Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default " is not an integer value (eroare la Dream Up)

    Am un Dreambox 500 +, pe care mi l-am cumpărat în urmă cu o săptămână.
    Astăzi am dorit să pun altă imagine pe el. Am făcut pas cu pas tot ce trebuia să fac cu Dream Up, însă când îl bag în priză îmi apare eroarea din titlul topicului.

    Pe Google nu am găsit mare lucru despre problema asta. Aveţi vreo idee unde e problema?

    Mulţumesc anticipat!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra si cu I.E. sau firefox cu I.P 192.168.xxx.xxx pe dm500+. Sa conectezi dreamul la router stii ?
    Ai ales un image pentru dm500+? sper.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun. Am intrat în Enigma Web Interface. Trebuie să fac ceva pe acolo?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai conect in dream up.
    Deschizi fire fox si bati doar Ip dreamului.
    Si flash image in dreamup.
    Foloseste acest dreamup:v.1.3.2.1 (500/500plus/600/56x0/70xx/7025plus)
    Download aici:http://www.rdi-dreambox.com/showfiles.php/7/1/10/500/+/

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult de ajutor!

    Am instalat Gemini 4.3 pe care l-am luat de aici: http://www.rdi-dreambox.com/download...162011.nfi.zip

    Se comportă bine la prima vedere, doar că la baza imaginii de fundal, sub sigla The GP, scrie „loading enigma...”. Nu e nicio problemă?

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *Victor* View Post
    Mersi mult de ajutor!

    Am instalat Gemini 4.3 „loading enigma...”. Nu e nicio problemă?
    Funtioneaza nu? Atunci nu e nici o problema.
    Ai acces la blue panel? Clonele cu GP4.30 nu au. Verifica sa sti ce ai.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Funtioneaza nu?
    Da.

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Atunci nu e nici o problema.
    Bun. Deşi e cam deranjant, dar mă voi obişnui...

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Ai acces la blue panel?
    Da.
    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Clonele cu GP4.30 nu au. Verifica sa sti ce ai.
    Ştiam deja ce am. Nu obişnuiesc să iau ţepe şi mă informez temeinic înainte de a cere ajutor.

    Mulţumesc mult încă o dată!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu instala imaginea "flash erase" ca nu-i buna !
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top