Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes

    Default Nemesis 4.0 pentru clona DM500S

    A testat cineva Nemesis 4.0 pentru clona DM500S ?
    Adica e sigur (sa nu faca probleme ca gemini 4.3.1) ?
    Tine mine subtitles la schimbarea de canale ?
    Last edited by softy2k; 30th April 2008 at 21:19.

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune PLi de aici: http://www.pli-images.org/downloads.php?download_id=35
    Nu o sa ai probleme si in plus tine minte setarile pentru subtitrari fara probleme!

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    nabilo nu iti place?...pli are skinuri urate

    uite ce am gasit pe forumul lor...

    I have installed IOLITE 2008 latest version on both originals and cloned DM 500S.
    I have found a strange difference between the two while running IOLITE 2008.

    When you power off and power on the IOLITE 2008 on original you see the IOLITE 2008 loading screen and after the boot process the loading sceen goes away and you see a channel.
    But when you power off and power on the IOLITE 20008 on a clone the IOLITE 2008 loading screen stays there forever, although the boot process has completed.
    You have to press the TV key on order to go and choose a channel.



    The same was verified with the DM600PVR also (the same process on original and clone).


    Has anyone else seen that I wonder why this is happening

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am PLi de la inceput si nu-mi face problema de care zice everst.
    Ce ma deranjeaza la PLi :
    - foarte mic spatiul disponibil (nu pot instala , testa prea multe add-onuri)
    - skin-urile lasa mult de dorit (multe din ele nici nu le pot testa , deoarece nu mai este loc in /var)
    - memoreaza subtitrarea , dar dupa 1-2 zile trebuie sa-i dau restart deoarece nu mai afiseaza subtitrarea , desi ramane setata.
    Am testat si PLi versiunea maxvar ...dar mi s-a blocat relativ repede testind niste skinuri.
    In rest nu am ce reprosa imaginii PLi , merge stabil.

    Momentan as vrea sa testez si alte imagini , poate gasesc si altceva interesant. De asta intrebam de alte imagini ...sigure

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default Nemesis si subtitrarile......

    am si eu o problema am descarcat de pe serverul lor (nemesis) direct de pe receiver si instalat gSub 0.91 am facut cele 2 modificari in gSub.cfg la cele 2 linii ("rom" si "rum" in loc de "swe") restart receiver si nimic, mai sant si alte setari cumva sau unde trebuie sa pun 755 fiindca uitandu-ma prin fisierele gSub am vazut 715 , 604 alte valori deci trebuie facute niste modificari, va multumesc anticipat.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    am si eu o problema am descarcat de pe serverul lor (nemesis) direct de pe receiver si instalat gSub 0.91 am facut cele 2 modificari in gSub.cfg la cele 2 linii ("rom" si "rum" in loc de "swe") restart receiver si nimic, mai sant si alte setari cumva sau unde trebuie sa pun 755 fiindca uitandu-ma prin fisierele gSub am vazut 715 , 604 alte valori deci trebuie facute niste modificari, va multumesc anticipat.
    la nemesis nu trebuie instalat gSub deoarece tine minte subtitrarile .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up salut

    nemesis functioneaza perfect si pe clona testat de mine si in share cu cccam si cu g-box si tine minte si subtitrarea,asa ca i-ti recomand cu incredere.

  8. #8
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu merg tot pe nemesis ...merge foarte bine...nu am avut probleme cu ea pana acum
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vreti sa fiti mai explicitii, in ce fel pot vedea eu subtitrarile daca nu am instalat gSub
    ex: sci-fi, universal sau alte programe care stiu ca exista subtitrare da nu se poate accesa din butonul "audio".

  10. #10
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe nemesis?...merg subtitrarile foarte bine ..de la butonul audio selectezi romana si dai ok
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat varianta de buton audio select romana si ok la sci-fi si universal = 0 (nimic)
    la tcm (turner classic movie) selectez ca mai sus si apoi intru in teletext si dau 1 pagina inapoi si imi apare subtitrarea deci nu mai exista si alta modalitate, a incercat cineva cu "asd" sau "drtic" functioneaza pe nemesis?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    am incercat varianta de buton audio select romana si ok la sci-fi si universal = 0 (nimic)
    la tcm (turner classic movie) selectez ca mai sus si apoi intru in teletext si dau 1 pagina inapoi si imi apare subtitrarea deci nu mai exista si alta modalitate, a incercat cineva cu "asd" sau "drtic" functioneaza pe nemesis?
    la mine este ok,ia incearca si pe alt satelit si la gemini uneori la universal nu functiona subtitrarea sigur asta e incearca pe gigi tv.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    am incercat varianta de buton audio select romana si ok la sci-fi si universal = 0 (nimic)
    la tcm (turner classic movie) selectez ca mai sus si apoi intru in teletext si dau 1 pagina inapoi si imi apare subtitrarea deci nu mai exista si alta modalitate, a incercat cineva cu "asd" sau "drtic" functioneaza pe nemesis?
    Prietene, pentru audio avem putine canale in limba romana(cartoon, jetix), dar subtitrate avem multe.Pt subtitrare trebuie sa cobori la subtitles si sa alegi romana si o sa-ti apara scrisul.

    Succes
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alegi varianta ultima < none> si apesi sageata dreapta ; altfel schimbi doar canalul de sunet .

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stau si ma intreb... GP 4.2.0 ce are? Sta in gat? La mine merge perfect pe clona. Ma feresc sa iau ceva de la serverullor si gata...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top