Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58

Thread: Probleme ccCam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme ccCam

    Am o foarte mare problema la ccCam, ma pot conecta la peers dar nu imi face update la card si nici peeri nu se pot conecta la mine, dar invers sharingul functioneaza, nu poate fi vorba de un rooter dreamul avand conexiune dedicata.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EPOXNTH View Post
    Am o foarte mare problema la ccCam, ma pot conecta la peers dar nu imi face update la card si nici peeri nu se pot conecta la mine, dar invers sharingul functioneaza, nu poate fi vorba de un rooter dreamul avand conexiune dedicata.
    Am si eu o problema asemanatoare. Oricat si orice variante am incercat in colaborare cu cei care mi-au dat linii nu am reusit sa introduc o linie buna F in cccam in asa fel ca si ei sa primesca de la mine.Legatura la net e prin router.
    Ca urmare unii dintre cei care mi-au dat linii cred ca m-au sters(pe buna dreptate) vazand ca de la mine nu primesc nimic.
    Rog cei care se pricep sa-mi dea un sfat sau o solutie.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aveti porturile redirectate spre dream ?

    sau linia f: nu este bunä
    altceva nu poate sä fie

    dacä vreti facem un test mai pe searä
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    aveti porturile redirectate spre dream ?

    sau linia f: nu este bunä
    altceva nu poate sä fie

    dacä vreti facem un test mai pe searä
    Sau folositi CCcam 2.0.8

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Sau folositi CCcam 2.0.8
    ce-i cu 2.0.8 ?
    ce buguri exacte are ?
    eu nu am avut probleme panä acum si face si AU la max
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ce-i cu 2.0.8 ?
    ce buguri exacte are ?
    eu nu am avut probleme panä acum si face si AU la max
    Cei ce utilizeaza carduri NDS au probleme legate de AU in momentul utilizarii EMU:CCcam 2.0.8(Dolce/ Total TV... nu stiu SkyIT )

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rulez acum ccCam 2.0.5 si tot nu se conecteaza nimeni... Acum cateva saptamani era totul ok si pe urma nimic, pauza.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am avut ceva probleme cu 2.0.8 si am trecut pe 2.0.7 si pt moment este OK



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    obywans ai pm cu datele de conectare pentru teste.

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @epox

    sant curios dacä merge linia ta cand ajung acasä
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    @epox

    sant curios dacä merge linia ta cand ajung acasä
    Mi-am permis sa testez pe serverul freeBSD rezultatele sunt urmatoarele:

    57313 Ss 0:00.11 ./CCcam.x86
    57314 S 0:00.01 ./CCcam.x86
    57315 S 0:00.02 ./CCcam.x86
    57316 I 0:00.00 ./CCcam.x86
    57317 S 0:00.02 ./CCcam.x86
    57318 S 0:00.06 ./CCcam.x86
    49951 p1 Ss 0:00.04 /usr/local/bin/bash
    66935 p1 R+ 0:00.00 ps -gx

    Pe web interface la ccCAM e totul ok
    xx.xx.xx.xxx |00d 00:00:27|CCcam-s2s|2.0.5 |12bd2c6dc5d1c5a9| 139 | |Cine are linie de la mine trebuie doar sa schimbe ipul/hostnameul.

  12. #12
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EPOXNTH View Post
    rulez acum ccCam 2.0.5 si tot nu se conecteaza nimeni... Acum cateva saptamani era totul ok si pe urma nimic, pauza.
    Eu as face update la dyndns.

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aridan View Post
    Eu as face update la dyndns.
    si dacä are ip fix ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    si dacä are ip fix ?
    Mergea si nu mai posta. Mai incearca o data.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru problema mea exista vreo rezolvare?
    Incet incet..... toate serverele se coloreaza in rosu (se inchid) pentru mine.
    Daca e dispus cineva dupa-masa sa facem ceva teste ?

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top