Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default sonor dereglat DM 500+!

    A mai avut cineva o asemenea problema ? ..cateodata din senin incepe sa se auda in slowmotion asa parca ar trage banda . dau restart dupa care e totul ok iar !
    Daca are cineva vreo idee ...va rog sa postati aici .

    PS : am GP gbox+mgcamd ! problema se manifesta pe toate programele indiferent daca FTA sau codate .

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa nu ai cablurile dereglate pe la mufe
    Gigel


  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa bagi iar imaginea pe serial.Incearca eventual si cu alta imagine.



  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e corupt ramul.
    am avut 3 dm500 originale cu aceasta problema.
    e o problema de fabricatzie.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intilnit aceasi problema pe un DM600.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Tulcea
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    A mai avut cineva o asemenea problema ? ..cateodata din senin incepe sa se auda in slowmotion asa parca ar trage banda . dau restart dupa care e totul ok iar !
    Daca are cineva vreo idee ...va rog sa postati aici .

    PS : am GP gbox+mgcamd ! problema se manifesta pe toate programele indiferent daca FTA sau codate .
    De cand ai DM+-ul? Si dupa cat timp de la functionare se intampla?
    Nihil Sine Deo!
    Ubi bene, ibi patria.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danix71 View Post
    De cand ai DM+-ul? Si dupa cat timp de la functionare se intampla?
    Nu de mult maxim o luna jumate . primele sesizari au fost de la nevasta acum 2 saptamani cand mi-am luat si dracii de riguare
    dupa acea a luat o pauza acum vad ca iar face figuri .

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default sonor dereglat DM 500+!

    Si eu am avut aceasi problema are tunerul defect asa facea al meu http://www.youtube.com/watch?v=R5Rn-isAlYw

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Tulcea
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pare intr-adevar ceva hardware...Face asa si la alte imagini presupun...
    Nihil Sine Deo!
    Ubi bene, ibi patria.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top