Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: help card focus

  1. #1
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default help card focus

    vreau sa pun cardul focus pe dm 500 cu gbox 21b.Imi spune cineva ,va rog,ce setari trebuie in gbox_cfg pentru a initializa cardul?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu trebuie sa faci nimic. Bagi cardul in DM, dai restart si gata. Trebuie sa mearga cu setarile default ale Gbox 2.1b.
    Last edited by edisitaru; 7th May 2008 at 21:33.

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorinineu View Post
    vreau sa pun cardul focus pe dm 500 cu gbox 21b.Imi spune cineva ,va rog,ce setari trebuie in gbox_cfg pentru a initializa cardul?
    Gasesti pe RDI un tutorial cu tot ce trebuie sa faci. Nu e suficient sa bagi cardul cu setarile implicite, dar e destul de simplu daca citesti aici: http://rdi-board.com/showthread.php?t=2784

  4. #4
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa fac cardul sa mearga pe dream,dar am alta problema acum citeodata nu mai decodeaza de pe cardul meu,dar daca il scot si il bag inapoi merge.Am pus F: { 57 } 03 si V: { F0 30 } ,cardul este alb cu rosu.Ce ar mai trebui?multumesc.

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gbox_cfg:

    [php]Z: { 01 12 } IPdream 8024
    G: { 03 }
    C: { 00 }
    M: { 00 }
    A: { 02 }
    U: { 01 }
    H: { 01 }
    T: { 00 }
    O: { 03 } IPdream ParolaDream
    L: { 01 } IPcalculator 8024
    W: { 00 00 } 9600
    V: { F0 30 }
    Z: { 01 12 } IPdream 8024[/php]sterge linia F pusa de tine

    softcam.cfg
    [php]
    L: { 00 }
    F: { 0000 }
    B: { 0000 }
    Y: { 01 }
    E: { 01 }
    I: { 00 00 00 }
    V: { 00 00 00 }
    S: { 00 00 00 }
    N: { 00 00 00 }
    C: { 00 00 00 }
    O: { 00 00 00 }
    D: { 00 00 00 }
    T: { 00 02 01 }
    T: { 01 00000 000 }
    T: { 02 00000 000 }
    T: { 03 00000 000 }
    T: { 04 00000 000 }
    T: { 05 00000 000 }
    T: { 06 00000 000 }
    T: { 07 00000 000 }
    T: { 08 00000 000 }
    8: { 8D } A4 4C 00 00 2E 20 00 2B 83 01 8D 8C 03 20 01 00 8E 02 00 00 C5 01 00 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00
    8: { C1 } A4 4C 00 00 31 28 00 2E 83 01 C1 8C 03 89 19 19 8E 02 00 00 8F 01 A9 91 01 55 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00
    8: { 8D } A4 4C 00 00 2E 20 00 2B 83 01 8D 8C 03 20 01 00 8E 02 00 00 C5 01 00 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00
    8: { C1 } A4 4C 00 00 31 28 00 2E 83 01 C1 8C 03 89 19 19 8E 02 00 00 8F 01 A9 91 01 55 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00[/php]

    Daca tot nu merge, scrie aici, mai sunt si alte chichitze!

  6. #6
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    gbox_cfg:

    [php]Z: { 01 12 } IPdream 8024
    G: { 03 }
    C: { 00 }
    M: { 00 }
    A: { 02 }
    U: { 01 }
    H: { 01 }
    T: { 00 }
    O: { 03 } IPdream ParolaDream
    L: { 01 } IPcalculator 8024
    W: { 00 00 } 9600
    V: { F0 30 }
    Z: { 01 12 } IPdream 8024[/php]sterge linia F pusa de tine

