Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar 2 TV PCI Software 4.4.3 (Beta Version)

    List of bugfixes

    Solved issue with missing EPG data in DVBViewer TE
    Solved issue with remote control selection in DVBViewer TE
    Solved issue with PVR function
    Solved issue with software installer in combination with Windows XP SP3, Windows Vista SP1

    Download

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A testat cineva versiunea asta de drivere? Se intelege acum bine cu sp3?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trid_ovi View Post
    A testat cineva versiunea asta de drivere? Se intelege acum bine cu sp3?
    Functioneaza ok....testat si cu pluginul diseqc 1.2 by MiBi..si misca montura HH perfect
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine altdvb merge bine pe cand progdvb nici nu vrea sa auda de driverul asta .... refuza sa porneasca placa...

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un LNB pe 19.2E si unul pe 1V. Cu 4.4.0 se comuta intre LNB-uri foarte greu, incat am renuntat. Cu noul driver AltDVb si DVBViewer Pro 3.9 merg perfect. Alta viata!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum qi reusit sa-l faci sa mearga..?

    "Functioneaza ok....testat si cu pluginul diseqc 1.2 by MiBi..si misca montura HH perfect"

    la mine nu vrea sa mearga pe winxppro sp3 final+ 4.4.3 driver+ skystar2 2.6B nu misca motorul numai aiurea, cred ca trec pe sp2 acolo mergea cu 4.4.0

    stie civa ce problema poate sa fie

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ban2ani View Post
    La mine altdvb merge bine pe cand progdvb nici nu vrea sa auda de driverul asta .... refuza sa porneasca placa...
    Incearca versiuni mai noi sau cel mai nou de progdvb
    Succes !
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A aparut versiunea finala a driverului 4.4.3

    http://www.technisat.com/index3eee.h...produktID=1281

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    localhost
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am versiuna 4.4.1 de la ss2 cu noul progdvb si merge perfect (disq ok), a incercat cineva noul driver cu noul progdvb, cum merge?
    Last edited by vladtable; 12th June 2008 at 00:19.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy alt-dvb

    Am instalat cel mai nou driver de la technisat (adica 4.4.3 final), si pe altdvb pe unele transpondere nu am semnal. Cu antenna si cu LNB totul e ok, fiindca cu cea mai nou versiune de la progdvb imi functioneza perfect, + inca am una mai veche instalata, si nici cu ala nu am probleme, insa cu altdvb habar nu am de ce, dar cum am scris nu am semnal pe unele tp-e. Momentan stau pe astra 19.2, + xp am SP3. +ss2

    Mentionez ca, cu drivelul 4.4.3 beta mi-a functionat perfect.

    Oare eu am gresit ceva cand am instalat? nu stiu.

    Pt orice ajutor, mii de multumirii
    Last edited by robin1983; 12th June 2008 at 14:15.
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    localhost
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robin1983 View Post
    ...

    Mentionez ca, cu drivelul 4.4.3 beta mi-a functionat perfect.

    ...
    Multumesc pentru informatie

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    alexandria
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat cel mai nou driver de la technisat (adica 4.4.3 final), si pe dvbdream_v14i, nu ia toate transponderele, an special digi tv.
    Mentionez cu, drivelul 4.4.3 beta mi-a functionat perfect.
    care sa fie pr,ar trebui sa apara alta versiune de dvb dream.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top