Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor de la specialist KATHY-doar led rosu

    Am vrut sa instalez imaginea noua PKT si am scos cred stickul inainte de termen cand scria end iar acum nu mai porneste se aprinde ledul rosu si nimic.am incercat cu Hyperterminal dar nici un raspuns

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by patrat View Post
    Am vrut sa instalez imaginea noua PKT si am scos cred stickul inainte de termen cand scria end iar acum nu mai porneste se aprinde ledul rosu si nimic.am incercat cu Hyperterminal dar nici un raspuns

    Incearca cu kathiup si pune Notfallimage 1.03 cu 6 fisiere , daca nu merge din prima dai flash de mai multe ori, dar daca totusi nu merge dupa ce flashezi o data nu te deconectezi si dai flash a-II-A oara...trebuie sa mearga pana la urma...banuiesc ca nu mai buteaza de pe stick....Zilele trecute am patit la fel...dar totusi nu mi-a instalat imaginea complet, totusi a bootat de pe stick...mi-a aparut pe displayul lui wilkomen...dupa care pui update 1.04 original de la kathrein de pe site...Succes !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Incearca cu kathiup si pune Notfallimage 1.03 cu 6 fisiere , daca nu merge din prima dai flash de mai multe ori, dar daca totusi nu merge dupa ce flashezi o data nu te deconectezi si dai flash a-II-A oara...trebuie sa mearga pana la urma...banuiesc ca nu mai buteaza de pe stick....Zilele trecute am patit la fel...dar totusi nu mi-a instalat imaginea complet, totusi a bootat de pe stick...mi-a aparut pe displayul lui wilkomen...dupa care pui update 1.04 original de la kathrein de pe site...Succes !
    Am pățit și eu la fel trebuie reinstalată imaginea și va perge, nu intra în panică, dacă ai un led funcțional înseamnă că mai este printre noi Kathy!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Incearca cu kathiup si pune Notfallimage 1.03 cu 6 fisiere , daca nu merge din prima dai flash de mai multe ori, dar daca totusi nu merge dupa ce flashezi o data nu te deconectezi si dai flash a-II-A oara...trebuie sa mearga pana la urma...banuiesc ca nu mai buteaza de pe stick....Zilele trecute am patit la fel...dar totusi nu mi-a instalat imaginea complet, totusi a bootat de pe stick...mi-a aparut pe displayul lui wilkomen...dupa care pui update 1.04 original de la kathrein de pe site...Succes !
    am dat flash de cateva ori si inca nimic.la mine sa stricat cand am vrut sa pun in flash imaginea pkt1.05 peste aaf1.04a.kathiup pare ca incarca imag notfall dar la sfarsit nicio schimbare,raman tot cu led rosu doar.mai incerc.multumesc de incurajare

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incarca cu KathyUp doar kernel-ul ! dupa care ar trebui sa-ti vada USB-ul !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by patrat View Post
    am dat flash de cateva ori si inca nimic.la mine sa stricat cand am vrut sa pun in flash imaginea pkt1.05 peste aaf1.04a.kathiup pare ca incarca imag notfall dar la sfarsit nicio schimbare,raman tot cu led rosu doar.mai incerc.multumesc de incurajare

    Deci trebuie sa instalezi imaginea asta fw 1.03 first si apoi faci update cu 1.04 de la kathrein de pe site . Iata link-ul daca nu merge te inegistrezi :

    http://www.aaf-board.com/wbb2/thread.php?threadid=4469

    dai jos :kathrein_ufs910_103.part1.rar si part2 ...o pui pe cea cu 6 fisiere

    La mine dupa ce mi-a spus ca s-a instalat ( imi afisa willkomen ) de fapt nu boota dar putea boota de pe stick...si ce am facut am pus notfall 1.03 pe stick si a luat-o ...apoi am facut update de pe site-ul katrein...Succes !

