Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax Digi I compatibil nagra 3

    De azi a aparut versiune de soft pentru receiverele Humax Digi 1 (RFSNA 0.90.08).

    Noul soft recunoaste cartelele de nagra 3.
    Din pacate (daca pot spune asa) s-a renuntat la submeniul cu jocuri.

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta View Post


    Din pacate (daca pot spune asa) s-a renuntat la submeniul cu jocuri.

    Fanta
    RDI Team
    nu este nicio pierdere...nu stiu cati din noi au folosit vreodata aceasta facilitate.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  3. #3
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din fericire (daca putem spune asa) Humax Digi 1 nu are jocuri deci nu se renunta la nimic. Poate Humax Digi 2.
    Digi - Humax , Kathy 910

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La hyundai 1120NA cum sta treaba ? is abonat mai "vechi" trebuie sa schimb receptorul sau merge si la mine cardu N3 ?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    La hyundai 1120NA cum sta treaba ? is abonat mai "vechi" trebuie sa schimb receptorul sau merge si la mine cardu N3 ?
    ma tem ca insist pe aceasta intrebare ...nu prea are chef nimeni sa raspunda ? ...

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate stiu toti care au avut 1120 s-au dus cu receptoarele la casierie sa le schimbe. la 1160, celelalte modele de hyundai cat si la humaxuri, s-a rezolvat prin update de soft.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    May 2005
    Posts
    606
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    din cate stiu toti care au avut 1120 s-au dus cu receptoarele la casierie sa le schimbe. la 1160, celelalte modele de hyundai cat si la humaxuri, s-a rezolvat prin update de soft.
    nu chiar toti. eu de exemplu nu m-am dus.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    La hyundai 1120NA cum sta treaba ? is abonat mai "vechi" trebuie sa schimb receptorul sau merge si la mine cardu N3 ?
    Update de soft si merge...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate update-ul asta de soft vine si cu un condensator inclus
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  10. #10
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smarius View Post
    nu chiar toti. eu de exemplu nu m-am dus.
    la al tau a mers pentru ca i-ai schimbat sursa. dar cine are 1160 sau restul modelelor nu mai are problema cu update-ul de soft. la asta m-am referit ca trebuie dus la o casierie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top