Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: ecosmart 791

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default ecosmart 791

    cu ce programe as putea rescrie softu pe un dsb-791 prin portul serial com1? ... am incercat sa fol. 24_ChEdit_8.4.exe si nu am reusit ... nu face link-ul.... tks!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    1 ai cablul null modem
    2.seteaza portul com 1 sau 2 depinde cum il vede
    3 ce comp folosesti, de unde ei softul , uite si un link utill
    http://szunyog.atw.hu/?path=./echolite&order=modt_d
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica la menu + 7777 ca optiunea Cardsharing sa fie inactiva , altfel receptorul nu poate comunica cu PC-ul. Vezi sectiunea Receptoare / Echolite .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by val View Post
    Verifica la menu + 7777 ca optiunea Cardsharing sa fie inactiva , altfel receptorul nu poate comunica cu PC-ul. Vezi sectiunea Receptoare / Echolite .

    pe helas sat echosmartul decodeaza ceva?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Post convertire la dolce

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    deci trebuie sa ai instalat softul 3.21 si intri in meniu+9231
    type nds
    number 1
    baud rate 19200
    emm enable pornit
    standby emm enable pornit
    set box id (unde faci in felul urmator iei ultimile cifre ame recului de la dolce cel care il ai in contract nu cel care apare pe spatele recului deschizi calculatorul conpului si introduci cele zece cifre care apar in contract fatra ultima cifra apesi apoi hex si va apare 7 cifre ) unde introduci prima cifra 0x xx xx xx x=cifrele si literele care au aparut dupa recalculare

    acest mesaj este propritatea unui maestru de pe acest forum horat.. testat de mine cu succes!
    imi poate converti careva sa imi mearga ecosmartul cu dolce?

  6. #6
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by helassat View Post
    imi poate converti careva sa imi mearga ecosmartul cu dolce?


    dolce merge doar daca ai card DOLCE

    daca nu nu merge
    parca tot pe acolo este Nova
    in !rdeto 2 deci daca faci rost de key active le pui in softcam.key (in notepad) salvezi si le pui cu RS232 null modem

    PS: nu ai reusit probabil cu softul pt ca nu ai folosit ultimul Chedit 8.8
    tu ai folosit 8.4
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top