Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Romania
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Question Progdvb nu inregistreaza???

    De curind am reinstalat xp-ul,am instalat si progdvb din nou, merge bine dar nu mai reusesc sa inregistrez,inainte mergea bine,acum la redare il sare se vede citeceva si dupa se intrerupe, din 30 de secunde se vad 5.
    Am controlat setarile si par a fi in regula (am doar o solutie mpeg2),am incercat cu w mediaplayer.
    Lipseste ceva la Windows XP sp2?


    SS2.Progdvb-Win XP.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Progdvb

    Quote Originally Posted by nello View Post
    De curind am reinstalat xp-ul,am instalat si progdvb din nou, merge bine dar nu mai reusesc sa inregistrez,inainte mergea bine,acum la redare il sare se vede citeceva si dupa se intrerupe, din 30 de secunde se vad 5.
    Am controlat setarile si par a fi in regula (am doar o solutie mpeg2),am incercat cu w mediaplayer.
    Lipseste ceva la Windows XP sp2?


    SS2.Progdvb-Win XP.
    1. uite la setari timeshift buffer ,(Daca ai memori circa 1G, nu ar trebui sa ai probleme cu redare (tot problema asta de redare am avut si eu, cand am avut doar 256mb, acum am 2GB si e perfect) ) si seteaza buffer size la 1MB <Daca progdvb-ul tau are inclus si elecard codec, bifeaza la instalare>- normal problema ar trebui sa fie rezolvata.

    2. Nu cred ca sp2-ul ar fi problema ca nu poti sa inregistrez, incerca-l sa setezi video la elecard codec sau la mainconcept, ca render sa folosesti ori progdvb videorendere ori wmr9 si trebuie sa-ti merge (defapt cu orice codec mpeg2 ar trebui sa-ti inregistreze)

    Sper ca te-am ajutat,
    SUCCES

    Cu respect
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Romania
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robin1983 View Post
    1. uite la setari timeshift buffer ,(Daca ai memori circa 1G, nu ar trebui sa ai probleme cu redare (tot problema asta de redare am avut si eu, cand am avut doar 256mb, acum am 2GB si e perfect) ) si seteaza buffer size la 1MB <Daca progdvb-ul tau are inclus si elecard codec, bifeaza la instalare>- normal problema ar trebui sa fie rezolvata.

    2. Nu cred ca sp2-ul ar fi problema ca nu poti sa inregistrez, incerca-l sa setezi video la elecard codec sau la mainconcept, ca render sa folosesti ori progdvb videorendere ori wmr9 si trebuie sa-ti merge (defapt cu orice codec mpeg2 ar trebui sa-ti inregistreze)

    Sper ca te-am ajutat,
    SUCCES

    Cu respect
    Am rezolvat,de vina era videorenderul,acu merge cu wmr9,inainte de reinstalarea xp dar cu o alta versiune de progdvb inregistra bine cu videorender,acu vrea wmr.

    Merci!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Romania
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Robin acu vad ca esti din Bihor,de unde din BH? Eu sint din Oradea si locuiesc in Italia.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by nello View Post
    Robin acu vad ca esti din Bihor,de unde din BH? Eu sint din Oradea si locuiesc in Italia.
    Sunt Din Salonta
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top