Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Dm500 + opticum 7100 cxe

    Salutare, va deranjez cu o intrebare.
    Am un dm 500 cu gbox 2.1b pe el si as vrea sa dau share din el la un opticum 7100 cxe cu placa de retea. Problema este ca opticum nu stie gbox, stie doar newcamd, mgcamd , cccam. Ce combinatie ar trebui sa fac in dream astfel incat sa pot face si receptorul opticum client al dreamului.
    Va multumesc pentru eventualele sfaturi.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bun sfat e sa renunti la receptoare amatoriale gen Opticum si sa iei un Dreambox .

  3. #3
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Cel mai bun sfat e sa renunti la receptoare amatoriale gen Opticum si sa iei un Dreambox .
    ...WoW Tare sfatul tau !. Are un DM deja..

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Cel mai bun sfat e sa renunti la receptoare amatoriale gen Opticum si sa iei un Dreambox .
    Hai sa explic mai in detaliu, camera A dreambox cu share gbox, net prin router, camera B opticum 7100 cxe legat si el la net (Am testat pe el un server newcand de pe net si decodeaza), eu vreau de fapt sa il fac client al dreamboxului, ce nu stiu eu sa fac este cum setez dm-ul astfel incat sa poata rula si cccam sau newcamd odata cu gbox si care sa preia cardurile din gbox, astfel incat sa pot lega opticum la acest server.
    Sper ca m-am facut inteles, merci

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    renunta la gbox si treci la cccam pe amandoua , gbox si cccam nu se prea inteleg .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vicalino View Post
    renunta la gbox si treci la cccam pe amandoua , gbox si cccam nu se prea inteleg .
    Am mai sapat netul si am gasit o posibila varianta gbox-cs2gbox credeti ca merita sa incerc?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top