    Mie imi venea sa-l arunc pe geam....stiu prin ce treci....Apropo cu Kathi-up nu cu Hyperterminal

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by patrat View Post
    am dat flash de cateva ori si inca nimic.la mine sa stricat cand am vrut sa pun in flash imaginea pkt1.05 peste aaf1.04a.kathiup pare ca incarca imag notfall dar la sfarsit nicio schimbare,raman tot cu led rosu doar.mai incerc.multumesc de incurajare

    Deci trebuie sa instalezi imaginea asta fw 1.03 first si apoi faci update cu 1.04 de la kathrein de pe site . Iata link-ul daca nu merge te inegistrezi :

    http://www.aaf-board.com/wbb2/thread.php?threadid=4469

    dai jos :kathrein_ufs910_103.part1.rar si part2 ...o pui pe cea cu 6 fisiere

    La mine dupa ce mi-a spus ca s-a instalat ( imi afisa willkomen ) de fapt nu boota dar putea boota de pe stick...si ce am facut am pus notfall 1.03 pe stick si a luat-o ...apoi am facut update de pe site-ul katrein...Succes !

    Mie imi venea sa-l arunc pe geam....stiu prin ce treci....Apropo cu Kathi-up nu cu Hyperterminal

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imaginile complete

    http://rapidshare.com/files/94019843...image_1-03.zip
    http://rapidshare.com/files/11254207...image_1-04.rar
    http://rapidshare.com/files/11254021...in105_full.zip

    de preferat sa le instalati din aproape in aproape, de exemplu daca aveti aaf1.3a instalati full 1.03, apoi 1.04 si in final 1.05

    daca ati ajuns la 1.05 original puteti instala pkt105a sau aaf105+ba
    Dreambox 7000S, Kathrein UFS910sw, Skystar2
    1xTriax110, 1xTriax110+Moteck SG2100, 2xLNB Quattro Hirschmann 0,3db
    Dolce, Digi, restul in functie de key

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eol View Post
    imaginile complete

    http://rapidshare.com/files/94019843...image_1-03.zip
    http://rapidshare.com/files/11254207...image_1-04.rar
    http://rapidshare.com/files/11254021...in105_full.zip

    de preferat sa le instalati din aproape in aproape, de exemplu daca aveti aaf1.3a instalati full 1.03, apoi 1.04 si in final 1.05

    daca ati ajuns la 1.05 original puteti instala pkt105a sau aaf105+ba

    Eu am pe Kathi pus fw1.04 originala +ba si pe stick aaf 1.4 Eu trebuie sa procedez asa:
    1.Instalez pe kathi Notfallimage 1.04 ca sa fac curat, apoi 1.05 full care nu are modificat decat fisierul app ....OK ACUM AM LA CURAT PE KATHI 1.05

    2.Intrebarea este cum Instalez pe stick AAF 1.5 pe stick ? Pt. ca pana acum puneam BA pe kati si aaf 1.4 pe stick...

    3. Merge pe aaf 1.5 instalat diseqc ?

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default tot doar led rosu

    am tot incercat cu kathiup si nimic.in partea de log nu-mi scrie nimic doar daca nu schimb ip imi apare no free ip in range,in rest cand il pornesc nu apare nimic in log doar in dreapta dupa un timp apare WARRNING,.....dau SetEnv pare ca se incarca ceva,adica se plimba cursorul verde,dar la sfarsit cand dau Flash pare numai ca se incarca imag pentru ca nu se intampla nimic ramane tot led rosu doar.ce o fi oare?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by patrat View Post
    am tot incercat cu kathiup si nimic.in partea de log nu-mi scrie nimic doar daca nu schimb ip imi apare no free ip in range,in rest cand il pornesc nu apare nimic in log doar in dreapta dupa un timp apare WARRNING,.....dau SetEnv pare ca se incarca ceva,adica se plimba cursorul verde,dar la sfarsit cand dau Flash pare numai ca se incarca imag pentru ca nu se intampla nimic ramane tot led rosu doar.ce o fi oare?
    Fi atent :
    1 Te conectezi cu null-modem si cablu de internet, ai grija sa dai aceeasi clasa de Ip-uri, daca pui Notfallimage1.03 cu 6 fisiere are ip= 192.168.1.100
    2 Imaginea o gasesti in linck-ul lui eol : http://rapidshare.com/files/94019843...image_1-03.zip

    Pornesti Katiup si dai conect apoi pornesti kathi din spate Power on , Apoi incarci imaginea dezarhivata intr-un folder , dupa care : Flash
    3 Vezi daca Booteaza sau macar daca iti apare Kathrein ufs910 si willkomen atunci inseamna ca vede stick-ul si poti sa-i dai imaginea completa de pe stick ...restul este simplu sa pui 1.04, etc

