Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge cartela de Digital+ in alt receiver decat cel oficial?

    Daca am o cartela oficiala de Digital+ am vreo sansa sa o folosesc in Dreambox sau in orice alt receiver cu CI ?
    Am posibilitatea sa imi procur o asemenea cartela si vreau sa stiu .

    Toate cele bune!
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  2. #2
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default !!

    ..

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Merge cartela de Digital+ in alt receiver decat cel ofic

    Quote Originally Posted by serpiko
    Daca am o cartela oficiala de Digital+ am vreo sansa sa o folosesc in Dreambox sau in orice alt receiver cu CI ?
    Am posibilitatea sa imi procur o asemenea cartela si vreau sa stiu .

    Toate cele bune!

    daca este cardul de astra nagra&seca merge!daca este cardul de hispasat nagra2 nu merge
    350 kg de scule!

  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ce decoder stie seca3 armaghedon?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    si ce decoder stie seca3 armaghedon?
    merge pe dream fara probleme. Banuiesc ca ar trebui sa mearga si in CAM Seca, pe dream merge cu versiuni mai vechi de cardserver.

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    Quote Originally Posted by rusudaniion
    si ce decoder stie seca3 armaghedon?
    merge pe dream fara probleme. Banuiesc ca ar trebui sa mearga si in CAM Seca, pe dream merge cu versiuni mai vechi de cardserver.
    am inteles ca merge pe dreambox dar mi se pare ca merge doar pe 1.07 de la aston si nu pe orice decoder sau cam multicodifica.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default D+

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    daca este cardul de astra nagra&seca merge!daca este cardul de hispasat nagra2 nu merge
    Mai multe amanunte , maistre ? Vreau sa fac un abo la ei si sa stiu daca ma bag sau nu !

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mychael86 View Post
    Mai multe amanunte , maistre ? Vreau sa fac un abo la ei si sa stiu daca ma bag sau nu !
    Tu nu vezi ca postul ala e din 2005 adica cam de 5 ani. De atunci multe sau schimbat...
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru faptul ca mi-ai zis ca e postul din 2005 ! Daca are cineva info despre sistemul actual de la D+ , rog un help !

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mychael86 View Post
    Multumesc pentru faptul ca mi-ai zis ca e postul din 2005 ! Daca are cineva info despre sistemul actual de la D+ , rog un help !
    Daca poti face rost de card de d+ 19,2 seca e ok,merge pe dm cu cccam direct.(cartela de culoare gri),daca e de niagara3(culoare alba,hispasat 30w sau 19,2 est)atunci treaba se complica, fara datele din receptor nu poti sa imperechezi cardul.Cel putin asta stiu eu pana in prezent.
    bafta,

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul de seca functioneaza in cccam direct ,la nagra tre sa extragi ...din receptor .
    Dreambox_82

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 24th October 2006, 01:45
  2. Pe ce receptor merge cartela FOCUS?
    By joliyyy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 12th September 2006, 08:53
  3. Cartela MAX nu mai merge !
    By dancioch in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 13th March 2006, 15:44
  4. cartela MAX + CAM matrix ...........merge super
    By sirius in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 20th July 2005, 14:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top