    softcam.cfg
    [php]
    L: { 00 }
    F: { 0000 }
    B: { 0000 }
    Y: { 01 }
    E: { 01 }
    I: { 00 00 00 }
    V: { 00 00 00 }
    S: { 00 00 00 }
    N: { 00 00 00 }
    C: { 00 00 00 }
    O: { 00 00 00 }
    D: { 00 00 00 }
    T: { 00 02 01 }
    T: { 01 00000 000 }
    T: { 02 00000 000 }
    T: { 03 00000 000 }
    T: { 04 00000 000 }
    T: { 05 00000 000 }
    T: { 06 00000 000 }
    T: { 07 00000 000 }
    T: { 08 00000 000 }
    8: { 8D } A4 4C 00 00 2E 20 00 2B 83 01 8D 8C 03 20 01 00 8E 02 00 00 C5 01 00 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00
    8: { C1 } A4 4C 00 00 31 28 00 2E 83 01 C1 8C 03 89 19 19 8E 02 00 00 8F 01 A9 91 01 55 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00
    8: { 8D } A4 4C 00 00 2E 20 00 2B 83 01 8D 8C 03 20 01 00 8E 02 00 00 C5 01 00 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00
    8: { C1 } A4 4C 00 00 31 28 00 2E 83 01 C1 8C 03 89 19 19 8E 02 00 00 8F 01 A9 91 01 55 DB 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 DF 08 00 00 00 00 00 00 00 00[/php]Daca tot nu merge, scrie aici, mai sunt si alte chichitze!
    problema persista dupa ce gbox-ul ruleaza cateva ore dupa restart ,cand sunt multi peers on line,peste 100,se blocheaza cardul.Daca il scot din slot si il bag inapoi merge din nou.Ce o fi?

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca Gbox 2.24 sau 2.25 (vezi ca sunt mai multe versiuni 2.25). Mai incearca ceva: redu numarul de carduri care iti intra in gbox la maxim 400.

  8. #8
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Incearca Gbox 2.24 sau 2.25 (vezi ca sunt mai multe versiuni 2.25). Mai incearca ceva: redu numarul de carduri care iti intra in gbox la maxim 400.
    am observat ca minunea se intimpla cand schimb pe alt provider conax pa canal+nordic,gbox trace arata Card 1 not responding, reseting.

  9. #9
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi am primit cardul focus si vreau sa-l bag in Dream.Am pus gbox 2.1b ,si setarile de mai sus in gbox.cfg si in softcam.cfg.
    mai trebuie si alte setari?
    Cardul Focus se poate baga in combinatia gbox&newcs
    Mersi anticipat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Azi am primit cardul focus si vreau sa-l bag in Dream.Am pus gbox 2.1b ,si setarile de mai sus in gbox.cfg si in softcam.cfg.
    mai trebuie si alte setari?
    Cardul Focus se poate baga in combinatia gbox&newcs
    Mersi anticipat.
    Da, merge foarte bine si pe NewCS, iar de acolo il iei cu CS2 si il duci in gbox. Dar e mult mai simplu sa-l pui direct pe gbox!

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe cccam merge bine ...doar asa ca idee...daca intere pe careva ...daca nu ...sanatate !

  12. #12
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O alta intrebare ar fi de ce Hustler nu il deschide pe dreambox,iar in receptorul de la focus il deschide dupa ce bag codul de parent lock?Cum fac sa deblochez canalul ca sa mearga si pe Dreambox?
    Mentionez ca am cardul rosu cu alb.
    mersi anticipat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    O alta intrebare ar fi de ce Hustler nu il deschide pe dreambox,iar in receptorul de la focus il deschide dupa ce bag codul de parent lock?Cum fac sa deblochez canalul ca sa mearga si pe Dreambox?
    Mentionez ca am cardul rosu cu alb.
    mersi anticipat.
    Anuleaza-i flag-ul rosu din Settings (parental control). Daca nici asa nu merge, inseamna ca nu ti-a facut AU pe dream.

  14. #14
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Anuleaza-i flag-ul rosu din Settings (parental control). Daca nici asa nu merge, inseamna ca nu ti-a facut AU pe dream.
    Deci,pe Dream,nu am activat Parental Lock.
    Pe Kaonul lor nu exista parental lock ci doar blocare acces.Acolo am selectat din cele doua optiuni:Pornit/oprit pe ultima.Am bagat cardul din nou in Dream dar tot nu vrea sa il decodeze din slot,ci doar de la alt peer.Toate celelalte programe din pachet le decodeaza din slot.
    Poate gresesc eu ceva..
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Deci,pe Dream,nu am activat Parental Lock.
    Pe Kaonul lor nu exista parental lock ci doar blocare acces.Acolo am selectat din cele doua optiuni:Pornit/oprit pe ultima.Am bagat cardul din nou in Dream dar tot nu vrea sa il decodeze din slot,ci doar de la alt peer.Toate celelalte programe din pachet le decodeaza din slot.
    Poate gresesc eu ceva..
    cand reusesti anunta-ma i pe mine ca am aceeasi problema .
    satwien cu AU nu stiu cat de mult are de a face hustler tv dar daca deconectez dreamu de la net se vede in continuare ...deci daca nu ar fi facut AU cardu atunci nu s-ar fi vazut ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top