Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default solutie limba romana pentru 12.co.a5 k100

    Am reusit sa traduc cu chd un soft de kaon 511(12.c1.a5) care mere ok,problema insa e ca nu are emu macar 192 sa vada chestiile interesante .daca se incarca un soft de at7000 12.c1.a5 cu emulator nou nu merege,e incompatibil.poate careva ,vreun expert sa ma ajute cu modificarea emulatorului lui 511 sau sa-mi sugereze vreun soft ce poate fi modificat astept raspunsuri pe pm sau mail.Multumesc

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Īn primul rānd vezi că există o secţiune specială pentru KAON. Dacă vrei răspunsuri, postează acolo.
    Īn al doilea rānd, nu te mai forţa cu meniurile īn limba romānă. E pierdere de vreme. Mai bine foloseşte ce e mai bun şi īţi deschide cāt mai multe canale. Nu te īncălzeşte cu nimic faptul că ai limba romānă pe OSD. Ca să-ţi ia acel soft de care zici foloseşte KUP engineered patched şi apasă pe tasta SPACE. Apoi foloseşte procedura obişnuită.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu Ma Las Pana Nu Am Sub. In Ro

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Īn primul rānd vezi că există o secţiune specială pentru KAON. Dacă vrei răspunsuri, postează acolo.
    Īn al doilea rānd, nu te mai forţa cu meniurile īn limba romānă. E pierdere de vreme. Mai bine foloseşte ce e mai bun şi īţi deschide cāt mai multe canale. Nu te īncălzeşte cu nimic faptul că ai limba romānă pe OSD. Ca să-ţi ia acel soft de care zici foloseşte KUP engineered patched şi apasă pe tasta SPACE. Apoi foloseşte procedura obişnuită.
    SCUZE PT CA NU AM POSTAT UNDE TREBUIE.INSIST ASUPRA PROBLEMEI.NU MA INTERESEAZA MENU IN LIMBA ROMANA MA INTERESAZA SA "VADA" SUBTITRARE...DECI DACA AI O IDEE LA 12.CO.A5..STIU CUM SE INCARCA ASA AM PROBAT TOT...DAR VROIAM CEVA CU EMU MINIM 192....
    MERCI ORICUM....SCHIMBA LOCUL ,TE ROG!

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine as muta la Toba cu bancuri .....

    Nu Ma Las Pana Nu Am Sub. In Ro

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma ajuti sa rezolv cu mica problema ...de pus la bancuri?

  6. #6
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by oantenuta View Post
    SCUZE PT CA NU AM POSTAT UNDE TREBUIE.INSIST ASUPRA PROBLEMEI.NU MA INTERESEAZA MENU IN LIMBA ROMANA MA INTERESAZA SA "VADA" SUBTITRARE...DECI DACA AI O IDEE LA 12.CO.A5..STIU CUM SE INCARCA ASA AM PROBAT TOT...DAR VROIAM CEVA CU EMU MINIM 192....
    MERCI ORICUM....SCHIMBA LOCUL ,TE ROG!
    Nu exista soft pentru Kaon 100 (ala de la Focus) ca sa vada subtritrareaSubtritrare au cele de la Sunny dar din pacate sant incompatibile cu Kaon 100.(testate si retestate de era sa "prajesc" Kaon-u),asa ca nu te mai chinuii degeaba-daca citeai sectiunea Kaon gaseai confirmarea acolo!Asta e ne chinuim cu ce avem si oricum Kaonu a fost lasat cam de izbeliste .
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default reformulare...sunt 4(patru) tipuri de firmware care functioneaza pe k100

    reformulare....daca trimit cele pareu softuri care merg pe k100 poate careva sa ajusteze ceva in ele..odata,din cate stiu erau discutii de genul cum se poate modifica emulatorul ..deci am un soft tradus care are imagine si stie sa vada unele canale ...dar are emu 176 parca...deci hai sa vedem cum si ce se poate ....ca..daca vrei se poate..

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default sunt paru tipur ce merg iar unul are putea vedea su sub...dar nu are emu actualizat..

    am probat si eu.si am si prajit.rezultate ----- merge tradus in limba romaba un soft de k511 unul de at7010 .conv(modificat) amandoua au aemu mai vechi insa,,,si nu se mai gaseste help pentru modofocare cu radiac.....si mai am doua......chiar si unul de arata un fel di oscilograma in partea de jos a cinescopului care din nou ma repet are imagine..dar emu nu e actualizat...pot trimite aceste softuri........sa ne jucam cu ele..din pacate nu ma prea pricep la programare...dar simt ca se poate...o data ce se pupa cu structura hardware emu sigur se poate ajusta,....

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default din pacate sunt in araba...si nu gasesc in alta limba

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    daca vrei sa te joci intra pe http://www.irkaon.com/article.html descarca radiac tools hellp sa vezi cum se face daca esti atent nu e greu bafta

    in engleza nu as putea gasi...la fel de bune si explicite ca astea in araba..
    multumesc

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by oantenuta View Post
    am probat si eu.si am si prajit.rezultate ----- merge tradus in limba romaba un soft de k511 unul de at7010 .conv(modificat) amandoua au aemu mai vechi insa,,,si nu se mai gaseste help pentru modofocare cu radiac.....si mai am doua......chiar si unul de arata un fel di oscilograma in partea de jos a cinescopului care din nou ma repet are imagine..dar emu nu e actualizat...pot trimite aceste softuri........sa ne jucam cu ele..din pacate nu ma prea pricep la programare...dar simt ca se poate...o data ce se pupa cu structura hardware emu sigur se poate ajusta,....

    Inseamna ca ai vointa daca vrei sa traduci in romana si la ce te ajuta? . Eu am lasat-o balta si mi-am schimbat receiverul.
    Last edited by nicholas08; 2nd May 2008 at 17:36.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default ok lasam balta ... baga la bancuri si sterge

    Quote Originally Posted by nicholas08 View Post
    Inseamna ca ai vointa daca vrei sa traduci in romana si la ce te ajuta? . Eu am lasat-o balta si mi-am schimbat receiverul.

    ok lasam balta ... baga la bancuri si sterge

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit translate ro folosind Kaon CDH , diacriticele la pamant , partea buna vine pt cei ce folosesc subtitrarea DVB , se poate seta meniul in engleza si subtitrarea in romana (ramane memorata) . Partea proasta este ca traducerea ( ca si subtitrarea DVB ) am probat-o pe Kaon 220 (hw :16.co.a1) ; pe 12.co.a1 nu vrea nici una nici alta .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top