Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Un mic ajutor,va rog

    Am inceput in alta parte cu niste nelamuriri si m-am gandit ca aici ar fi locul potrivit pentru ajutor.Despre ce este vorba:nu reusesc sa receptionez niste feed-uri care transmit Snooker,de aici a pornit problema mea :
    La Proba semnal Eutelsat W3A 7E de la RDI Romana postarea #9,daca vreti sa revedeti,am incercat sa copiez si n-am reusit.

    Intre timp am gasit cum s-ar putea introduce manual PID-urile,dar dupa ce le introduc exact ca la ProgDVB sau AltDVB si dau sa salveze,canci,nu se intampla nimica,nici daca pun sa citeasca NIT-urile,la fel nu se intampla nimica.Primesc aces mesaj :



    Acuma poblema e ca ma pot uita linistit pe PC cu SS2,dar ramane provocarea sa aflu cum se pot introducu datele necesare,asta as dori sa ma ajutati.Poate oi avea vreodata nevoie sa fac si asa ceva.Cu multumiri,Mayerling.
    Last edited by Mayerling; 30th April 2008 at 21:48.
    .

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta cauti ? :

    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene2/sheff.jpg[/IMG]

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Asta cauti ? :
    Da dar pe 28,4 E,pe SS2 merg perfect si pe DM nu.
    .

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nu sunt aceleasi feeduti? Te uiti pe 7E .

    Da-mi frecventele de pe 28.2 .

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Pai nu sunt aceleasi feeduti? Te uiti pe 7E .

    Da-mi frecventele de pe 28.2 .
    12.441 V 27.500
    Pe SS2 merg fara probleme,nu merg pe DM 500.Apar la info cu :

    Plin de None-uri.Daca bag manual PID-urile nu mi le primeste.Problema e ca prefer pe SS2 sa le vad cu PIP pot alege la ce ma uit.Dar pentru viitor as vrea sa stiu cum pot baga manual PID-urile.Multumesc.
    .

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai facut o greseala . Te las sa o descoperi

    Merge cu PID-uri nu aia e problema , doar ca pe frecventa ta nu este nici un meci de snooker . Sunt doar 5 posturi cu ID-ul 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 si acesta ultimul :
    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene2/piduri.jpg[/IMG]
    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene2/piduri2.jpg[/IMG]

    Rezultatul :

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene2/stream6.jpg[/img]

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Ai facut o greseala . Te las sa o descoperi

    Merge cu PID-uri nu aia e problema , doar ca pe frecventa ta nu este nici un meci de snooker . Sunt doar 5 posturi cu ID-ul 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 si acesta ultimul :
    Da acum e numai ultimul cu transmisiune.
    Hm,am sa incerc,la mine era bifat no DVb si hold name.
    Asta sa fie ?.Incerc si daca nu reusesc mai revin.
    .

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu aia e greseala

    Mai uita-te peste poze

    Asa m-am pacalit si eu la inceputuri , nu mergea nici un PID

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Nu aia e greseala

    Mai uita-te peste poze

    Asa m-am pacalit si eu la inceputuri , nu mergea nici un PID

    ai mai facut si tu cite o rocada(Vezi ca BBCi 6 are SID=6685) in rest gaseti toate datele pe KingOfSat si FlySat(TID/ NID/ SID...bla bla)

    Apropo, @KB, nu poti face un scan la 28*E, cu un rec. pe baza de E1, si sa le pui sus undeva?

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am luat PID-urile de la SatcoDX .

    First zipper , daca te-ai fi uitat aici , ai fi vazut ca m-am oferit deja

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Eu am luat PID-urile de la SatcoDX .

    First zipper , daca te-ai fi uitat aici , ai fi vazut ca m-am oferit deja
    Si pe LyngSat tot 06886 il da.
    problema e alta,bag tot ce trebuie (si cu 06886 si cu 06885 indiferent),dau pe test values si se vede (pot baga si printurile daca trebuie ),asa,revin si dau salveaza si-mi apare asa :

    Si indiferent daca confirm cu Da sau cu Nu (incercat ambele variante) nu-mi memoreaza (salveaza) aceste modificari.
    Ce mai trebuie facut ?
    .

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Butonul verde ... la fel ca la Premiere direkt, Premiere Sport portal sau Premiere Erotik!

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Si pe LyngSat tot 06886 il da.
    problema e alta,bag tot ce trebuie (si cu 06886 si cu 06885 indiferent),dau pe test values si se vede (pot baga si printurile daca trebuie ),asa,revin si dau salveaza si-mi apare asa :

    Si indiferent daca confirm cu Da sau cu Nu (incercat ambele variante) nu-mi memoreaza (salveaza) aceste modificari.
    Ce mai trebuie facut ?

    Iui,iui,iui si iaca iaca,am si p...a am si vaca.....
    Mai departe nu mai zic,am sa bag la bancuri,pentru care nu stie strigatura asta.
    Am reusiiiiiittttt.
    Pana incep semifinalele sper sa le fac pe toate 6 cum trebuie.Mii de multumiri.
    .

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nii ce frumos e.Manca'lar moshu.

    Deabia astept sa inceapa.Ca pe Alt DVB cu PIP-urile erau cam inghesuite,acum pe TV ma uit la unul si pe PC la celalalt.
    Faina treaba,am stiut unde sa cer ajutorul.Aici unde gasesc elita.Sper sa nu supere pe careva si aceasta titulatura.
    .

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Eu am luat PID-urile de la SatcoDX .

    First zipper , daca te-ai fi uitat aici , ai fi vazut ca m-am oferit deja
    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    ...Si indiferent daca confirm cu Da sau cu Nu (incercat ambele variante) nu-mi memoreaza (salveaza) aceste modificari.
    Ce mai trebuie facut ?
    @KB...ai dreptate nu am fost atent...am sa fac "compare loaded services" in settings-urile de azi...

    @Mayerling: daca poti sa mai astepti(1-3 ore) settings-urile care le voi posta sau sa faci tu singur introducerea datelor cu DreamBox Editor 2.02.00...atentie la nameservice de la Tranponder Data! Eventual da un "set keep flag on" pe serviciile respective

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top