sa nu avem mesajul "No Auto Update"

    Aurel

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva pe unde gasesc, in romania, o interfata phoenix ?

    deasemenea "jucaria" de mai jos pot sa o folosesc si ca interfata phoenix pt maxtv cu ss2 ?

    http://www.paytvcards.com/view/ptv.lang.ro.abo.10

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Programatorul emuleaza interfata Phoenix deci se poate folosi cu cardul Max

    Aurel

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok. tnx.

    plec la vanatoare de programator

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default phoenix





  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Phoenix interface

    Salut !
    In oferta descarcabila de la elstar apare Programator Phoenix (6 MHz) la 1oo RON , trebuie verificat insa .
    S'auzim de bine 1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 30th November 2006, 21:57
  2. Replies: 6
    Last Post: 5th August 2006, 08:51
  3. dynamite programer
    By dani29 in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 30th January 2006, 01:58
  4. update cartela MAxTV cu SS2
    By Jensen in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 4th November 2005, 16:52
  5. MaxTV - Cartela pe MM 1.04 sau Hummy 5400
    By WebMan in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 18th September 2005, 17:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top