Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Boldur, TM
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Asteptand update la HSS-1120NA

    Am citit pe forum despre solutiile pentru NOTE 10 la HSS-1160, dar nu m-a interesat prea mult. Totusi, am zis sa incerc si pe al meu HSS-1120 dintre primele, dar n-am mai tinut minte procedura cu apasatul butoanelor. Din prost-noroc am descoperit urmatoarele:
    OPERATIUNILE SE FAC CU RECEIVERUL OPRIT DE PE TELECOMANDA SAU DE LA BUTONUL POWER (NU SWITCHUL DIN SPATE!)
    - tinand apasat P+ si P-, apasand si eliberand MENU, asteptati putin si apare SOFTWARE UPDATE (care normal, nu merge).
    - tinand apasat P+ si P-, apasand si tinand apasat MENU, eliberand P-, apare meniul DIAGNOSTIC (la mine V.0.50) cu cateva optiuni care se selecteaza cu tastele de deplasare de pe telecomanda si apasand OK pentru a le selecta. Cea mai utila optiune ar fi PASSWORD care cred ca arata parola setata (nu m-am chinuit sa schimb 0000 ca sa vad).
    Exista si o optiune NVRAM Clear pe care n-am avut curaj s-o incerc (s-ar putea sa stearga software-ul si cum nu exista un download pentru 1120 se ramane cu o cutie goala).

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default soft

    poti fi mai clar cum apare : meniul DIAGNOSTIC ?


    sirius

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: soft

    Quote Originally Posted by sirius
    poti fi mai clar cum apare : meniul DIAGNOSTIC ?


    sirius

    nici eu nu am reusit cu meniul diagnostic.....cu cel de upgrade da!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tara de Foc
    Posts
    678
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @NLC

    Te poti duce la o unitate de vanzare apropiata, acolo iti fac ei update de soft.

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sfetnic
    @NLC

    Te poti duce la o unitate de vanzare apropiata, acolo iti fac ei update de soft.
    Trebuie sa ai ceva note 10, 20, etc sa-ti faca update? Sau fac la oricine merge cu receptorul si vrea update?

  6. #6
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa descarc noul soft la 1120 cum a scris @NLC, dar n-am reusit, nici ala diagnostic n-a aparut.
    Defapt ce trebe sa fac sa am noul soft pe vechea conserva
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by A Viszkis
    Am incercat sa descarc noul soft la 1120 cum a scris @NLC, dar n-am reusit, nici ala diagnostic n-a aparut.
    Defapt ce trebe sa fac sa am noul soft pe vechea conserva

    Prin modalitatea descrisa de @NLC doar initializezi procedura de upgrade software pt 1120....dar nu ai ca sa downloadezi pt ca nu exista soft nou via satelit pt 1120
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Boldur, TM
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau sa clarific unele neintelegeri:
    - in primul rand sa nu va asteptati ca sunt un expert, asa cum am mai scris am nimerit din greseala peste combinatiile de butoane;
    - dupa cum ati mai citit pe forum, nu exista un update pe satelit pentru 1120, deci nu aveti cum sa face update, doar ca aveti o alta alternativa la meniul SOTWARE UPDATE.
    - receiverul meu are softul 1.09a din 26.11.2004 (prima serie de receivere DigiTV comercializate, serie SOR04120XXXX)
    - pentru a intra in meniul DIAGNOSTIC cred ca am descris foarte clar procedura, dar am omis sa precizez ca se apasa butoanele cu receiverul oprit (dar nu de la switchul din spate!), apasati si tineti apasat P+, apasati si tineti apasat P-, apasati si tineti apasat MENU => P+; P- ; MENU toate trei apasate concomitent; eliberati P- si apoi celelate.
    Meniul care imi apare este:
    Code:
    +-------------------------------------+
    |          Diagnostic - V.0.50        |<-Informatii
    +-------------------------------------+
    |    HSS-1120NA   |     11/26/2004    |
    +-------------------------------------+
    |    HW 1.00.a    |     SW 1.09a      |
    +-----------+------------+------------+
    |LNB OFF    |FP 7-Segment|FPLed       |<- De aici in jos
    +-----------+------------+------------+   optiuni selectabile cu tastele de
    |Hor(18V)   |            |RF:SAT      |   deplasare de pe telecomanda
    +-----------+------------+------------+   OK pentru modificare
    |0/22kHz:0  |            |            |
    +-----------+------------+------------+
    |DiSEqC #1  |            |RF Ch:3     |
    +-----------+------------+------------+
    |           |            |ColorBar    |
    +-----------+------------+------------+
    |           |AudioBeep   |LiveSignal  |
    +-----------+------------+------------+
    |           |            |Password    |
    +-----------+------------+------------+
    |           |            |NVRAMClear  |
    +-----------+------------+------------+
    Sper sa aveti noroc si sa postati daca aceasta chestie este specifica doar la anumite serii sau versiuni de soft.

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probat de mine si pe 1160.

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    probat de mine si pe 1160.
    merge
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Quote Originally Posted by rusudaniion
    probat de mine si pe 1160.
    merge
    merge e un fel de test pt decoder display si alte alea.
    cea mai importanta functie e aceea de a iti arata codul de protectie in cazul in care l-ai uitat.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default menu

    SUPER MENU .
    FELICITARI PENTRU CEL CERE LE-A GASIT

    SUPER

    POATE GASESTE CINEVA MENIUL CARE NU SPUNE BK-ul

    SUCCES

    SIRIUS

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default MENU

    MENIUL DIAGNOSTIC APARE MAI REPEDE DACA APASATI

    SIMULTAN ...........DOAR PE MENU+P+ CU DECO OPRIT IN STANDE-BY


    SIRIUS

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu

    Merge !
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inca ceva

    pot sa dai linistit NVRAMClear ca nu face nimic eu am incercat
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HSS-1120NA
    By vodoru in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 15th September 2006, 18:38
  2. PIN @1120NA
    By Inox in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 1st August 2006, 04:25
  3. Help HSS - 1120NA + Comutator DiseqC 2x1
    By mm7163 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 20th November 2005, 20:47
  4. Soft pentru HSS 1120NA
    By barnes in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 21st August 2005, 11:24
  5. Primele defecte de la HYUNDAI HSS – 1120NA
    By adipopa in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 140
    Last Post: 21st March 2005, 21:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top