    4.In caz ca nu vrea , caind ajungi la sfarsitul flashului , fara sa faci nimic altceva mai dai inca o data flash si se reia tot protocolul
    5. Daca nu reusesti hai da-mi un PM cu id de Mess
    6. Bafta !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by patrat View Post
    am tot incercat cu kathiup si nimic.in partea de log nu-mi scrie nimic doar daca nu schimb ip imi apare no free ip in range,in rest cand il pornesc nu apare nimic in log doar in dreapta dupa un timp apare WARRNING,.....dau SetEnv pare ca se incarca ceva,adica se plimba cursorul verde,dar la sfarsit cand dau Flash pare numai ca se incarca imag pentru ca nu se intampla nimic ramane tot led rosu doar.ce o fi oare?
    Fi atent :
    1 Te conectezi cu null-modem si cablu de internet, ai grija sa dai aceeasi clasa de Ip-uri, daca pui Notfallimage1.03 cu 6 fisiere are ip= 192.168.1.100
    2 Imaginea o gasesti in linck-ul lui eol : http://rapidshare.com/files/94019843...image_1-03.zip

    Pornesti Katiup si dai conect apoi pornesti kathi din spate Power on , Apoi incarci imaginea dezarhivata intr-un folder , dupa care : Flash
    3 Vezi daca Booteaza sau macar daca iti apare Kathrein ufs910 si willkomen atunci inseamna ca vede stick-ul si poti sa-i dai imaginea completa de pe stick ...restul este simplu sa pui 1.04, etc

    4.In caz ca nu vrea , caind ajungi la sfarsitul flashului , fara sa faci nimic altceva mai dai inca o data flash si se reia tot protocolul
    5. Daca nu reusesti hai da-mi un PM cu id de Mess
    6. Bafta !

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Fi atent :
    1 Te conectezi cu null-modem si cablu de internet, ai grija sa dai aceeasi clasa de Ip-uri, daca pui Notfallimage1.03 cu 6 fisiere are ip= 192.168.1.100
    2 Imaginea o gasesti in linck-ul lui eol : http://rapidshare.com/files/94019843...image_1-03.zip

    Pornesti Katiup si dai conect apoi pornesti kathi din spate Power on , Apoi incarci imaginea dezarhivata intr-un folder , dupa care : Flash
    3 Vezi daca Booteaza sau macar daca iti apare Kathrein ufs910 si willkomen atunci inseamna ca vede stick-ul si poti sa-i dai imaginea completa de pe stick ...restul este simplu sa pui 1.04, etc

    4.In caz ca nu vrea , caind ajungi la sfarsitul flashului , fara sa faci nimic altceva mai dai inca o data flash si se reia tot protocolul
    5. Daca nu reusesti hai da-mi un PM cu id de Mess
    6. Bafta !
    la punctul 4 sunt si am tot dat flash de vreo 10 ori si nimic ,nu apare nimic,pare mort,ai PM

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default dead kathy

    Am conectat serial si lan cu aceleasi cabluri ce le-am folosit la dream.Folosind kathiup se pare ca nu ma pot conecta la kathi adica reteaua lan nu se deschide iar cand dau connect la kathiup si pornesc kathi nu apare nimic de genul "Box attached and ready"ce inseamna ca nici serial nu se conecteaza.Am scris eu IP in domeniu pentru ca nu-l ia automat.Daca merg in continuare cu Load image apoi Flash pare ca incarca ,se plimba cursorul verde dar la urma nimic tot Led rosu care cei drept se stinge si el uneori cand dau Setenv .Ce poate fi?
    Ps : am incercat si cu alt calculator si tot la fel
    Am citit undeva ca ar fi doua posibilitati :sa se fi sters bootloaderul sau sa se fi stricat portul COM.Ce mai pot sa fac,pe langa sa_l arunc pe fereastra sau sa-l dau sa mi-l trimita la Kathrein in Germania ?
    Last edited by patrat; 6th May 2008 at 13:05.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa conectezi receptorul pe hiperterminal.Preferabil sa folosesti un calculator mai vechi gen PIII sau inceputul istoriei la P4 si pune aici ce afiseaza in hiperterminal la pornire.
    Problema nu cred ca e hardware ci soft.

    f11

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top